07.des.2010 | 22:16

Norge slo Frankrike

Håndballjentene visste igjen idag hva de var gode for og slo Frankrike med 11 mål (Norge - Frankrike 33-22). Gratulere! Vi var gode i contring og angrep,litt dårligere i forsvar i første omgang. Men vi tok oss igjen!


fra 2008

SÅ DU PÅ KAMPEN?


4 Kommentarer
Kjære deg som skal kommentere,før du kommenterer husk å fyll inn de nødvendige feltene rett under så jeg har muligheten å svare deg! Alle kommentarer som inneholder egenreklame("fin blogg,kommentere tilbake?<3" slettes med én gang!
HAR BYTTET BLOGGPLATTFORM,BLOGGER IKKE HER FRA LENGER! BESØK DEN NYE BLOGGEN HVIS DU LURER PÅ NOE!Hege - ikke som andre mamma-blogger!:

Jeg har faktisk aldri sett en hel håndballkamp jeg hehe :) Skjønner ikke reglene, selv om de sikkert er verdens letteste :)

07.des.2010 | 23:28
URL: http://litloo.com
missM :

// vintage er jo på en måte en lifs stil. Det er også noe man "venner" seg til å bruke mer og mer. Jeg begynte med litt klær som jeg likte ekstra godt, og nå bruker jeg nesten baer det. JEg synes klærne har så mye mer sjarm :) Et sted må man jo uansett begyne, man trenger uansett ikke være vintagefanatiker. Jeg har ofte et vintage basic plagg og har på jakke, smykker, bukser osv fra i dag. Så det blir en god mix :)

07.des.2010 | 23:29
URL: http://loosethreads.blogg.no
Nina C(er å finne på wordpress):

Hege: hehe. reglene er ikke de vanskligste å forstå,men så har jeg spilt håndball et par år(gjennom hele ungdomsskolen,sluttet siste året).

07.des.2010 | 23:38
URL: http://nina89.blogg.no/
Nina C(er å finne på wordpress):

missM: Det er jo det, og det er jo mye fint å finne. Har lyst å skaffe meg et par plagg,men får vente på ny året kanskje jeg får spart opp så jeg for kjøpt noe på epla butikken. =)

07.des.2010 | 23:39
URL: http://nina89.blogg.no/

Kommentér dette innlegg rett under!:

Navnet ditt?:
Husk meg?

E-postadresse: (publiseres ikke)

URL/Bloggadresse:

bloglovin
Din kommentar rett under:

Har byttet bloggplattform fra og med 26.desember 2010,blogger heretter fra wordpress.com,klikk på ikonet under for å komme til den nye bloggen!


Blogg.no leverer teknologien bak I Nina's verden♥ A blog about my life.Bloggen skrives av © Nina C.(min hverdag i bloggformat)og er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse. Forfatter er selv ansvarlig for innhold. Henvendelser kan rettes til hjelp@blogg.no.

Søk i bloggen

ninacg89@gmail.com
Venneforespørsel
Kort fortalt:Jeg blogger ikke lenger fra denne bloggen, har byttet til wordpress.com (http://inmystrangeworld.wordpress.com). Har denne bloggen for å linke til gamle innlegg pga blogg.no ikke har muligheten å ta med innleggene videre. Litt merkelig er det å ikke blogge her lenger,men ny start og nye muligheter er å finne på wordpress.com(anbefales!) Takk for all besøk på denne bloggen her! Håper jeg ser dere på min nåværende blogg!MenyBESKJED FRA BLOGGEREN!SE HIT!! Blogger nå kun fra wordpress.com(f.o.m 26.des 2010). Håper dere følger meg videre på min "nye" blogg(klikk her for å komme til wordpress bloggen min!).

Har link i sidemenyene og de nyeste innleggene mine! Takk for følge på denne bloggen!

Besøk gjerne disse bloggene!:

hits