09.des.2010 | 02:00

"Selv i underbuksen føler jeg med annerledes"


Siste del av boken "Spis,Elsk,Lev" av Elizabeth Gilbert

Nærmer seg slutten av boken "Spis,elsk,lev" av Elizabeth Gilbert ettersom jeg skal busse litt og ha litt vente tid på A-hus senere idag. Skal ta en undersøkelse og forhåpentligvis viser den at noe ikke er noe alvorlig med meg,ikke at det er noe som antyder på det. Men fastlegen min ville bare henvise meg til A-hus for en sjekk for å være på den sikre siden. Skal skrible ned om prøven/undersøkelsen senere etter jeg kommer hjem ut på ettermiddagen(torsdag).


Selv om bilde er litt dratt og jeg tok lav lukker tid for å fange lyset fra julekulen min(noe som ikke funket helt) synes jeg bildet fikk litt ghostlike feelin',ser litt av reflelksjonen min på bildet å.spooky sier jeg!uhuhu!'


Ipoden min er på lading,skal bare lokalisere busskort og ladet kameraet mitt(kan jo få fine fotomuligheter før og etter bussturen) og hmm.. se om jeg finner 20 kr jeg har et sted så jeg kan enten kjøpe meg noe knaske på eller drikke etter timen.


henten fra tv2.no@google.com

Onsdagen gikk jo fort over den også, slappet av for det meste å lese videre i boken så jeg kan begynne på denne her. Ellers så har dagen gått i pc og tv,og slappe av somsagt.

Nå burde jeg legge meg! Vi blogges utover torsdagen! Håper alle får en super dag idag!

 

Hvordan var din onsdag?

Btw! Jeg er videre med i en fotokonkurranse hvor jeg kan vinne en fin fotobok,og jeg hadde vært glad hvis du tok litt av din tid å stemme på mitt bilde(nr.8) og et annet ett Du må stemme på to bilder av de 10 som gikk videre,for at den skal være gyldig! Takker for de som har lagt igjen sin stemme på mitt bilde og for de som kommer til å gjør det(avstemningen foregår til: 14.des 2010 23:59).

Klikk her for gi din stemme!(stor smil)

 

Følg med også utover dagen på dagens julegavetips! Les gårsdagens her!5 Kommentarer
Kjære deg som skal kommentere,før du kommenterer husk å fyll inn de nødvendige feltene rett under så jeg har muligheten å svare deg! Alle kommentarer som inneholder egenreklame("fin blogg,kommentere tilbake?<3" slettes med én gang!
HAR BYTTET BLOGGPLATTFORM,BLOGGER IKKE HER FRA LENGER! BESØK DEN NYE BLOGGEN HVIS DU LURER PÅ NOE!Kathleen:

Jeg har lyst til å lese denne boka, men så så jeg filmen og jeg følte at det var nok. Kanskje jeg skal vente en liten stund, sånn at jeg glemmer filmen først.

09.des.2010 | 06:42
URL: http://kathleen-bean.blogspot.com
veroniq mike:

takk. ja, kafé med veninner er alltid koselig! Fin bok du leser, delen om idonesia er den beste! Ikke bare fordi jeg har vært der, meg fordi det er fint! kos deg med boken

09.des.2010 | 09:15
URL: http://worldofmikee.blogspot.com
Lillesmurf - Kari:

SV: Så bra :) Den er til tider veldig morsom ;D

09.des.2010 | 13:07
URL: http://lillesmurf.no
-monica:

håper det gikk bra;)..

haha.. høres ut som en morsom bok:p..

09.des.2010 | 13:20
URL: http://moncg.blogg.no
Nina C(er å finne på wordpress):

monica in Beijing..: ja,det gikk heldigvis bra!(tjoh) og boka er til å anbefale! skal skrive en bokanmeldelse om det snart!

09.des.2010 | 18:41
URL: http://nina89.blogg.no/

Kommentér dette innlegg rett under!:

Navnet ditt?:
Husk meg?

E-postadresse: (publiseres ikke)

URL/Bloggadresse:

bloglovin
Din kommentar rett under:

Har byttet bloggplattform fra og med 26.desember 2010,blogger heretter fra wordpress.com,klikk på ikonet under for å komme til den nye bloggen!


Blogg.no leverer teknologien bak I Nina's verden♥ A blog about my life.Bloggen skrives av © Nina C.(min hverdag i bloggformat)og er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse. Forfatter er selv ansvarlig for innhold. Henvendelser kan rettes til hjelp@blogg.no.

Søk i bloggen

ninacg89@gmail.com
Venneforespørsel
Kort fortalt:Jeg blogger ikke lenger fra denne bloggen, har byttet til wordpress.com (http://inmystrangeworld.wordpress.com). Har denne bloggen for å linke til gamle innlegg pga blogg.no ikke har muligheten å ta med innleggene videre. Litt merkelig er det å ikke blogge her lenger,men ny start og nye muligheter er å finne på wordpress.com(anbefales!) Takk for all besøk på denne bloggen her! Håper jeg ser dere på min nåværende blogg!MenyBESKJED FRA BLOGGEREN!SE HIT!! Blogger nå kun fra wordpress.com(f.o.m 26.des 2010). Håper dere følger meg videre på min "nye" blogg(klikk her for å komme til wordpress bloggen min!).

Har link i sidemenyene og de nyeste innleggene mine! Takk for følge på denne bloggen!

Besøk gjerne disse bloggene!:

hits