13.nov.2010 | 11:42

En liten tur

Da gikk denne morgenen fort, jeg må snart stelle meg pga jeg skal en tur til Lillestrøm. Dumt at bussene går annen hver time,siden jeg er nesten 1,5 time før frisørtimen begynner. Men har jo senteret der å gå på,så har jo ting å gjøre.

Boka "Spis,Elsk,Lev" av Elizabeth Gilbert skal være med,og ipoden er en følgesvenn alltid når jeg tar bussen. Må se å få kjøpt ny in-ear phones(sånne øreproppersak),ledningen på de jeg har er ødelagt og lyden er ikke den beste. Men får se ann hvor dyre de er..

Skal skrive mer om gårsdagen når jeg kommer hjem ut på ettermiddagen(nok igjen pga den dumme annen hver time busstilbudet i helgene).


Lille søta ovenfor liker ikke snøen ute..Er blitt en liten søt og lat innekatt.Hun er ute noen lufte turer,men ikke lange.

Skal dere noe spesielt idag?

Mine planer å lese litt pensum hvis jeg får somlet meg til det iløpet av dagen..


1 Kommentarer
Kjære deg som skal kommentere,før du kommenterer husk å fyll inn de nødvendige feltene rett under så jeg har muligheten å svare deg! Alle kommentarer som inneholder egenreklame("fin blogg,kommentere tilbake?<3" slettes med én gang!
HAR BYTTET BLOGGPLATTFORM,BLOGGER IKKE HER FRA LENGER! BESØK DEN NYE BLOGGEN HVIS DU LURER PÅ NOE!Nikky:

søt skole!

13.nov.2010 | 14:51
URL: http://nikky.blogg.no

Kommentér dette innlegg rett under!:

Navnet ditt?:
Husk meg?

E-postadresse: (publiseres ikke)

URL/Bloggadresse:

bloglovin
Din kommentar rett under:

Har byttet bloggplattform fra og med 26.desember 2010,blogger heretter fra wordpress.com,klikk på ikonet under for å komme til den nye bloggen!


Blogg.no leverer teknologien bak I Nina's verden♥ A blog about my life.Bloggen skrives av © Nina C.(min hverdag i bloggformat)og er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse. Forfatter er selv ansvarlig for innhold. Henvendelser kan rettes til hjelp@blogg.no.

Søk i bloggen

ninacg89@gmail.com
Venneforespørsel
Kort fortalt:Jeg blogger ikke lenger fra denne bloggen, har byttet til wordpress.com (http://inmystrangeworld.wordpress.com). Har denne bloggen for å linke til gamle innlegg pga blogg.no ikke har muligheten å ta med innleggene videre. Litt merkelig er det å ikke blogge her lenger,men ny start og nye muligheter er å finne på wordpress.com(anbefales!) Takk for all besøk på denne bloggen her! Håper jeg ser dere på min nåværende blogg!MenyBESKJED FRA BLOGGEREN!SE HIT!! Blogger nå kun fra wordpress.com(f.o.m 26.des 2010). Håper dere følger meg videre på min "nye" blogg(klikk her for å komme til wordpress bloggen min!).

Har link i sidemenyene og de nyeste innleggene mine! Takk for følge på denne bloggen!

Besøk gjerne disse bloggene!:

hits