08.des.2010 | 01:57

In the middle of the nightDet er ikke ofte jeg slenger ut "dagbokaktig" innlegg for tiden, prøver å variere litt. Men så gjør jeg ikke så særlig mye annet enn å stå opp-spise frokost-være på pcen-se på tv-spise middag-litt mer pc-kanskje lese lit ti en bok-så mer pc-så natta.Ganske ensformig kan du si,men nå kan jeg gjøre dette uten å ha skyldfølelse at det kan gå ut over skolearbeidet. Har jo fri,men synes dagene går så fort med å daffe de bort. Så i ferien skal jeg prøver å trene litt, har en sånn bok som heter noe ala "6 minutter styrketrening hverdag i 14 dager,så får du bedre kropp" . Heter ikke det,men det er øvelser for hver dag i 14 dager. Du må jo være "sunn" i tillegg og kanskje gjøre noe kondisjons aktig for å få fullt utbytte av det. Men litt trening av flesket før jul skader vel ikke?Andre tingen er å komme meg litt mer ut selv om det er bitende kaldt ute nå, gå tur med fotokameraet mitt. Litt ubegrunnet "frykt" for hva folk i "bygda" vil tro når de ser meg knipse bilder, men det er kanskje noe jeg må bli kvitt for å ta fine bilder. Ser kanskje litt turist aktig ut med et digitalkamera enn det hadde sett ut med speilrefleks.


fra h&m magazinet som følgte med denne månedens "Det nye".

I går (tirsdag) hadde jeg min vante daffe dag,men ble glad over å se "Det nye" bladet som hadde kommet i posten(wee). Ellers så gikk dagen i hånd i hånd for å si det sånt, jeg slappet av utover kvelden pga jeg følte meg litt uvel og hadde litt hodepine. Så var det selvsagt håndball kampen som måtte sees,og Norge banket Frankrike!

Ellers så hadde jeg en helt grei tirsdag!

Så måtte jeg få med meg "Grey's Anatomy" ,men hadde lastet den ned siden jeg ikke hadde TV2BLISS. Vet det er litt fyfy,men noen ganger så greier jeg ikke å vente til neste gang eller lete etter ting på nett.


Fra gårsdagens episode "Suicide is painless" Hvor Owen får litt flashbacks fra
hans tid som lege i Irak.


HVORDAN VAR DIN TIRSDAG?


Litt "be-på-mine-knær" forespørsel til deg som titter innom, jeg er med videre i en fotokonkurranse og hadde vært takknemmelig for din stemme, merk du må lese reglene før du stemmer og gi to stemmer! Ellers så blir ikke din stemme gyldig! Klikk her for å komme til siden og se de andre bidragene, Tusen takk til de som allerede har lagt igjen stemmen sin! Merk: Du kan stemme frem til 14.des 2010 kl.23:59!

En stor luft klem til de som stemmer og har lagt igjen! Takk!5 Kommentarer
Kjære deg som skal kommentere,før du kommenterer husk å fyll inn de nødvendige feltene rett under så jeg har muligheten å svare deg! Alle kommentarer som inneholder egenreklame("fin blogg,kommentere tilbake?<3" slettes med én gang!
HAR BYTTET BLOGGPLATTFORM,BLOGGER IKKE HER FRA LENGER! BESØK DEN NYE BLOGGEN HVIS DU LURER PÅ NOE!Lady Netta:

/Jeg tror jeg fikk den en måned eller to etterpå, i bokbloggturneen altså. Det er sånn som bare kommer etterhvert.

08.des.2010 | 14:49
Lillesmurf - Kari:

SV: Ja gøy med litt variasjon ;) man trenger det i blant :D

08.des.2010 | 14:53
URL: http://lillesmurf.no
RagnaRock:

sv: Det var leit å høre :( Jeg mistet mine tre besteforeldre i en seksårsperiode fra jeg var 15, men siden begge bestemødrene mine hadde vært som to reservemammaer (jeg likte mormor nesten bedre enn mamma), og farfar var verdens koseligste farfar, ble det litt tøft. Dette er første jula uten mormor, og jeg har egentlig ikke gjort noe annet enn å lese til eksamen, og å grine den siste uka. :p

08.des.2010 | 14:58
URL: http://ragnarock.blogg.no
Lillesmurf - Kari:

SV: Jeg elsker håndball mesterskapene i desember. Gleder meg til kamp i dag.. Heia Norge :D

08.des.2010 | 15:05
URL: http://lillesmurf.no
Nina C(er å finne på wordpress):

Lillesmurf: Samme her også morsomt å se ,blir helt gira!=)

08.des.2010 | 16:37
URL: http://nina89.blogg.no/

Kommentér dette innlegg rett under!:

Navnet ditt?:
Husk meg?

E-postadresse: (publiseres ikke)

URL/Bloggadresse:

bloglovin
Din kommentar rett under:

Har byttet bloggplattform fra og med 26.desember 2010,blogger heretter fra wordpress.com,klikk på ikonet under for å komme til den nye bloggen!


Blogg.no leverer teknologien bak I Nina's verden♥ A blog about my life.Bloggen skrives av © Nina C.(min hverdag i bloggformat)og er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse. Forfatter er selv ansvarlig for innhold. Henvendelser kan rettes til hjelp@blogg.no.

Søk i bloggen

ninacg89@gmail.com
Venneforespørsel
Kort fortalt:Jeg blogger ikke lenger fra denne bloggen, har byttet til wordpress.com (http://inmystrangeworld.wordpress.com). Har denne bloggen for å linke til gamle innlegg pga blogg.no ikke har muligheten å ta med innleggene videre. Litt merkelig er det å ikke blogge her lenger,men ny start og nye muligheter er å finne på wordpress.com(anbefales!) Takk for all besøk på denne bloggen her! Håper jeg ser dere på min nåværende blogg!MenyBESKJED FRA BLOGGEREN!SE HIT!! Blogger nå kun fra wordpress.com(f.o.m 26.des 2010). Håper dere følger meg videre på min "nye" blogg(klikk her for å komme til wordpress bloggen min!).

Har link i sidemenyene og de nyeste innleggene mine! Takk for følge på denne bloggen!

Besøk gjerne disse bloggene!:

hits