09.nov.2010 | 02:29

When there is no option...

And you're so tired and the bed is waiting for you. It feels like that the night is the only time I get to watch my favorite tvshows and reads blogs without thinking about homework and read the curriculum to my coming exam. But I'm actually tired now! Just watch a exciting episode of "The Walking Dead". You can read about my opinion about the new series here!

You wonder why I write this entry on english,at this hour. Hmm,It's because I got inspired by Synnøve and her blog. Synnøve is a good friend of mine,who write her blog on english(she's norwegian,but she write here entries on english because some of here readers don't understand norwegian. )
For de av dere norskinger,som ikke orker å lese engelsk på denne tiden av døgnet. Så ville jeg bare si at jeg skal gå til sengs. Er ganske trøtt egentlig,og selvom det er på de sene natters tid hvor jeg oftest sitter oppe å ser på mine favoritt serier, så får jeg vel overgi meg til søvnen denne gangen.

Har lest/skumlest ca 29 sider i går og skrevet notater . Går innmari saktig,men skal prøve å bli ferdig innen torsdag Så Hanne L kan få igjen pensumboka hun har lånt meg. Greit at det er ikke noe forelesning på tirsdager fremover, og idag (tirsdag) skal jeg lese/skumlese + skrive notater til skrivekrampa tar meg. Er ikke mester på skrive gode notater,og skriver mye mer enn jeg trenger. Jeg greier ikke luke bort det som er uvesentlig,pga jeg føler alt er vesentlig. Men skal prøve å skrive små notater,men små notater som gir mye!

Er det noen som har noen bra tips til notatskriving? Så ting kan gå fortere? Hanne har jo markert før,men det hender jeg finner noe innmellom,og sånne ting som jeg må skrive opp.

Nok skriving, vet ikke om folk har lest hele! men uansett ! Godnatta,ønsker alle en fin tirsdag!

2 Kommentarer
Kjære deg som skal kommentere,før du kommenterer husk å fyll inn de nødvendige feltene rett under så jeg har muligheten å svare deg! Alle kommentarer som inneholder egenreklame("fin blogg,kommentere tilbake?<3" slettes med én gang!
HAR BYTTET BLOGGPLATTFORM,BLOGGER IKKE HER FRA LENGER! BESØK DEN NYE BLOGGEN HVIS DU LURER PÅ NOE!Pernille :

sv: tusen takk for det :)

09.nov.2010 | 14:41
URL: http://periwinkle.blogg.no
Nina C(er å finne på wordpress):

nilli:bare hyggelig=D

09.nov.2010 | 15:27
URL: http://nina89.blogg.no/

Kommentér dette innlegg rett under!:

Navnet ditt?:
Husk meg?

E-postadresse: (publiseres ikke)

URL/Bloggadresse:

bloglovin
Din kommentar rett under:

Har byttet bloggplattform fra og med 26.desember 2010,blogger heretter fra wordpress.com,klikk på ikonet under for å komme til den nye bloggen!


Blogg.no leverer teknologien bak I Nina's verden♥ A blog about my life.Bloggen skrives av © Nina C.(min hverdag i bloggformat)og er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse. Forfatter er selv ansvarlig for innhold. Henvendelser kan rettes til hjelp@blogg.no.

Søk i bloggen

ninacg89@gmail.com
Venneforespørsel
Kort fortalt:Jeg blogger ikke lenger fra denne bloggen, har byttet til wordpress.com (http://inmystrangeworld.wordpress.com). Har denne bloggen for å linke til gamle innlegg pga blogg.no ikke har muligheten å ta med innleggene videre. Litt merkelig er det å ikke blogge her lenger,men ny start og nye muligheter er å finne på wordpress.com(anbefales!) Takk for all besøk på denne bloggen her! Håper jeg ser dere på min nåværende blogg!MenyBESKJED FRA BLOGGEREN!SE HIT!! Blogger nå kun fra wordpress.com(f.o.m 26.des 2010). Håper dere følger meg videre på min "nye" blogg(klikk her for å komme til wordpress bloggen min!).

Har link i sidemenyene og de nyeste innleggene mine! Takk for følge på denne bloggen!

Besøk gjerne disse bloggene!:

hits