08.des.2010 | 15:05

DAGENS JULEGAVETIPS (8.des)Jeg er ikke alene om å noe slikt her i bloggverden,og slår meg på bølgen. Skal prøve å komme med forslag til julegavetips frem mot jul. Skal prøve å ta både for gutter og jenter,men kommer også til tips som både kan være for han og henne. Er ikke så fantasi full til tider,men skal prøver å komme på noe hver dag!

Men oppfordrer også mine lesere om å komme med flere tips hvis dere kanskje syns noe annet er passende eller tips til hvor folk kan skaffe disse tingene!

For the ladies:e.l.f sminke er populært (eller har jo vært det en stund nå),

And gentlemen:

Et tips til er å gi et abonnent på et blad enten tegneserie(f.eks pondus) eller VI MENN eller FHM, Illustrert Vitenskap eller Historieblader, fotomagasiner finnes det og andre livsstilsmagaziner. Et tips er å gå inn på bladkongen.no,der har de rimelig tilbud og gaveabonnenter.Gaveabonnenter avsluttes også etter at det er løpt ut,så du slipper å tenke på når du skal si opp det. Dette er jo en gave for både henne og han!


-har du begynt med julegaver?

2 Kommentarer
Kjære deg som skal kommentere,før du kommenterer husk å fyll inn de nødvendige feltene rett under så jeg har muligheten å svare deg! Alle kommentarer som inneholder egenreklame("fin blogg,kommentere tilbake?<3" slettes med én gang!
HAR BYTTET BLOGGPLATTFORM,BLOGGER IKKE HER FRA LENGER! BESØK DEN NYE BLOGGEN HVIS DU LURER PÅ NOE!MARITA GUNDERSEN :

jeg er ferdig. eller har igjen mamma og pappa :)

08.des.2010 | 19:37
URL: http://maritagundersen1991.blogg.no
Nina C(er å finne på wordpress):

MARITA GUNDERSEN: hehe.samme her! men du er jo ferdig med venner og sånt=) det er deilig det!

08.des.2010 | 20:27
URL: http://nina89.blogg.no/

Kommentér dette innlegg rett under!:

Navnet ditt?:
Husk meg?

E-postadresse: (publiseres ikke)

URL/Bloggadresse:

bloglovin
Din kommentar rett under:

Har byttet bloggplattform fra og med 26.desember 2010,blogger heretter fra wordpress.com,klikk på ikonet under for å komme til den nye bloggen!


Blogg.no leverer teknologien bak I Nina's verden♥ A blog about my life.Bloggen skrives av © Nina C.(min hverdag i bloggformat)og er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse. Forfatter er selv ansvarlig for innhold. Henvendelser kan rettes til hjelp@blogg.no.

Søk i bloggen

ninacg89@gmail.com
Venneforespørsel
Kort fortalt:Jeg blogger ikke lenger fra denne bloggen, har byttet til wordpress.com (http://inmystrangeworld.wordpress.com). Har denne bloggen for å linke til gamle innlegg pga blogg.no ikke har muligheten å ta med innleggene videre. Litt merkelig er det å ikke blogge her lenger,men ny start og nye muligheter er å finne på wordpress.com(anbefales!) Takk for all besøk på denne bloggen her! Håper jeg ser dere på min nåværende blogg!MenyBESKJED FRA BLOGGEREN!SE HIT!! Blogger nå kun fra wordpress.com(f.o.m 26.des 2010). Håper dere følger meg videre på min "nye" blogg(klikk her for å komme til wordpress bloggen min!).

Har link i sidemenyene og de nyeste innleggene mine! Takk for følge på denne bloggen!

Besøk gjerne disse bloggene!:

hits