14.des.2010 | 23:05

Back to the stoneage

Har lenge prøvd å laste opp bilder,og jeg vet ikke om det er steinalderpcen min som er treg eller internettkoblingen. Men skulle lage fine innlegg til dere, og har lenge prøvd å kommentere på andres blogger. Hadde skrevet et fint innlegg ferdig nå,men denne pcen og internett er så fucka. Grrr, blir irritert nå. Men det får gå, skal prøve å godkjenne kommentarer,men svare på de kan ta sin tid. Så litt ufrivillig bloggfri må til nå!

Skal prøve å slenge ut et til før jeg legger meg,men er ikke helt sikker det blir noe før i morgen én gang. Julegavehandling blir det duket for i morgen,og til Oslo tar jeg turen. Får ikke handlet alle,men tenkte jeg skulle handle julegaver til de jeg skal møte i julemiddag/julebakeverkstedet på torsdagen, er ikke så mange jeg har råd til.Noe blir det skal dere se!

Nå skal jeg prøveå publisere dette innlegg for 4 gang, fu** pc!

Vi blogges når jeg ikke får the urge til å gå amok på pc, enkelte ting er jeg tålmodig.Men når det kommer til denne gamle steinalder pc,så er lunta kort!.

Bilder tror jeg ikke får lastet opp, så dere håper dere lar meg slippe unna denne gangen med et innlegg uten bilder.

 

3 Kommentarer
Kjære deg som skal kommentere,før du kommenterer husk å fyll inn de nødvendige feltene rett under så jeg har muligheten å svare deg! Alle kommentarer som inneholder egenreklame("fin blogg,kommentere tilbake?<3" slettes med én gang!
HAR BYTTET BLOGGPLATTFORM,BLOGGER IKKE HER FRA LENGER! BESØK DEN NYE BLOGGEN HVIS DU LURER PÅ NOE!Hege - ikke som andre mamma-blogger!:

Åhr det der skjedde meg igår. Hadde skrevet det lange innlegget, så bare KLIKK! Gidder ikke samarbeide jeg nei. Stupid data!

15.des.2010 | 11:41
URL: http://litloo.com
Lillesmurf - Kari:

SV: Tusen takk, Nina :) Jeg fikk C :D Og er kjempe fornøyd ;D

15.des.2010 | 13:44
URL: http://lillesmurf.no
Nina C(er å finne på wordpress):

Lillesmurf:Det skjønner jeg=) gratulere!

15.des.2010 | 14:14
URL: http://nina89.blogg.no/

Kommentér dette innlegg rett under!:

Navnet ditt?:
Husk meg?

E-postadresse: (publiseres ikke)

URL/Bloggadresse:

bloglovin
Din kommentar rett under:

Har byttet bloggplattform fra og med 26.desember 2010,blogger heretter fra wordpress.com,klikk på ikonet under for å komme til den nye bloggen!


Blogg.no leverer teknologien bak I Nina's verden♥ A blog about my life.Bloggen skrives av © Nina C.(min hverdag i bloggformat)og er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse. Forfatter er selv ansvarlig for innhold. Henvendelser kan rettes til hjelp@blogg.no.

Søk i bloggen

ninacg89@gmail.com
Venneforespørsel
Kort fortalt:Jeg blogger ikke lenger fra denne bloggen, har byttet til wordpress.com (http://inmystrangeworld.wordpress.com). Har denne bloggen for å linke til gamle innlegg pga blogg.no ikke har muligheten å ta med innleggene videre. Litt merkelig er det å ikke blogge her lenger,men ny start og nye muligheter er å finne på wordpress.com(anbefales!) Takk for all besøk på denne bloggen her! Håper jeg ser dere på min nåværende blogg!MenyBESKJED FRA BLOGGEREN!SE HIT!! Blogger nå kun fra wordpress.com(f.o.m 26.des 2010). Håper dere følger meg videre på min "nye" blogg(klikk her for å komme til wordpress bloggen min!).

Har link i sidemenyene og de nyeste innleggene mine! Takk for følge på denne bloggen!

Besøk gjerne disse bloggene!:

hits