25.nov.2010 | 19:00

Some clues

Dagen så langt :

Tror jeg gave it away at kanskje ehm.tante rød er kommet på besøk når jeg var innom Kiwi på byporten og kjøpte ; tortilla chips+sjokolade+bind+tamponger+tyggegummi= tanterød.

Før så likte jeg ikke å gå i kassa (hvis den var betjent med en av det mannelig kjønn) når tiden var inne for å kjøpe bind og sånne dameting,litt flau følelse.Men nå bryr jeg meg ikke om det. Var som jeg nevnte (ehm. i 2 innlegg under) innom Oslo for å møte Hanne L og levere en pensum bok. Vi skravlet litt sammen, om Vampire Diaries og at hun har begynt å lese fanfiction om serien etter at Synnøve introduserte dette til henne. Nå er jeg nysjerrig også,så jeg venter spent på linken fra henne. Fanfiction er det lesere(fans) som skriver sine egne versjoner av kjente tvserier eller bøker, sine egne plott og hvordan ting skulle ha skjedd(ifølge de).

Etter Hanne L dro hjem og jeg fikk levert bøkene på biblioteket,så tok jeg ture innom en kafé på campus å kjøpte meg en god Cafe Mocca. Glemte å prøve White Mocca, så ikke at de hadde den før etterpå. Så ikke at den stod på menyen, hørt fra Heidi at den er kjempe god.


Bilde er linket//wehearit.comBilde er linket//wehearit.com

Idag skal jeg ha fri,ta en liten pause fra lesingen(gomle i meg litt snop). Mest at jeg ikke har fått fått tak i den siste boka. Skal se i morgen om de har den på Georg Sverdrup. Har ikke råd til å betale nesten 400 kr for en bok som jeg mest sannsynligvis kommer til å skumlese gjennom.

Men har jo en del powerpointer jeg skal printe ut fra forelesningene,som er alltid like nyttig!Så har innlegget mitt om canda goose jakkene kommet på forsiden på bloggfeber.com, innlegget presenterer jeg en artikkel jeg har lest. Tar med det viktigste, og har mange bra nettsteder som er nyttige å lese!

Hele dag har jeg gitt the evil eye til folk som går med pelskåper og hatt som ser ut som dyret har lagt seg ned for å dø på hodet. Ikke noe lækkert med pels!tsktsk!
Les innlegget mitt om Canada Goose jakkene her!

Skal dere noe spesielt i kveld?


 


7 Kommentarer
Kjære deg som skal kommentere,før du kommenterer husk å fyll inn de nødvendige feltene rett under så jeg har muligheten å svare deg! Alle kommentarer som inneholder egenreklame("fin blogg,kommentere tilbake?<3" slettes med én gang!
HAR BYTTET BLOGGPLATTFORM,BLOGGER IKKE HER FRA LENGER! BESØK DEN NYE BLOGGEN HVIS DU LURER PÅ NOE!neonchips:

Ha en flott kveld! :-)

25.nov.2010 | 19:12
URL: http://neonchips.blogg.no
Lillesmurf - Kari:

SV: Hehehe. Herlig avtale da :P

25.nov.2010 | 20:09
URL: http://lillesmurf.no
MARITA GUNDERSEN :

sånn er det når tanterød er på besøk !

25.nov.2010 | 22:12
URL: http://maritagundersen1991.blogg.no
missM :

Hehe, kommer heltdigvis over den biten at det er flaut å betale dameting i kassa. Som oftest er det en liten ung gutt som sitter der, så det er nok værre for han er for meg ;)

Men ang skolepensum, så lånte jeg nesten alle bøkene mine på biblioteket :D Jeg kjøpte nesten ingen penssumbøker de to siste årene jeg gikk på skole. Bare det første før jeg skjønte at biblioteket er genialt....

25.nov.2010 | 22:15
URL: http://loosethreads.blogg.no
Nina C(er å finne på wordpress):

MARITA GUNDERSEN:hehe,ja sånn er det vettu=)

26.nov.2010 | 11:33
URL: http://nina89.blogg.no/
Nina C(er å finne på wordpress):

Lillesmurf:synes det også!

26.nov.2010 | 11:33
URL: http://nina89.blogg.no/
Nina C(er å finne på wordpress):

neonchips:takk,håper du hadde også det!

26.nov.2010 | 11:38
URL: http://nina89.blogg.no/

Kommentér dette innlegg rett under!:

Navnet ditt?:
Husk meg?

E-postadresse: (publiseres ikke)

URL/Bloggadresse:

bloglovin
Din kommentar rett under:

Har byttet bloggplattform fra og med 26.desember 2010,blogger heretter fra wordpress.com,klikk på ikonet under for å komme til den nye bloggen!


Blogg.no leverer teknologien bak I Nina's verden♥ A blog about my life.Bloggen skrives av © Nina C.(min hverdag i bloggformat)og er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse. Forfatter er selv ansvarlig for innhold. Henvendelser kan rettes til hjelp@blogg.no.

Søk i bloggen

ninacg89@gmail.com
Venneforespørsel
Kort fortalt:Jeg blogger ikke lenger fra denne bloggen, har byttet til wordpress.com (http://inmystrangeworld.wordpress.com). Har denne bloggen for å linke til gamle innlegg pga blogg.no ikke har muligheten å ta med innleggene videre. Litt merkelig er det å ikke blogge her lenger,men ny start og nye muligheter er å finne på wordpress.com(anbefales!) Takk for all besøk på denne bloggen her! Håper jeg ser dere på min nåværende blogg!MenyBESKJED FRA BLOGGEREN!SE HIT!! Blogger nå kun fra wordpress.com(f.o.m 26.des 2010). Håper dere følger meg videre på min "nye" blogg(klikk her for å komme til wordpress bloggen min!).

Har link i sidemenyene og de nyeste innleggene mine! Takk for følge på denne bloggen!

Besøk gjerne disse bloggene!:

hits