01.des.2010 | 14:58

Det siste kongeriket

Etter mye om og men så kom jeg meg hjem. Måtte opp til Ask igjen siden moren min hadde glemt å kjøpe noe til middagsmaten idag. På Ask var jeg å hentet en pakke fra capris.no og det var boken til Bernard Cornwell "Det siste kongeriket"(historisk roman).

Kom tilfeldig over den og fikk lyst på den med en gang, ble interessert. Det er en historisk roman om engelskmennenes kamp mot vikingene.


Ikke noe fancy bilde,se bort i fra flassende neglelakken.

OM BOKA:

""Et solid eventyr fra en knakende god historieforteller." Publishers Weekly DET SISTE KONGERIKET er første bok i en serie historiske romaner om kong Alfreds vei til makten i et samlet England, sett gjennom øynene til Uhtred, jarl av Bebbanburg i 800-tallets Northumbria. Ti år gammel blir Uhtred fanget og adoptert av vikinghøvdingen Ragnar, som lærer ham å leve som viking. Men Uhtreds skjebne er uløselig knyttet til kong Alfred, som regjerer i Essex, det siste engelske kongeriket som vikingene ikke har erobret. Bernard Cornwell skildrer vikingtiden så du formelig kan lukte blodet på slagmarken og høre bølgene slå mot drageskipene som krysser havet. Han har skapt seg en enorm tilhengerskare verden over med sine spenningsfylte og troverdige historiske romaner, som har solgt i 20 millioner eksemplarer."(kilde)


//redigert(photoscape-kontrast+glød)

Gleder meg til å ta fatt på den boka,har sniktittet litt inni. I det siste har jeg bare kjøpt engelske bøker,og tenkte jeg for en gang skyld skulle prøve norsk.Boka er jo skrevet på engelsk,og noen gang ord bli "lost in translation".Men tar sjansen med denne her. Kostet bare 69kr.

Nå er det notatskriving for harde livet! Vi blogges utover dagen!


 

2 Kommentarer
Kjære deg som skal kommentere,før du kommenterer husk å fyll inn de nødvendige feltene rett under så jeg har muligheten å svare deg! Alle kommentarer som inneholder egenreklame("fin blogg,kommentere tilbake?<3" slettes med én gang!
HAR BYTTET BLOGGPLATTFORM,BLOGGER IKKE HER FRA LENGER! BESØK DEN NYE BLOGGEN HVIS DU LURER PÅ NOE!Rosagriz - kommenterer alltid tilbake!:

Liker ikke å lese bøker jeg :)

01.des.2010 | 15:14
URL: http://rosagriz.blogg.no
TrineCam ♡- BLI MED PÅ BLOGGTALENTER 2011:

Har hørt om boka, sikkert spennende den. kos deg med den Nina. sv, ja julekalender er et must.

01.des.2010 | 17:25
URL: http://www.trinecam.blogg.no

Kommentér dette innlegg rett under!:

Navnet ditt?:
Husk meg?

E-postadresse: (publiseres ikke)

URL/Bloggadresse:

bloglovin
Din kommentar rett under:

Har byttet bloggplattform fra og med 26.desember 2010,blogger heretter fra wordpress.com,klikk på ikonet under for å komme til den nye bloggen!


Blogg.no leverer teknologien bak I Nina's verden♥ A blog about my life.Bloggen skrives av © Nina C.(min hverdag i bloggformat)og er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse. Forfatter er selv ansvarlig for innhold. Henvendelser kan rettes til hjelp@blogg.no.

Søk i bloggen

ninacg89@gmail.com
Venneforespørsel
Kort fortalt:Jeg blogger ikke lenger fra denne bloggen, har byttet til wordpress.com (http://inmystrangeworld.wordpress.com). Har denne bloggen for å linke til gamle innlegg pga blogg.no ikke har muligheten å ta med innleggene videre. Litt merkelig er det å ikke blogge her lenger,men ny start og nye muligheter er å finne på wordpress.com(anbefales!) Takk for all besøk på denne bloggen her! Håper jeg ser dere på min nåværende blogg!MenyBESKJED FRA BLOGGEREN!SE HIT!! Blogger nå kun fra wordpress.com(f.o.m 26.des 2010). Håper dere følger meg videre på min "nye" blogg(klikk her for å komme til wordpress bloggen min!).

Har link i sidemenyene og de nyeste innleggene mine! Takk for følge på denne bloggen!

Besøk gjerne disse bloggene!:

hits