27.nov.2010 | 18:04

Litt av min lørdagHar driver å sortert alle de forskjellige powerpointene jeg har printet ut fra forelesningene til faget his1110,som jeg skal ha eksamen i neste uke(3.desember). Så nå har jeg satt de inn i perm,i ca rekkefølge og skal printe noe mer ut kom jeg på,som jeg glemte å printe ut i går når jeg var innom skolen.

Men ellers skal jeg slappe av resten av kvelden. Er så guffent og kaldt uten,blir frosen.

Ønsker alle en fin lørdag!

6 Kommentarer
Kjære deg som skal kommentere,før du kommenterer husk å fyll inn de nødvendige feltene rett under så jeg har muligheten å svare deg! Alle kommentarer som inneholder egenreklame("fin blogg,kommentere tilbake?<3" slettes med én gang!
HAR BYTTET BLOGGPLATTFORM,BLOGGER IKKE HER FRA LENGER! BESØK DEN NYE BLOGGEN HVIS DU LURER PÅ NOE!Sofie Madeleine - kommenterer ofte tilbake!:

kult bilde :)

27.nov.2010 | 18:08
URL: http://sofiemadeleine.blogg.no
amygdala:

Ha en fin lørdag du og :)

27.nov.2010 | 18:12
URL: http://amygdala.blogg.no
Marit:

Sitter med hjemmeeksamen jeg, fin lørdag altsååå ;p men litt gøy å geeke å da, så slipper vi å bli fyllesjuke i morgen, hurra! :D

27.nov.2010 | 19:07
Nina C(er å finne på wordpress):

Marit:Lykke til med hjemmeeksamen! ja,det er jo pluss side med det også=)

27.nov.2010 | 19:10
URL: http://nina89.blogg.no/
Nina C(er å finne på wordpress):

amygdala:Takk! I like måte!

27.nov.2010 | 19:11
URL: http://nina89.blogg.no/
Nina C(er å finne på wordpress):

Sofie Madeleine:Takk!

27.nov.2010 | 19:12
URL: http://nina89.blogg.no/

Kommentér dette innlegg rett under!:

Navnet ditt?:
Husk meg?

E-postadresse: (publiseres ikke)

URL/Bloggadresse:

bloglovin
Din kommentar rett under:

Har byttet bloggplattform fra og med 26.desember 2010,blogger heretter fra wordpress.com,klikk på ikonet under for å komme til den nye bloggen!


Blogg.no leverer teknologien bak I Nina's verden♥ A blog about my life.Bloggen skrives av © Nina C.(min hverdag i bloggformat)og er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse. Forfatter er selv ansvarlig for innhold. Henvendelser kan rettes til hjelp@blogg.no.

Søk i bloggen

ninacg89@gmail.com
Venneforespørsel
Kort fortalt:Jeg blogger ikke lenger fra denne bloggen, har byttet til wordpress.com (http://inmystrangeworld.wordpress.com). Har denne bloggen for å linke til gamle innlegg pga blogg.no ikke har muligheten å ta med innleggene videre. Litt merkelig er det å ikke blogge her lenger,men ny start og nye muligheter er å finne på wordpress.com(anbefales!) Takk for all besøk på denne bloggen her! Håper jeg ser dere på min nåværende blogg!MenyBESKJED FRA BLOGGEREN!SE HIT!! Blogger nå kun fra wordpress.com(f.o.m 26.des 2010). Håper dere følger meg videre på min "nye" blogg(klikk her for å komme til wordpress bloggen min!).

Har link i sidemenyene og de nyeste innleggene mine! Takk for følge på denne bloggen!

Besøk gjerne disse bloggene!:

hits