14.nov.2010 | 14:16

Farsdag 2010

Da har farsdagen kommet igjen,og her hjemme gjøres det i  stand til Tacodinner. Enkle er oftest det beste,og jeg personelig blir aldri lei av Taco. Du kan variere ganske mye med både innhold og form. Gaven er sikret, nå må jeg (som har fått ansvaret) for å lage farsdagskort av min kjære søster. Er ikke proff eller noe,men vi synes det er koselig å lage noe personlig og eget. Så er det også at vi rakk ikke å kjøpe kort heller.

Gjestene kommer om ca 1 time(med ca mener jeg at de pleier sjelden å komme on time). Jeg burde begynne med kortet siden jeg lå überlenge idag, og det er jo 45 min til gjestene skal komme..


Meg til høyre,og skrike ungen er min lillesøster Marita,og pappa i midten. Skannet inn dette bildet,så derfor er det litt hvite prikker(slitasje) her og der.

Hadde store planer om å stå opp tidlig og lese pensum til eksamen neste uke,men pga jeg la meg sent i natt etter en episode av Supernatural og Glee før jeg fikk den geniale idéen å legge meg som normale mennesker gjør så sent på natt.

Akkurat nå klør psoriasissen min innmari pga nye kremen gjør at den skal klø så selve eksem området blir mindre "tjukk" eller noe.Er ikke sikker på hvorfor jeg skriblet det ned,men klør noe j**** nå og kanskje få tankene over å noe annet.ehm..

-Fler som feirer Farsdagen? Eller har du et ganske avslappet forhold til det?

Da blogges vi senere! Ønsker alle fedre en fin dag! Jeg vet ikke helt om det kommer noe særlig mer fra meg før ut sent på kveld.

 

5 Kommentarer
Kjære deg som skal kommentere,før du kommenterer husk å fyll inn de nødvendige feltene rett under så jeg har muligheten å svare deg! Alle kommentarer som inneholder egenreklame("fin blogg,kommentere tilbake?<3" slettes med én gang!
HAR BYTTET BLOGGPLATTFORM,BLOGGER IKKE HER FRA LENGER! BESØK DEN NYE BLOGGEN HVIS DU LURER PÅ NOE!Nina-Martine:

Vi hadde taco til middag i går!! Haha, det er nok noe av de beste jeg også får til middag her hjemme :)

Vi har aldri feira farsdag/morsdag her hjemme, føler meg litt alene :p

14.nov.2010 | 14:43
URL: http://xoxoninamartine.blogg.no/
-monica:

Så koselig.. OH!! JEG VIL HA TACO!!! savner maten i Norge noen ganger:p..

14.nov.2010 | 16:49
URL: http://moncg.blogg.no
missM :

Vi feirer ikke, men ejg har sendt en liten oppmerksomhet til pappa :)

14.nov.2010 | 18:07
URL: http://loosethreads.blogg.no
cogito, ergo sum - av Elisabeth :

Hehe så søtt bilde :-) feirer farsdagen i den grad at vi spiser litt kake og gir gave til gammer`n vår ;-)

14.nov.2010 | 18:51
URL: http://cogitoergosum.blogg.no/
Sofie ♥ Svarer på alle kommentarer : - ):

Jeg eier den på ingen måte, og lånte den fra bloggen til en venninne, den er heller ikke hennes, så bare å låne i vei! :)

14.nov.2010 | 20:42
URL: http://www.fiepia.blogg.no

Kommentér dette innlegg rett under!:

Navnet ditt?:
Husk meg?

E-postadresse: (publiseres ikke)

URL/Bloggadresse:

bloglovin
Din kommentar rett under:

Har byttet bloggplattform fra og med 26.desember 2010,blogger heretter fra wordpress.com,klikk på ikonet under for å komme til den nye bloggen!


Blogg.no leverer teknologien bak I Nina's verden♥ A blog about my life.Bloggen skrives av © Nina C.(min hverdag i bloggformat)og er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse. Forfatter er selv ansvarlig for innhold. Henvendelser kan rettes til hjelp@blogg.no.

Søk i bloggen

ninacg89@gmail.com
Venneforespørsel
Kort fortalt:Jeg blogger ikke lenger fra denne bloggen, har byttet til wordpress.com (http://inmystrangeworld.wordpress.com). Har denne bloggen for å linke til gamle innlegg pga blogg.no ikke har muligheten å ta med innleggene videre. Litt merkelig er det å ikke blogge her lenger,men ny start og nye muligheter er å finne på wordpress.com(anbefales!) Takk for all besøk på denne bloggen her! Håper jeg ser dere på min nåværende blogg!MenyBESKJED FRA BLOGGEREN!SE HIT!! Blogger nå kun fra wordpress.com(f.o.m 26.des 2010). Håper dere følger meg videre på min "nye" blogg(klikk her for å komme til wordpress bloggen min!).

Har link i sidemenyene og de nyeste innleggene mine! Takk for følge på denne bloggen!

Besøk gjerne disse bloggene!:

hits