12.nov.2010 | 14:34

A busy lady todayDa var dagens ærender på Ask unnagjort og nå skal jeg hoppe i dusjen(ikke helt ordrett,ikke lurt å hoppe i dusjen..man kan jo dette å skli).Vært på apoteket å hentet kremer og salver til psoriassisen min(utslettet jeg har). Pengene fra lånekassen kom heldigvis inn og restaurant middagen med Hanne,Malin,Synnøve og Heidi er reddet.


Vi har lenge snakket å hatt en slags reunion med oss som var på studiereise tidligere i år. Vi var i Hellas i 7 uker og skal møtes ikveld å spise på en gresk restaurant i Oslo et sted. Det blir kjempekoselig kan jeg tenke meg.

Hadde tenkt å dra til Lillestrøm tidligere idag,men da hadde jeg ikke fått pengene. Planen var å klippe håret mitt og kjøpe ny vinterjakke. Men det får vente til i morgen.

Så må jeg se hvor mye pensum jeg rekker før jeg må ta bussen ned til Oslo. Blir ikke ferdig med pensumboka,men får se hva jeg rekker.


Snøen har lagt seg. Bare det ikke fryser på nå..

Hva er dine fredagsplaner?


Hellas/2010


Er med videre i en fotokonkurranse,hadde vært supert hvis du ville stemme på bilde mitt(nr 3). Husk å gi to stemmer! Ikke på samme bilde!/avsluttes 20.nov..

klikk her!4 Kommentarer
Kjære deg som skal kommentere,før du kommenterer husk å fyll inn de nødvendige feltene rett under så jeg har muligheten å svare deg! Alle kommentarer som inneholder egenreklame("fin blogg,kommentere tilbake?<3" slettes med én gang!
HAR BYTTET BLOGGPLATTFORM,BLOGGER IKKE HER FRA LENGER! BESØK DEN NYE BLOGGEN HVIS DU LURER PÅ NOE!Elisabeth:

Så fine bilder, Nina :-) stemningsfulle. Du inspirerer meg til å børste støvet av speilrefleksen min, løfte baken og ta noen vinterbilder :-) Mine fredagsplaner er å slappe av med kjæresten, og spise en god middag når han kommer hjem. Etter det skal vi nok ut på en liten gåtur :-)

Sv; Min ipod er rundt 2-3 år gammel :-) ipod er best, ja hehe ;-)

12.nov.2010 | 15:22
URL: http://cogitoergosum.blogg.no/
UtenVerdighet - Anne Belinda:

sv; Dessverre klaget jeg ikke, tenkte ikke tankten da en gang. Men det hadde vært bra og gjort det da tror jeg. For hun er ikke en sykepleier vi trenger flere av!

sv; Ja det er bare å prøve, jeg sjekket priser istad, 1200kroner for en time = 50 minutter om du tar med dyret ditt, og 1800 om du ikke tar med dyret, men bare bilder. Men jeg vil ha med dyret. :)

cathsverden:

SV: jeg har begynt å lese den nyeste boka til Rick Riordan. Du vet, han som har skrevet bøkene om Percy Jackson? Første boka i hans nye serie, The heroes of Olympus, har akkurat kommet så er i full gang med den. den handler ikke direkte om percy, men er fortsatt i den verdenen da. bare med andre hoverdpersoner :)

snøen har lagt seg her også. i to dager eller noe. i natt har det regnet og nå er neste alt sammen borte. er litt usikker på om det er bra eller dumt:P

12.nov.2010 | 17:12
URL: http://cathsverden.blogg.no
Beauty By Ina - Makeup og alt mulig gøy!:

Sv; Huff, stakkars deg, men det er bra du er flink til sånt! :D <3

12.nov.2010 | 18:13
URL: http://beautybyIna.blogg.no

Kommentér dette innlegg rett under!:

Navnet ditt?:
Husk meg?

E-postadresse: (publiseres ikke)

URL/Bloggadresse:

bloglovin
Din kommentar rett under:

Har byttet bloggplattform fra og med 26.desember 2010,blogger heretter fra wordpress.com,klikk på ikonet under for å komme til den nye bloggen!


Blogg.no leverer teknologien bak I Nina's verden♥ A blog about my life.Bloggen skrives av © Nina C.(min hverdag i bloggformat)og er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse. Forfatter er selv ansvarlig for innhold. Henvendelser kan rettes til hjelp@blogg.no.

Søk i bloggen

ninacg89@gmail.com
Venneforespørsel
Kort fortalt:Jeg blogger ikke lenger fra denne bloggen, har byttet til wordpress.com (http://inmystrangeworld.wordpress.com). Har denne bloggen for å linke til gamle innlegg pga blogg.no ikke har muligheten å ta med innleggene videre. Litt merkelig er det å ikke blogge her lenger,men ny start og nye muligheter er å finne på wordpress.com(anbefales!) Takk for all besøk på denne bloggen her! Håper jeg ser dere på min nåværende blogg!MenyBESKJED FRA BLOGGEREN!SE HIT!! Blogger nå kun fra wordpress.com(f.o.m 26.des 2010). Håper dere følger meg videre på min "nye" blogg(klikk her for å komme til wordpress bloggen min!).

Har link i sidemenyene og de nyeste innleggene mine! Takk for følge på denne bloggen!

Besøk gjerne disse bloggene!:

hits