10.des.2010 | 14:05

Finally

Har prøvd de siste 20 minuttene å komme inn på blogg.no og andre steder, pcen min er så treig for tiden og derav blir internetten like treg. Skal ta bussen om 1 time ca eller så, og jobbe på et julebord hele kvelden og kanskje utover natten også. Ryggen min er ikke min bestevenn nå, er veldig stiv og øm, like før jeg avslutte pcen i går så reiste jeg meg,og kjente det låste seg.Det er jo mye bedre nå,men får lett vondt i korsryggen min,så jeg skal ta med meg paracet og ta på meg gode joggesko.


@weheartit.com // har publisert det bildet før,men syntes det var fint.

Fikk ikke lastet opp nye bilder,så jeg tok et som jeg hadde i bloggarkivet. Pcen er litt humør syk idag visst! Men dette blir nok det siste innlegget for idag,så  "30 dagers utfordringen" og dagens julegavetips må vente,samt andre faste jeg pleier å legge ut! Men skal prøve å slenge ut de i morgen!

Nej,får vel finne frem hva jeg skal ha på meg og pakke veksen min. Svigerinnen min er syk fremdeles,så hun kunne ikke jobbe. Så det blir meg og 3 andre som skal jobbe, kjenner jo bestevenninnen til svigerinnen min fra før av. Så det går nok bra dette, har det med å stresse meg opp og bekymre meg. Vet hva jeg skal gjøre og sånt,men blir fort stresset.

Går nok bra i kveld, er jo koselig folk som skal ha julebord.

Ønsker alle en fin fredags kveld!

Godkjenner kommentarene når jeg kommer hjem i natt, hvis pcen og internetten samarbeider med meg. Akkurat nå er et tredje forsøket på å legge ut dette innlegget.

7 Kommentarer
Kjære deg som skal kommentere,før du kommenterer husk å fyll inn de nødvendige feltene rett under så jeg har muligheten å svare deg! Alle kommentarer som inneholder egenreklame("fin blogg,kommentere tilbake?<3" slettes med én gang!
HAR BYTTET BLOGGPLATTFORM,BLOGGER IKKE HER FRA LENGER! BESØK DEN NYE BLOGGEN HVIS DU LURER PÅ NOE!Mariann Johansen ♫♥♫:

Håper du får en fin kveld! :)

10.des.2010 | 14:21
URL: http://famjohansen.blogg.no
Lillesmurf - Kari:

Sv: godt poeng.. skal ha det i bakhode jeg søta <3

10.des.2010 | 15:25
URL: http://lillesmurf.no
Lillesmurf - Kari:

SV: :) Det har du helt klart! OTH er sååå bra! :D

10.des.2010 | 15:31
URL: http://lillesmurf.no
MARITA GUNDERSEN :

kos deg på julebordet ;)

10.des.2010 | 17:36
URL: http://maritagundersen1991.blogg.no
Nina C(er å finne på wordpress):

MARITA GUNDERSEN:takk,hadde det fint på julebordet=)

11.des.2010 | 00:48
URL: http://nina89.blogg.no/
Nina C(er å finne på wordpress):

Lillesmurf:Så bra=)

11.des.2010 | 00:48
URL: http://nina89.blogg.no/
Nina C(er å finne på wordpress):

© Mariann Johansen:takk,hadde en fin arbeidsdag i går=)

11.des.2010 | 00:51
URL: http://nina89.blogg.no/

Kommentér dette innlegg rett under!:

Navnet ditt?:
Husk meg?

E-postadresse: (publiseres ikke)

URL/Bloggadresse:

bloglovin
Din kommentar rett under:

Har byttet bloggplattform fra og med 26.desember 2010,blogger heretter fra wordpress.com,klikk på ikonet under for å komme til den nye bloggen!


Blogg.no leverer teknologien bak I Nina's verden♥ A blog about my life.Bloggen skrives av © Nina C.(min hverdag i bloggformat)og er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse. Forfatter er selv ansvarlig for innhold. Henvendelser kan rettes til hjelp@blogg.no.

Søk i bloggen

ninacg89@gmail.com
Venneforespørsel
Kort fortalt:Jeg blogger ikke lenger fra denne bloggen, har byttet til wordpress.com (http://inmystrangeworld.wordpress.com). Har denne bloggen for å linke til gamle innlegg pga blogg.no ikke har muligheten å ta med innleggene videre. Litt merkelig er det å ikke blogge her lenger,men ny start og nye muligheter er å finne på wordpress.com(anbefales!) Takk for all besøk på denne bloggen her! Håper jeg ser dere på min nåværende blogg!MenyBESKJED FRA BLOGGEREN!SE HIT!! Blogger nå kun fra wordpress.com(f.o.m 26.des 2010). Håper dere følger meg videre på min "nye" blogg(klikk her for å komme til wordpress bloggen min!).

Har link i sidemenyene og de nyeste innleggene mine! Takk for følge på denne bloggen!

Besøk gjerne disse bloggene!:

hits