13.nov.2010 | 17:28

Liten bit av Hellas i Oslo

Da fikk jeg endelig satt meg ned for å skrible ned noen ord om gårsdagen som ble tilbrakt med Hanne,Heidi,Malin og Synnøve den greske resturanten Zorbas I Oslo ( ca. 5-8 minutter Youngstorvet).

Hadde en utrolig koselig kveld med jentene,og vi saatt å mimret om studieturen vi alle var del av for over 9 måneder siden. Maten var utrolig god og ikke så dyre priser(Vi var litt i euromodus,og forhold til Hellas var det jo litte gran dyrere,men det var verdt det!). For et par timer var i vi i en "gresk verden" og hvis det ikke var for snøen,slapseføre og kulden kunne vi gjerne ha vært i Hellas.

Fikk ikke tatt så mange bilder,og fleste ble litt "snikebilder" ettersom jeg prøvde å ta naturlige bilder av de andre,men det ble ikke noe siden de visste at de ble tatt bilde av. Men fikk tatt bilde av desserten, glemte helt å ta bilde av forretten og hovedretten min( forrett spiste jeg Keftedes og delte en  Saganaki med Hanne, hovedretten av favoritt rette min som jeg levde på nesten hele oppholdet,og bestilte nesten så og si hele tiden vi var ute på restaurant; Souvlaki)


Desserten her var kjempe god, søt men kremen og vanlije isen "avsøtet" det litt. Mettenes! Men anbefales å prøves!

Drakk til og med 1 glass rødvin, og jeg som ikke er fan av det også. Det ble totalt 3 flasker rød vin bestilt til bordet vårt, og en mengder av vann. Jeg var ekspert å få kelnere til å få øye på oss når vi skulle ha noe mer vin eller bestille mer. Andre prøvde,men har visst naturtalent ..hehe

Anbefaler virkelig en tur innom denne restauranten! Du kan gå ditt,men ta buss og trikk!

Har du vært på denne før? Har du andre greske restauranter du vet om i Oslo området? Gjerne skrible ned de i kommentarfeltet! 

 

1 Kommentarer
Kjære deg som skal kommentere,før du kommenterer husk å fyll inn de nødvendige feltene rett under så jeg har muligheten å svare deg! Alle kommentarer som inneholder egenreklame("fin blogg,kommentere tilbake?<3" slettes med én gang!
HAR BYTTET BLOGGPLATTFORM,BLOGGER IKKE HER FRA LENGER! BESØK DEN NYE BLOGGEN HVIS DU LURER PÅ NOE!cathsverden:

SV: er kjempe morro at hun har fått det til :) skulle ønske jeg kunne fått til noe sånt som det hun har gjort

hehe jeg har alle de fem bøkene i percy jackson serien. det er en av favorittene til stephenie meyer så de kjøpte jeg i fjor :) veldig bra bøker. språket er veldig enkelt siden det jo er beregnet for litt mindre barn :) men de er veldig bra forde. du burde absolutt lese dem

den desserten så god ut :D

13.nov.2010 | 19:34
URL: http://cathsverden.blogg.no

Kommentér dette innlegg rett under!:

Navnet ditt?:
Husk meg?

E-postadresse: (publiseres ikke)

URL/Bloggadresse:

bloglovin
Din kommentar rett under:

Har byttet bloggplattform fra og med 26.desember 2010,blogger heretter fra wordpress.com,klikk på ikonet under for å komme til den nye bloggen!


Blogg.no leverer teknologien bak I Nina's verden♥ A blog about my life.Bloggen skrives av © Nina C.(min hverdag i bloggformat)og er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse. Forfatter er selv ansvarlig for innhold. Henvendelser kan rettes til hjelp@blogg.no.

Søk i bloggen

ninacg89@gmail.com
Venneforespørsel
Kort fortalt:Jeg blogger ikke lenger fra denne bloggen, har byttet til wordpress.com (http://inmystrangeworld.wordpress.com). Har denne bloggen for å linke til gamle innlegg pga blogg.no ikke har muligheten å ta med innleggene videre. Litt merkelig er det å ikke blogge her lenger,men ny start og nye muligheter er å finne på wordpress.com(anbefales!) Takk for all besøk på denne bloggen her! Håper jeg ser dere på min nåværende blogg!MenyBESKJED FRA BLOGGEREN!SE HIT!! Blogger nå kun fra wordpress.com(f.o.m 26.des 2010). Håper dere følger meg videre på min "nye" blogg(klikk her for å komme til wordpress bloggen min!).

Har link i sidemenyene og de nyeste innleggene mine! Takk for følge på denne bloggen!

Besøk gjerne disse bloggene!:

hits