16.nov.2010 | 15:33

Glad i dyr? Ikke kjøp Canada Goose jakkene!

I artikkelen som jeg kom over på Dyrevernalliansen så blir det skrevet i artikkelen at ville dyr fanges for å lage disse pelskragene som Canada Goose Jakkene er kjent for. Er du opptatt av dyrevern og dyrs velvære bør du styre unna dette merket her!

"Canada Goose-jakker er mye brukt denne sesongen. Det eierne av jakkene nok ikke vet, er at Canada Goose står for dyremishandling.

Pelskragene på hettene kommer fra ville dyr som er fanget i feller. Mange av disse fangstmetodene er så grusomme at de er forbudte i Norge."(les mer her!)

Les også: Fakta om Canda Gooose Jakker og andre jakker & parkaser med pelskrager!(merk kan være sterke bilder i videoen på denne eksterne linken!)


hentet artikkelen!

Synes personen som skrev artikkelen formulerte avsnittet "Bare en pelskrage?" ganske bra, så det er hentet fra artikkelen:

"Det er jo bare en pelskrage, tenker du kanskje. Men visste du at det på verdensbasis drepes flere pelsdyr for å bli til krager enn til hele plagg?

For deg er pelskragen bare en pyntegjenstand. For dyret var den hele livet.

Tenk deg om når du handler - vil du virkelig ha dyrs liv på samvittigheten?"(kilde)


Fakta om pels og mote her!

Andre nyttige nettsteder:


Kilde: Dyrevernalliansen


12 Kommentarer
Kjære deg som skal kommentere,før du kommenterer husk å fyll inn de nødvendige feltene rett under så jeg har muligheten å svare deg! Alle kommentarer som inneholder egenreklame("fin blogg,kommentere tilbake?<3" slettes med én gang!
HAR BYTTET BLOGGPLATTFORM,BLOGGER IKKE HER FRA LENGER! BESØK DEN NYE BLOGGEN HVIS DU LURER PÅ NOE!Sofie ♥ Svarer på alle kommentarer : - ):

Synes sånt er helt forferdelig!

16.nov.2010 | 15:46
URL: http://www.fiepia.blogg.no
tiril sofie - Dansing er livet!:

superfin blogg du har ;D!

16.nov.2010 | 16:11
URL: http://tirilssh.blogg.no
cogito, ergo sum - av Elisabeth :

Jeg går ikke med Canada Goose. Ikke bare pga pelsen, men også fordi jeg synes det er jakker som "alle" går med. Det blir så kjedelig.

16.nov.2010 | 17:31
URL: http://cogitoergosum.blogg.no/
Hanne:

Uff, forstår ikke hvorfor folk på død og liv skal pynte seg med døde, torturerte dyr.. Om man absolutt skal bruke pels så kan man like gjerne bruke fuskepels, det ser jo helt likt ut.

16.nov.2010 | 17:55
URL: http://fractaleuphoria.blogg.no/
MARITA GUNDERSEN :

fysj !

16.nov.2010 | 17:57
URL: http://maritagundersen1991.blogg.no
Celina:

Innlegget er lagt ut på BloggFeber.

25.nov.2010 | 18:06
URL: http://www.bloggfeber.com
Nina C(er å finne på wordpress):

Celina:Så bra=)

25.nov.2010 | 18:11
URL: http://nina89.blogg.no/
Reasons To Be:

aldri canada goose

25.nov.2010 | 19:42
URL: http://reasonstobe.blogg.no
Luna Anette:

Jeg har Canada Goose, men går ikke med den pga. trend eller pelsen. Jeg går med den pga. at den er utrolig god og varm - og kan ikke måle seg med "billig"-jakker fra H&M om vinteren. Hater ikke dyr av den grunn. Elsker dyr! Så jeg har kun den jakka som har pels på seg, bortsett fra det så har jeg ingenting - og skal ikke ha det heller.

25.nov.2010 | 19:44
URL: http://lunaanette.com
Nina C(er å finne på wordpress):

Luna Anette: Skjønner det aspektet at den er god og varm,bra kvalitet. men hadde vært 100x bedre hvis canda goose skiftet ut den ekte med uekte. Ser ut som det samme. Men for all del sier ikke at alle canada goose eiere er dyrehatere,men de er ikke klar over det.

26.nov.2010 | 11:35
URL: http://nina89.blogg.no/
Nina C(er å finne på wordpress):

Reasons To Be: så bra=)

26.nov.2010 | 11:36
URL: http://nina89.blogg.no/
acb:

Så bra at du skriver om dette! Jeg har heldigvis ingen Canada Goose -jakke, og nå skal jeg iallfall ikke kjøpe meg en! Elsker dyr, og vil ikke være ansvarlig på noen som helst måte for at de lider...

Kjempefin blogg!!!

10.feb.2011 | 14:45
URL: http://acb.blogg.no

Kommentér dette innlegg rett under!:

Navnet ditt?:
Husk meg?

E-postadresse: (publiseres ikke)

URL/Bloggadresse:

bloglovin
Din kommentar rett under:

Har byttet bloggplattform fra og med 26.desember 2010,blogger heretter fra wordpress.com,klikk på ikonet under for å komme til den nye bloggen!


Blogg.no leverer teknologien bak I Nina's verden♥ A blog about my life.Bloggen skrives av © Nina C.(min hverdag i bloggformat)og er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse. Forfatter er selv ansvarlig for innhold. Henvendelser kan rettes til hjelp@blogg.no.

Søk i bloggen

ninacg89@gmail.com
Venneforespørsel
Kort fortalt:Jeg blogger ikke lenger fra denne bloggen, har byttet til wordpress.com (http://inmystrangeworld.wordpress.com). Har denne bloggen for å linke til gamle innlegg pga blogg.no ikke har muligheten å ta med innleggene videre. Litt merkelig er det å ikke blogge her lenger,men ny start og nye muligheter er å finne på wordpress.com(anbefales!) Takk for all besøk på denne bloggen her! Håper jeg ser dere på min nåværende blogg!MenyBESKJED FRA BLOGGEREN!SE HIT!! Blogger nå kun fra wordpress.com(f.o.m 26.des 2010). Håper dere følger meg videre på min "nye" blogg(klikk her for å komme til wordpress bloggen min!).

Har link i sidemenyene og de nyeste innleggene mine! Takk for følge på denne bloggen!

Besøk gjerne disse bloggene!:

hits