26.nov.2010 | 19:40

POWER NAP OG X-FACTOR

Nå er det på tide med X-FACTOR  og jeg er spent å se hvem som går videre idag,hvem som ikke går videre!

Mine favoritter er Atle og Mo, men liker Annsofi, De siste gangene har ikke alle sangvalgene vært så bra,men håper hun får bra sanger i dag.

Hadde en liten powernap i stad, de hjelper av og til. Men kom ikke i ordentlig sovemodus,men bare slappe av modus.

Men nå skal jeg følge med videre på X-FACTOR.


-> Det er evigheter siden jeg har hatt noe gjesteblogging,har ikke vært så pådriver heller.Men nå (håper jeg) at folk er i gjesteinnlegg modus og sender inn bidrag!, så hvis du vil gjesteblogge på min blogg kan du gjerne sende meg mail: ninacg89@gmail.com.

Du kan skrive om ting som opptar deg,egen opplevde historier(hjelper å få snakket /skrivet ut om det!),dikt/korte noveller eller film/bok/tvserie anbefaling.


2 Kommentarer
Kjære deg som skal kommentere,før du kommenterer husk å fyll inn de nødvendige feltene rett under så jeg har muligheten å svare deg! Alle kommentarer som inneholder egenreklame("fin blogg,kommentere tilbake?<3" slettes med én gang!
HAR BYTTET BLOGGPLATTFORM,BLOGGER IKKE HER FRA LENGER! BESØK DEN NYE BLOGGEN HVIS DU LURER PÅ NOE!Nina-Martine:

Heia Atle!! Woohoo!!

26.nov.2010 | 19:57
URL: http://xoxoninamartine.blogg.no/
RagnaRock:

sv: Takk for at du vil ha meg med! ;D sendte mailadressa på fb. Ikke meninga hvis jeg var bråkjekk o_o

26.nov.2010 | 20:15
URL: http://ragnarock.blogg.no

Kommentér dette innlegg rett under!:

Navnet ditt?:
Husk meg?

E-postadresse: (publiseres ikke)

URL/Bloggadresse:

bloglovin
Din kommentar rett under:

Har byttet bloggplattform fra og med 26.desember 2010,blogger heretter fra wordpress.com,klikk på ikonet under for å komme til den nye bloggen!


Blogg.no leverer teknologien bak I Nina's verden♥ A blog about my life.Bloggen skrives av © Nina C.(min hverdag i bloggformat)og er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse. Forfatter er selv ansvarlig for innhold. Henvendelser kan rettes til hjelp@blogg.no.

Søk i bloggen

ninacg89@gmail.com
Venneforespørsel
Kort fortalt:Jeg blogger ikke lenger fra denne bloggen, har byttet til wordpress.com (http://inmystrangeworld.wordpress.com). Har denne bloggen for å linke til gamle innlegg pga blogg.no ikke har muligheten å ta med innleggene videre. Litt merkelig er det å ikke blogge her lenger,men ny start og nye muligheter er å finne på wordpress.com(anbefales!) Takk for all besøk på denne bloggen her! Håper jeg ser dere på min nåværende blogg!MenyBESKJED FRA BLOGGEREN!SE HIT!! Blogger nå kun fra wordpress.com(f.o.m 26.des 2010). Håper dere følger meg videre på min "nye" blogg(klikk her for å komme til wordpress bloggen min!).

Har link i sidemenyene og de nyeste innleggene mine! Takk for følge på denne bloggen!

Besøk gjerne disse bloggene!:

hits