30.nov.2010 | 01:10

Les mer i innledningen

Liker når jeg skriver personlige meldinger til meg selv,hvor jeg ber meg selv om å les mer "innledningen". Saken er at jeg begynte å lese på pensumnotater,og det stod i innledningsvis. Saken er vel at jeg ikke har den boka,men må trekke på smile båndet litt. hehe Er ikke noe krise akkurat det,men sånn er det når man hopper over ting.Mandagen var vel ikke akkurat min aller mest effektive eksamenslesedag, har eksamen den 3.desember(kommende fredag). Men har notater å gå på og powerpoint forelesnings notater. Så det for briste og bære med det. Skal se over noen konklusjoner fra ene boka som Hanne L jobber med senere idag(tirsdag),skal innom Blindern for å lese med henne litt og printe ut noe mer powerpoint forelesninger.

Har smuglest litt i "Spis,elsk,lev" av Elizabeth Gilbert, prøver å bli ferdig med den så jeg kan forsette med "Dead as a doornail" av Charlaine Harris. Sjonglerer litt med bøkene, hvis det blir stående litt for stille i en bok kan det hende at jeg hopper til en annen. Men med trueblood bokserien så ville jeg ta en liten pause i med at sesong 4 ikke kommer før vår 2011 (eller iløpet av 2011). Så da kan jeg lese litt forskjellige bøker som jeg har lagt på vent.


Synes det bildet er litt morsomt.Måtte bare ta med det igjen,brukte det vel forrige uke eller noe.

Nå skal jeg (snart)legge meg,så ferdig den nyeste episoden av "The Walking Dead" for halv time siden, så jeg kunne legge meg "tidligere",hodepine har jeg også.Så det er på tide å legge seg,kanskje jeg leser litt videre i "Spis,elsk,lev" av Elizabeth Gilbert før jeg sover.


(klikk for å se bildene større)

Hvordan var din dag?

(Litt random spørsmål:Skal jeg sette igang en fotokonkurranse?Thumbs up or down?)


5 Kommentarer
Kjære deg som skal kommentere,før du kommenterer husk å fyll inn de nødvendige feltene rett under så jeg har muligheten å svare deg! Alle kommentarer som inneholder egenreklame("fin blogg,kommentere tilbake?<3" slettes med én gang!
HAR BYTTET BLOGGPLATTFORM,BLOGGER IKKE HER FRA LENGER! BESØK DEN NYE BLOGGEN HVIS DU LURER PÅ NOE!Jostein Granly :

du har fin blogg :)

30.nov.2010 | 01:24
URL: http://josteing.blogg.no
:

Morsomt det kattebilde :) smilte godt!

SV: Ja det var fryktelig kaldt, så idag holder jeg meg inne :)

30.nov.2010 | 11:03
Nina C(er å finne på wordpress):

Anonym:hehe,måtte trekke på smilebåndet jeg også=) //gruer meg til å gå ut etterpå. men skal trøkke oå meg lue=)

30.nov.2010 | 11:31
URL: http://nina89.blogg.no/
Nina C(er å finne på wordpress):

Jostein Granly:takk=)koselig å høre!

30.nov.2010 | 11:31
URL: http://nina89.blogg.no/
Nina-Martine:

Er nok med på fotokonkurranse jeg! :D

30.nov.2010 | 14:43
URL: http://xoxoninamartine.blogg.no/

Kommentér dette innlegg rett under!:

Navnet ditt?:
Husk meg?

E-postadresse: (publiseres ikke)

URL/Bloggadresse:

bloglovin
Din kommentar rett under:

Har byttet bloggplattform fra og med 26.desember 2010,blogger heretter fra wordpress.com,klikk på ikonet under for å komme til den nye bloggen!


Blogg.no leverer teknologien bak I Nina's verden♥ A blog about my life.Bloggen skrives av © Nina C.(min hverdag i bloggformat)og er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse. Forfatter er selv ansvarlig for innhold. Henvendelser kan rettes til hjelp@blogg.no.

Søk i bloggen

ninacg89@gmail.com
Venneforespørsel
Kort fortalt:Jeg blogger ikke lenger fra denne bloggen, har byttet til wordpress.com (http://inmystrangeworld.wordpress.com). Har denne bloggen for å linke til gamle innlegg pga blogg.no ikke har muligheten å ta med innleggene videre. Litt merkelig er det å ikke blogge her lenger,men ny start og nye muligheter er å finne på wordpress.com(anbefales!) Takk for all besøk på denne bloggen her! Håper jeg ser dere på min nåværende blogg!MenyBESKJED FRA BLOGGEREN!SE HIT!! Blogger nå kun fra wordpress.com(f.o.m 26.des 2010). Håper dere følger meg videre på min "nye" blogg(klikk her for å komme til wordpress bloggen min!).

Har link i sidemenyene og de nyeste innleggene mine! Takk for følge på denne bloggen!

Besøk gjerne disse bloggene!:

hits