14.nov.2010 | 03:06

Teenage Dream

Akkurat sett episode 6 av "Glee" og digger den serien enda mer & mer. Det er ofte jeg sitter med tårer i øyene, enkelte ting som de tar opp og gjennomgår. Det er det å være "ung" og selve "Glee" settingen er jo i en typisk amerikansk high school,med alle stereotypene som vi får gjennom utallige filmer og tvserier. Men det er noe mer som gir serien en liten snev av "annerledeshet" (for å finne på ord). De setter ord på følelser gjennom musikken,gjennom både gamle slagere,men også nye(som f.eks Katy Perry's "Teenage Dream").


Pictures in colours by me..

Hatt en fin lørdag,gikk over like fort som den kom. I dag er det farsdag! Så da kommer bror,svigerinne og nevø på besøk for tacomiddag m/dessert!

Vi blogges sikkert utover dagen! Ops, ja det er så sent.. Får legge meg!

1 Kommentarer
Kjære deg som skal kommentere,før du kommenterer husk å fyll inn de nødvendige feltene rett under så jeg har muligheten å svare deg! Alle kommentarer som inneholder egenreklame("fin blogg,kommentere tilbake?<3" slettes med én gang!
HAR BYTTET BLOGGPLATTFORM,BLOGGER IKKE HER FRA LENGER! BESØK DEN NYE BLOGGEN HVIS DU LURER PÅ NOE!Lillesmurf - Kari:

SV: Ja og det var bra. Hun sang ikke bra på fredag, men det var det flere som ikke gjorde.

14.nov.2010 | 10:43
URL: http://lillesmurf.no

Kommentér dette innlegg rett under!:

Navnet ditt?:
Husk meg?

E-postadresse: (publiseres ikke)

URL/Bloggadresse:

bloglovin
Din kommentar rett under:

Har byttet bloggplattform fra og med 26.desember 2010,blogger heretter fra wordpress.com,klikk på ikonet under for å komme til den nye bloggen!


Blogg.no leverer teknologien bak I Nina's verden♥ A blog about my life.Bloggen skrives av © Nina C.(min hverdag i bloggformat)og er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse. Forfatter er selv ansvarlig for innhold. Henvendelser kan rettes til hjelp@blogg.no.

Søk i bloggen

ninacg89@gmail.com
Venneforespørsel
Kort fortalt:Jeg blogger ikke lenger fra denne bloggen, har byttet til wordpress.com (http://inmystrangeworld.wordpress.com). Har denne bloggen for å linke til gamle innlegg pga blogg.no ikke har muligheten å ta med innleggene videre. Litt merkelig er det å ikke blogge her lenger,men ny start og nye muligheter er å finne på wordpress.com(anbefales!) Takk for all besøk på denne bloggen her! Håper jeg ser dere på min nåværende blogg!MenyBESKJED FRA BLOGGEREN!SE HIT!! Blogger nå kun fra wordpress.com(f.o.m 26.des 2010). Håper dere følger meg videre på min "nye" blogg(klikk her for å komme til wordpress bloggen min!).

Har link i sidemenyene og de nyeste innleggene mine! Takk for følge på denne bloggen!

Besøk gjerne disse bloggene!:

hits