07.nov.2010 | 20:53

Su-u-nday


@weheartit.com/bilde er linket

Så langt har søndagen gått over fort med familie på besøk.Det har vært pizza til middag og blåbær pai fra "Ask Interiør og Antikk" cafén ,som snille Lene bakte til oss pga vi ikke hadde fått kjøpt dessert.

Etter mye lek og ståk, og litt hund vs katt action (pga brodern,kona og nevø har en hund), så gikk dagen fort. Nå skravler jeg med venninnen min på facebook etter avtale som jeg nesten hadde glemt. Surrehodet, men får skravle litt før jeg får gjøre noe pensum eller kanskje drøye det til morgen.

Hvem vet, mye å tenke på. Snart er det eksamen, under 2 uker. Jøyemeg. som tiden flyr.

Skal titte og godkjenne kommentarer straks! Må bare skravle litt mer med venninnen min på face! hehe

2 Kommentarer
Kjære deg som skal kommentere,før du kommenterer husk å fyll inn de nødvendige feltene rett under så jeg har muligheten å svare deg! Alle kommentarer som inneholder egenreklame("fin blogg,kommentere tilbake?<3" slettes med én gang!
HAR BYTTET BLOGGPLATTFORM,BLOGGER IKKE HER FRA LENGER! BESØK DEN NYE BLOGGEN HVIS DU LURER PÅ NOE!MARITA GUNDERSEN :

paien var kjempegod !

07.nov.2010 | 22:18
URL: http://maritagundersen1991.blogg.no
Nina C(er å finne på wordpress):

MARITA GUNDERSEN:Den var kjempe god!=)

07.nov.2010 | 22:58
URL: http://nina89.blogg.no/

Kommentér dette innlegg rett under!:

Navnet ditt?:
Husk meg?

E-postadresse: (publiseres ikke)

URL/Bloggadresse:

bloglovin
Din kommentar rett under:

Har byttet bloggplattform fra og med 26.desember 2010,blogger heretter fra wordpress.com,klikk på ikonet under for å komme til den nye bloggen!


Blogg.no leverer teknologien bak I Nina's verden♥ A blog about my life.Bloggen skrives av © Nina C.(min hverdag i bloggformat)og er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse. Forfatter er selv ansvarlig for innhold. Henvendelser kan rettes til hjelp@blogg.no.

Søk i bloggen

ninacg89@gmail.com
Venneforespørsel
Kort fortalt:Jeg blogger ikke lenger fra denne bloggen, har byttet til wordpress.com (http://inmystrangeworld.wordpress.com). Har denne bloggen for å linke til gamle innlegg pga blogg.no ikke har muligheten å ta med innleggene videre. Litt merkelig er det å ikke blogge her lenger,men ny start og nye muligheter er å finne på wordpress.com(anbefales!) Takk for all besøk på denne bloggen her! Håper jeg ser dere på min nåværende blogg!MenyBESKJED FRA BLOGGEREN!SE HIT!! Blogger nå kun fra wordpress.com(f.o.m 26.des 2010). Håper dere følger meg videre på min "nye" blogg(klikk her for å komme til wordpress bloggen min!).

Har link i sidemenyene og de nyeste innleggene mine! Takk for følge på denne bloggen!

Besøk gjerne disse bloggene!:

hits