24.nov.2010 | 02:41

A long day

Tirsdagen min gikk jammen meg fort over, jeg fikk gjort bitte litt pensumrelatert før jeg skulle møtte Hanne K på Blindern for å spise middag. Jeg spiste gresk burger med tzatziki,tomat og salat(minus rødløk).  Vi tok turen til Majorstuen for å se på Harry Potter og Dødstalismanene Del 1 (skal skrive mer om den iløpet av uka). Onsdagen skal brukes til pensum, og da med stor P. Har mye å komme gjennom,men jeg måtte bare få med meg Harry Potter i går.


Billetten og den fine Nivea Lip Angelista leppomaden(kostet 19,00på Rema 1000.).

Vil kort fortalt si at filmen falt i god jord ,den blir mye bedre(selvfølgelig) med andre halvdelen, men så sitter heller ikke boka friskt i minne. For å si det sånn så er det mange hundretusner som kanskje har sin egen versjon på hvordan boka skulle bli filmatisert, og noen ganger så kan ikke filmene leve helt på bøkene etter som vi alle har forestilt oss ting på vår egen måte. Men bøkene er aller best!

Ikke sett den? Anbefaler jeg turen innom din nærmeste kino!


Del av kinoplakaten på Colosseum //Majorstuen

Rakk heldigvis hjem til Grey's Anatomy ,og fikk sett 2 episoder av Gossip Girl(sesong 3) før klokken var langt over 1.

Så over til noe annet, jeg er heldig å fått komme med et Gjesteinnlegg hos Trine Grung. Jeg skrev om emnet mobbing,og at det er et samfunnsproblem. Samt så delte jeg min historie. Har gjort dette før,men følte for å spre enda mer,pga mobbing er noe som ikke går vekk før vi setter mer fokus og mer ressurser for å komme det til bunns. Det er kanskje ikke lett eller overkommelig over "natten",men jo fler som belyser saken kan føre til kanskje at politikerne får mer øyne opp. Sier ikke at det er problem som regjeringen direkte vender ryggen til,men de har ikke gjort nok i den saken.


Klikk på bildet for å lese hele innlegget.

Nå kjenner meg øyene mine glir igjen snart, og selvom jeg gjerne kunne sitte oppe hele natten så burde jeg legge meg nå. Så ikke den store pensumlese/skrive notater dagen min blir ødelagt.


3 Kommentarer
Kjære deg som skal kommentere,før du kommenterer husk å fyll inn de nødvendige feltene rett under så jeg har muligheten å svare deg! Alle kommentarer som inneholder egenreklame("fin blogg,kommentere tilbake?<3" slettes med én gang!
HAR BYTTET BLOGGPLATTFORM,BLOGGER IKKE HER FRA LENGER! BESØK DEN NYE BLOGGEN HVIS DU LURER PÅ NOE!missM:

Så utrolig spennende at du har fått være gjesteblgoger hos Trine Grung. Jeg var på foredrag med henne forje uke, og det var veldig bra :)

Men så flott at du har delt din historie. Det "hjelper" kanskje litt å høre det fra en som har opplevd mobbing så nært på kroppen, men jeg må si at jeg synes det er ubehagelig lesing, synd at noen skal få "glede" av å plage andre.... Vet ikke om slike anti mobbe kampanjer fungerer? Kanskje, ofte er jeg litt på at mobberene må få kjenne det selv på kroppen hvordan det er å bli frosset ut

24.nov.2010 | 06:56
URL: http://loosethreads.blogg.no
cogito, ergo sum - av Elisabeth :

Skal nok se Harry Potter`n :-) var superfan i starten, men så datt jeg mer eller mindre av.

Gratulerer med gjesteinnlegg hos Trine Grung da! :-) så moro!

24.nov.2010 | 12:30
URL: http://cogitoergosum.blogg.no/
-monica:

oi, så morsomt at innlegget ditt kom hos henne..

24.nov.2010 | 13:05
URL: http://moncg.blogg.no

Kommentér dette innlegg rett under!:

Navnet ditt?:
Husk meg?

E-postadresse: (publiseres ikke)

URL/Bloggadresse:

bloglovin
Din kommentar rett under:

Har byttet bloggplattform fra og med 26.desember 2010,blogger heretter fra wordpress.com,klikk på ikonet under for å komme til den nye bloggen!


Blogg.no leverer teknologien bak I Nina's verden♥ A blog about my life.Bloggen skrives av © Nina C.(min hverdag i bloggformat)og er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse. Forfatter er selv ansvarlig for innhold. Henvendelser kan rettes til hjelp@blogg.no.

Søk i bloggen

ninacg89@gmail.com
Venneforespørsel
Kort fortalt:Jeg blogger ikke lenger fra denne bloggen, har byttet til wordpress.com (http://inmystrangeworld.wordpress.com). Har denne bloggen for å linke til gamle innlegg pga blogg.no ikke har muligheten å ta med innleggene videre. Litt merkelig er det å ikke blogge her lenger,men ny start og nye muligheter er å finne på wordpress.com(anbefales!) Takk for all besøk på denne bloggen her! Håper jeg ser dere på min nåværende blogg!MenyBESKJED FRA BLOGGEREN!SE HIT!! Blogger nå kun fra wordpress.com(f.o.m 26.des 2010). Håper dere følger meg videre på min "nye" blogg(klikk her for å komme til wordpress bloggen min!).

Har link i sidemenyene og de nyeste innleggene mine! Takk for følge på denne bloggen!

Besøk gjerne disse bloggene!:

hits