30.nov.2010 | 11:19

Reisen til julekulenDa er tirsdagen kommet, julekulen ble hengt opp i går på soverommet mitt. Tradisjon sett er det julestjerna som er hatt plassen der,men fra i fjor jul skiftet jeg  til en mindre kule enn det på bildet. Men den funket ikke,og nå har jeg oppgradert til enda større kule. Utrolig koselig å ha den på (om natten også),den er ikke så særlig sterk heller.

Nå skal jeg inn til Oslo for å sitte på lesesalen å lese på notatene jeg har til  pensumet,skal lese sammen med Hanne L.

Eksamen er på kommende fredag.

Lue skal jeg greie å trøkke ned over hodet mitt selv om jeg ikke liker lue,så er det rene vindtunnelen oppover bakken mot bussholdeplassen fra der jeg bor. Går det uvitende og plutselig kommer den, og du kommer med forfrossent skrik ansikt og snør som har frosset som istapper; som kan skremme buss sjåføren. Er kanskje ikke så ille ennå,men det står jo på nettaviser her og der at det skal bli kaldere i sør.

Får legge fra meg pcen før tiden flyr fra meg igjen og jeg får dårlig tid igjen.

Vi blogges igjen!

-Skal du noe spesielt idag?

- et litt random spørsmål: skal jeg skifte til juledesign? vet jeg har nylig skiftet,men etter jula er over hadde jeg planer om bytte tilbake til det jeg har nå. Hva synes dere?
Bare 1 dag igjen til desember måned starter, og sjokolade kalenderen er i hjemmet!

5 Kommentarer
Kjære deg som skal kommentere,før du kommenterer husk å fyll inn de nødvendige feltene rett under så jeg har muligheten å svare deg! Alle kommentarer som inneholder egenreklame("fin blogg,kommentere tilbake?<3" slettes med én gang!
HAR BYTTET BLOGGPLATTFORM,BLOGGER IKKE HER FRA LENGER! BESØK DEN NYE BLOGGEN HVIS DU LURER PÅ NOE!bjorgkristin:

bra julestemning på bloggen din:D

30.nov.2010 | 11:33
URL: http://bjorgkristin.blogg.no
Hege - ikke som andre mamma-blogger!:

Så fin den kulen var! Åh jeg skal kjøpe så mye fin julepynt når jeg flytter inn. Må bare se hva jeg har først liksom hehe :) Kjempefint design forresten :) Uff de har jo meldt "sibirkulde" vet ikke hva det er, men høres ikke lovende ut.

30.nov.2010 | 11:53
URL: http://www.litloo.com
cogito, ergo sum - av Elisabeth :

Hehe jeg kjenner igjen den - er sånn her også, når man går opp til bussholdeplassen. Helt j***vlig :S virker jo 10 grader kaldere med vind sier dem. Men, men. Jeg skjønner det bare ikke, men jeg har blitt så pysete når det kommer til kulde med tida. Enda jeg er ifra Gudbrandsdalen og burde vært vant med den.. jaja :-P

30.nov.2010 | 13:43
URL: http://cogitoergosum.blogg.no/
MARITA GUNDERSEN :

julekula vår er fin !:)

lykke til med eksamensforberedelsene da :)

idag skal jeg ikke noe spesielt gitt.

30.nov.2010 | 17:13
URL: http://maritagundersen1991.blogg.no
Lillesmurf - Kari:

SV: Veldig enig... :) Vinterdekk er et MUST i Norge på denne tiden :D

30.nov.2010 | 20:09
URL: http://lillesmurf.no

Kommentér dette innlegg rett under!:

Navnet ditt?:
Husk meg?

E-postadresse: (publiseres ikke)

URL/Bloggadresse:

bloglovin
Din kommentar rett under:

Har byttet bloggplattform fra og med 26.desember 2010,blogger heretter fra wordpress.com,klikk på ikonet under for å komme til den nye bloggen!


Blogg.no leverer teknologien bak I Nina's verden♥ A blog about my life.Bloggen skrives av © Nina C.(min hverdag i bloggformat)og er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse. Forfatter er selv ansvarlig for innhold. Henvendelser kan rettes til hjelp@blogg.no.

Søk i bloggen

ninacg89@gmail.com
Venneforespørsel
Kort fortalt:Jeg blogger ikke lenger fra denne bloggen, har byttet til wordpress.com (http://inmystrangeworld.wordpress.com). Har denne bloggen for å linke til gamle innlegg pga blogg.no ikke har muligheten å ta med innleggene videre. Litt merkelig er det å ikke blogge her lenger,men ny start og nye muligheter er å finne på wordpress.com(anbefales!) Takk for all besøk på denne bloggen her! Håper jeg ser dere på min nåværende blogg!MenyBESKJED FRA BLOGGEREN!SE HIT!! Blogger nå kun fra wordpress.com(f.o.m 26.des 2010). Håper dere følger meg videre på min "nye" blogg(klikk her for å komme til wordpress bloggen min!).

Har link i sidemenyene og de nyeste innleggene mine! Takk for følge på denne bloggen!

Besøk gjerne disse bloggene!:

hits