14.des.2010 | 03:38

WITH THE URGE TO TAKE OUT AN NINJA PLATOONEtter 2x NIKITA føler jeg meg som rene ninja karatekiden og har lyst å teste ut hvor god jeg er(hehe), på film og tv gjør de karate eller hva de slossgenre det er;se ut som rene piece of cake. Etter at jeg så filmen Taken med Liam Neeson i hovedrollen som en retired(pensjonert) CIA  agent går på jakt etter mennene  som kidnappet hans datter i Paris,så følte jeg at jeg hadde lært noen triks og taps om hva jeg må gjøre hvis jeg blir prøvd kidnappet eller angrepet, ser enklere ut enn det gjør i virkeligheten endog tipper jeg. Hadde mest sannsynligvis løpt som en stukken gris og trynet,og bli tatt(sånn typisk skurken er inni hjemmet ditt,og du prøver å komme unna å tryner,så kommer h*n å tar deg typ tryning,snakker ikke om "Skrik" filmene skurk som ringer å sier fra at han er på vei).

 

Jaja, noen som ser for mye på tvserier sier? meg?nej,nej.Bare en livlig fantasi og litt kjedelig liv. For et par uker siden skrev jeg et tøyse innlegg om at jeg ikke ville være spion eller agent,men du har værtfall et spennede liv. Får lov til å sparke skurkene i nøttene sine og være en helt(-inne).

Men får la det bli med drømmene, tror ikke jeg hadde hatt kondisen,the brains and guts for that kind of work.


©Nina C.G//Tatt her om søndagen som var.


Mulig det er alt sukkert som snakker nå, ikke lurt av moren min å la M&Ms stå ute med meg med tanke på at jeg så 2 episoder likevel. Miley(pus) har kveilet seg ved siden av meg,venter på at jeg skal legge meg så hun kan komme på rommet å sovne i stolen vedsiden av meg som hun alltid gjør. Nå som hun har litt halsbånd(m/bjelle) fri,så er hun som en liten ninjacat.
Over til noe helt annet, vet jeg har mast og sytet om dette lenge. Men jeg er med i en fotokonkurranse som jeg sikkert har nevnt et par ganger. Den avstemningen slutter idag,og jeg ber på mine knær til de som ikke har stemt ennå om å stikke innom,se på mitt bidrag(nr8) og hvis de vil gi sin stemme til meg så hadde jeg blitt glad. Du kan maks stemme på to bilder, det første for 10 poeng og andre får 5poeng. Les reglene!Står bedre forklart der! Dere har til kl.23:59 idag, premien er en fotobok!(KLIKK HER FOR Å LESE REGLENE OG GI DIN STEMME!!)

Takk til de som vil gi meg sin stemme og tusen takk til de som har gjort det!


♥Lyst å få med  deg de nyeste innleggene til denne bloggen og slippe å melde deg inn i bloglovin,kan du få de nyeste innleggene servert på et sølvfat i newsfeeden på facebooksiden din. Bare lik siden min på facebook og mer trenger du ikke å gjøre! Klikk her for å "like" siden min!

5 Kommentarer
Kjære deg som skal kommentere,før du kommenterer husk å fyll inn de nødvendige feltene rett under så jeg har muligheten å svare deg! Alle kommentarer som inneholder egenreklame("fin blogg,kommentere tilbake?<3" slettes med én gang!
HAR BYTTET BLOGGPLATTFORM,BLOGGER IKKE HER FRA LENGER! BESØK DEN NYE BLOGGEN HVIS DU LURER PÅ NOE!SF:

snakk om søt katt da! :D

14.des.2010 | 12:44
URL: http://fugleberg.blogg.no
Sabita:

Så nydelig katt. :)

14.des.2010 | 13:29
URL: http://www.sabitasaleem.blogspot.com
Lillesmurf - Kari:

SV: En deilig arbeidsuke, men det er godt :) Trenger det i blant ;D

14.des.2010 | 14:30
URL: http://lillesmurf.no
Nina C(er å finne på wordpress):

Lillesmurf:Ja,det gjør man=)

14.des.2010 | 14:59
URL: http://nina89.blogg.no/
Nina C(er å finne på wordpress):

Sabita:ja,hun er en søtnos=)

14.des.2010 | 14:59
URL: http://nina89.blogg.no/

Kommentér dette innlegg rett under!:

Navnet ditt?:
Husk meg?

E-postadresse: (publiseres ikke)

URL/Bloggadresse:

bloglovin
Din kommentar rett under:

Har byttet bloggplattform fra og med 26.desember 2010,blogger heretter fra wordpress.com,klikk på ikonet under for å komme til den nye bloggen!


Blogg.no leverer teknologien bak I Nina's verden♥ A blog about my life.Bloggen skrives av © Nina C.(min hverdag i bloggformat)og er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse. Forfatter er selv ansvarlig for innhold. Henvendelser kan rettes til hjelp@blogg.no.

Søk i bloggen

ninacg89@gmail.com
Venneforespørsel
Kort fortalt:Jeg blogger ikke lenger fra denne bloggen, har byttet til wordpress.com (http://inmystrangeworld.wordpress.com). Har denne bloggen for å linke til gamle innlegg pga blogg.no ikke har muligheten å ta med innleggene videre. Litt merkelig er det å ikke blogge her lenger,men ny start og nye muligheter er å finne på wordpress.com(anbefales!) Takk for all besøk på denne bloggen her! Håper jeg ser dere på min nåværende blogg!MenyBESKJED FRA BLOGGEREN!SE HIT!! Blogger nå kun fra wordpress.com(f.o.m 26.des 2010). Håper dere følger meg videre på min "nye" blogg(klikk her for å komme til wordpress bloggen min!).

Har link i sidemenyene og de nyeste innleggene mine! Takk for følge på denne bloggen!

Besøk gjerne disse bloggene!:

hits