18.nov.2010 | 20:29

Bildeprosjekt 365: #26 og #27

#26


©
Nina C.G

#27


©
Nina C.G


En liten tur innom midt oppi eksamenslesingen,den går saktig fremover.Men føler at jeg har en god oversikt,men er litt redd for å på jerneteppe. Håper på enten oppgaver om antikken,eller om jordbrukets opprinnelsen i levanten/"den fruktbare halvmåne" i midtøsten.

7 Kommentarer
Kjære deg som skal kommentere,før du kommenterer husk å fyll inn de nødvendige feltene rett under så jeg har muligheten å svare deg! Alle kommentarer som inneholder egenreklame("fin blogg,kommentere tilbake?<3" slettes med én gang!
HAR BYTTET BLOGGPLATTFORM,BLOGGER IKKE HER FRA LENGER! BESØK DEN NYE BLOGGEN HVIS DU LURER PÅ NOE!amygdala:

Kjempefine bilder :)

18.nov.2010 | 20:43
URL: http://amygdala.blogg.no
xoxoninamartine:

Likte det siste bildet!!

Er det eksamen i morra?!! Du får ha kjempelykke til, tvitvi!!!! :D

18.nov.2010 | 21:14
URL: http://xoxoninamartine.blogg.no/
cathsverden:

SV: uff ja, skal love deg det var ekkelt. skjønner ikke hvordan det er mulig å oppføre seg sånn. det er jo livsfarlig! huff, det var skummelt! :/

18.nov.2010 | 21:21
URL: http://cathsverden.blogg.no
linda:

du e så flink med skolearbeid:) virke som du jobbe veldig my med d. har ikke vært så flink æ:/ hehe, men håpe eksamen går bra læll :)

18.nov.2010 | 23:53
URL: http://lindahjohnsen.blogg.no
Nina C(er å finne på wordpress):

amygdala:Takk=)

19.nov.2010 | 00:04
URL: http://nina89.blogg.no/
MARITA GUNDERSEN :

fine bilder, nina :-D

19.nov.2010 | 00:53
URL: http://maritagundersen1991.blogg.no
Nina C(er å finne på wordpress):

MARITA GUNDERSEN: takk=)

19.nov.2010 | 01:24
URL: http://nina89.blogg.no/

Kommentér dette innlegg rett under!:

Navnet ditt?:
Husk meg?

E-postadresse: (publiseres ikke)

URL/Bloggadresse:

bloglovin
Din kommentar rett under:

Har byttet bloggplattform fra og med 26.desember 2010,blogger heretter fra wordpress.com,klikk på ikonet under for å komme til den nye bloggen!


Blogg.no leverer teknologien bak I Nina's verden♥ A blog about my life.Bloggen skrives av © Nina C.(min hverdag i bloggformat)og er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse. Forfatter er selv ansvarlig for innhold. Henvendelser kan rettes til hjelp@blogg.no.

Søk i bloggen

ninacg89@gmail.com
Venneforespørsel
Kort fortalt:Jeg blogger ikke lenger fra denne bloggen, har byttet til wordpress.com (http://inmystrangeworld.wordpress.com). Har denne bloggen for å linke til gamle innlegg pga blogg.no ikke har muligheten å ta med innleggene videre. Litt merkelig er det å ikke blogge her lenger,men ny start og nye muligheter er å finne på wordpress.com(anbefales!) Takk for all besøk på denne bloggen her! Håper jeg ser dere på min nåværende blogg!MenyBESKJED FRA BLOGGEREN!SE HIT!! Blogger nå kun fra wordpress.com(f.o.m 26.des 2010). Håper dere følger meg videre på min "nye" blogg(klikk her for å komme til wordpress bloggen min!).

Har link i sidemenyene og de nyeste innleggene mine! Takk for følge på denne bloggen!

Besøk gjerne disse bloggene!:

hits