09.nov.2010 | 01:11

The Walking Dead


Police officer Rick Grimes leads a group of survivors in a world overrun by zombies.


Forrige helg kom jeg over denne nye tvserien, som er basert på en comicbook(tegneserie), som heter "The Walking Dead". For de av dere som har sett "28 days later/28 weeks later" så ligner åpningsscenen eller utover filmen på den. Men serien  er ulike filmene på mange måter,mer klassiske "zombier". Det er jo mange som har ulike karakteristikker på hva en "zombie" er.

Men denne serien ser ut som skal bli en hit,eller en bra serie.Værtfall for oss som elsker zombiefilmer,eller skrekk/horror filmer. For min del blir alle "zombie" filmene og seriene mer eller mindre lik hverandre,siden hele plottet handler jo om å overleve i en verden "overtatt" av zombier. Men denne virker som kanskje legger mer vekt på personene,karakterene. Blir spennede se hvordan serien blir utover,om den "overlever" etter det første året!

Traileren(er litt lang,men viser hva serien handler om):

og en kortere teaser trailer for de som ikke orker å se hele 4:32..hehe

 

Har jo bare sett piloten eller første episoden,andre er lagt ut på nett i USA. Vet ikke om den kommer på norske tvskjermer,så foreløpig laster jeg ned.Prøvde å finne noen nettsteder som viser denne her,men blir som regel hensvist til at denne videoen blir ikke vist utenfor USA.

Men si fra hvis du finner et nettsted som viser denne serien gratis!

Nå skal jeg se andre episode!

Har du sett den?eller hørt om serien?

Hvis ikke anbefaler jeg den!!


Yeah,ser at jeg har fått enda en follower på bloglovin♥ Koselig,slipper jeg å ha 13 følgere.13 er ikke et lykketall for min del. hehe..

Takk til de som følger meg på bloglovin! Kjempe koselig! Klikk her for å følge min blogg via bloglovin!
1 Kommentarer
Kjære deg som skal kommentere,før du kommenterer husk å fyll inn de nødvendige feltene rett under så jeg har muligheten å svare deg! Alle kommentarer som inneholder egenreklame("fin blogg,kommentere tilbake?<3" slettes med én gang!
HAR BYTTET BLOGGPLATTFORM,BLOGGER IKKE HER FRA LENGER! BESØK DEN NYE BLOGGEN HVIS DU LURER PÅ NOE!Birthe B. Mejdal <3:

Haha, tøft : D

09.nov.2010 | 01:14
URL: http://Birthebm.blogg.no

Kommentér dette innlegg rett under!:

Navnet ditt?:
Husk meg?

E-postadresse: (publiseres ikke)

URL/Bloggadresse:

bloglovin
Din kommentar rett under:

Har byttet bloggplattform fra og med 26.desember 2010,blogger heretter fra wordpress.com,klikk på ikonet under for å komme til den nye bloggen!


Blogg.no leverer teknologien bak I Nina's verden♥ A blog about my life.Bloggen skrives av © Nina C.(min hverdag i bloggformat)og er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse. Forfatter er selv ansvarlig for innhold. Henvendelser kan rettes til hjelp@blogg.no.

Søk i bloggen

ninacg89@gmail.com
Venneforespørsel
Kort fortalt:Jeg blogger ikke lenger fra denne bloggen, har byttet til wordpress.com (http://inmystrangeworld.wordpress.com). Har denne bloggen for å linke til gamle innlegg pga blogg.no ikke har muligheten å ta med innleggene videre. Litt merkelig er det å ikke blogge her lenger,men ny start og nye muligheter er å finne på wordpress.com(anbefales!) Takk for all besøk på denne bloggen her! Håper jeg ser dere på min nåværende blogg!MenyBESKJED FRA BLOGGEREN!SE HIT!! Blogger nå kun fra wordpress.com(f.o.m 26.des 2010). Håper dere følger meg videre på min "nye" blogg(klikk her for å komme til wordpress bloggen min!).

Har link i sidemenyene og de nyeste innleggene mine! Takk for følge på denne bloggen!

Besøk gjerne disse bloggene!:

hits