05.nov.2010 | 00:52

Yesterday(04.11.2010)Har vel ikke så særlig mye å si om dagen min, nokså vanlig . Ikke noe spennende som har skjedd i min verden,ikke mer enn at eksamens dagen(-e) nærmer seg.Var på forelesning,og under forelesning måtte noen snekkere absolutt arbeide rett utenfor forelesningssalen. Så forelesningen ble litt avbrutt til tider,av lyder som minte om tannlegebesøk. Deretter tok jeg turen på lesesalen,satt rundt 1,5 time før jeg møtte Hanne K igjen(hadde spist lunsj med henne og Sofie + en bekjent av henne igjen tidlig på torsdagen).Vel hjemme etter en stille busstur hjem(les hvorfor HER!),så har jeg egentlig ikke gjort noe fornuftig. Bare slappet av litt. Sittet foran pcen og glodd litt på tven.
Redigert i Photoscape// Skarpere
 

©Alle sitater i teksten er skrevet av meg

3 Kommentarer
Kjære deg som skal kommentere,før du kommenterer husk å fyll inn de nødvendige feltene rett under så jeg har muligheten å svare deg! Alle kommentarer som inneholder egenreklame("fin blogg,kommentere tilbake?<3" slettes med én gang!
HAR BYTTET BLOGGPLATTFORM,BLOGGER IKKE HER FRA LENGER! BESØK DEN NYE BLOGGEN HVIS DU LURER PÅ NOE!Nathalie Dahl Naalsund :

nydelig, blir så glad av å lese bloggen din :) ha en herlig natt :)

05.nov.2010 | 00:56
URL: http://nutaliee.blogg.no
annettepsy:

God morgen, Nina :) Håper du får en fin dag idag og en riktig god helg når den tid kommer :)

05.nov.2010 | 09:13
URL: http://annettepsy.blogg.no
Nina C(er å finne på wordpress):

Nathalie Dahl Naalsund: Så koselig å høre! takk!

05.nov.2010 | 17:21
URL: http://nina89.blogg.no/

Kommentér dette innlegg rett under!:

Navnet ditt?:
Husk meg?

E-postadresse: (publiseres ikke)

URL/Bloggadresse:

bloglovin
Din kommentar rett under:

Har byttet bloggplattform fra og med 26.desember 2010,blogger heretter fra wordpress.com,klikk på ikonet under for å komme til den nye bloggen!


Blogg.no leverer teknologien bak I Nina's verden♥ A blog about my life.Bloggen skrives av © Nina C.(min hverdag i bloggformat)og er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse. Forfatter er selv ansvarlig for innhold. Henvendelser kan rettes til hjelp@blogg.no.

Søk i bloggen

ninacg89@gmail.com
Venneforespørsel
Kort fortalt:Jeg blogger ikke lenger fra denne bloggen, har byttet til wordpress.com (http://inmystrangeworld.wordpress.com). Har denne bloggen for å linke til gamle innlegg pga blogg.no ikke har muligheten å ta med innleggene videre. Litt merkelig er det å ikke blogge her lenger,men ny start og nye muligheter er å finne på wordpress.com(anbefales!) Takk for all besøk på denne bloggen her! Håper jeg ser dere på min nåværende blogg!MenyBESKJED FRA BLOGGEREN!SE HIT!! Blogger nå kun fra wordpress.com(f.o.m 26.des 2010). Håper dere følger meg videre på min "nye" blogg(klikk her for å komme til wordpress bloggen min!).

Har link i sidemenyene og de nyeste innleggene mine! Takk for følge på denne bloggen!

Besøk gjerne disse bloggene!:

hits