15.des.2010 | 14:35

A peace offer

Da ser det ut som pcen har bestemt for å være venner med meg og jeg kan igjen skrive mine kjære innlegg igjen. Men skal ikke si noe særlig før jeg trykker på "lagre + publiser" knappen, hender den har tid til å ombestemme seg.


//hentet fra weheartit.com

Da får jeg snu snuta mot Oslo og hoppe på bussen om en halvtime eller så, fikk ikke sove så godt i natt heller. Men det kan ha noe med at jeg la meg sent og drakk brus før jeg la meg . Egentlig skulle jeg tatt 13.00 bussen,men var så innmari trøtt og hadde vondt i hodet,så jeg ble liggende en god del lenger.

Så idag skal jeg slenge ut par innlegg som egentlig skulle ut i går, og skal prøve å få skrevet en bokanmeldelse av boken "Spis,elsk,lev". Så slutten av dagens Oprah show på TV3 og der handlet det nettopp om filmatiseringen av boka,og de hadde besøk av Julia Roberts som spiller forfatteren selv(Elizabeth Gilbert).

Vant dessverre ikke fotokonkurransen hos Vampbea,manglet bare 15 poeng så hadde jeg vunnet,men kom på en god andreplass!


©Nina C.G

Nå må jeg stelle meg litt, burde egentlig ha vasket håret pga det blir så fort fettete.Men venter heller til kvelden,så slipper jeg kanskje å vaske det i morgen tidlig før jeg drar på julelunsjen/julebakstmøte(vi skal gjøre litt av hvert,så jeg vet ikke helt hva jeg skal klassifisere det som).

Ønsker alle en fin onsdag!

Julegave shopping it is! hva med deg? Er du i rute ? eller er du litt på etterskudd som meg?


9 Kommentarer
Kjære deg som skal kommentere,før du kommenterer husk å fyll inn de nødvendige feltene rett under så jeg har muligheten å svare deg! Alle kommentarer som inneholder egenreklame("fin blogg,kommentere tilbake?<3" slettes med én gang!
HAR BYTTET BLOGGPLATTFORM,BLOGGER IKKE HER FRA LENGER! BESØK DEN NYE BLOGGEN HVIS DU LURER PÅ NOE!Henriette - Behind these walls.:

Jeg er ganske mye på etterskudd når det gjelder julegave shopping. Skal se om jeg får unnagjort litt idag! :)

15.des.2010 | 14:36
URL: http://behindthesewalls.blogg.no/
Nathalie Dahl Naalsund :

fine bilder, bra pc'n ville være venn med deg :- ))

15.des.2010 | 14:38
URL: http://nutaliee.blogg.no
Lillesmurf - Kari:

SV: Veldig enig.. Heldigvis gikk det bra i går, men det jeg ikke skjønner er hvorfor Løke får spille så lite. Hun er da hundre ganger bedre en Frafjord.

15.des.2010 | 14:50
URL: http://lillesmurf.no
VampBea - Ny fotokonkurranse med tema kulde :):

Veldig veldig gjevnt i konkurransen :) Du vinner kanskje i konkurransen som pågår nå, du stiller iallefall med veldig fint bilde :)

Jeg har forøvrig 1 gave igjen så er jeg ferdig med julegaver og julemat og sånt er allerede innkjøpt :D

15.des.2010 | 15:01
URL: http://blog.devlishdesign.com
missM :

Jeg har ikke problemer med å sove om nettene, problemet er bare at jeg må alt for tidlig opp ;)

15.des.2010 | 16:10
URL: http://loosethreads.blogg.no
Lillesmurf - Kari:

SV: Kanskje du bør ta enda en tur søta :) En morsom og kreativ blogg :)

15.des.2010 | 19:56
URL: http://lillesmurf.no
Nina C(er å finne på wordpress):

missM:hehe.. skjønner den! har det samme noen ganger.

16.des.2010 | 01:22
URL: http://nina89.blogg.no/
Nina C(er å finne på wordpress):

VampBea: Det var jo det! Kanskje jeg har mer lykke i den =P

//Deilig å være nesten ferdig med alt julestas og fjas=)

16.des.2010 | 01:23
URL: http://nina89.blogg.no/
Nina C(er å finne på wordpress):

Lillesmurf: Nei,si det. Hørt at de skifter ganske ofte på spillerne. At hvis det er noen som scorer så hender de bytter den og lar noen andre få sjans.

16.des.2010 | 01:26
URL: http://nina89.blogg.no/

Kommentér dette innlegg rett under!:

Navnet ditt?:
Husk meg?

E-postadresse: (publiseres ikke)

URL/Bloggadresse:

bloglovin
Din kommentar rett under:

Har byttet bloggplattform fra og med 26.desember 2010,blogger heretter fra wordpress.com,klikk på ikonet under for å komme til den nye bloggen!


Blogg.no leverer teknologien bak I Nina's verden♥ A blog about my life.Bloggen skrives av © Nina C.(min hverdag i bloggformat)og er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse. Forfatter er selv ansvarlig for innhold. Henvendelser kan rettes til hjelp@blogg.no.

Søk i bloggen

ninacg89@gmail.com
Venneforespørsel
Kort fortalt:Jeg blogger ikke lenger fra denne bloggen, har byttet til wordpress.com (http://inmystrangeworld.wordpress.com). Har denne bloggen for å linke til gamle innlegg pga blogg.no ikke har muligheten å ta med innleggene videre. Litt merkelig er det å ikke blogge her lenger,men ny start og nye muligheter er å finne på wordpress.com(anbefales!) Takk for all besøk på denne bloggen her! Håper jeg ser dere på min nåværende blogg!MenyBESKJED FRA BLOGGEREN!SE HIT!! Blogger nå kun fra wordpress.com(f.o.m 26.des 2010). Håper dere følger meg videre på min "nye" blogg(klikk her for å komme til wordpress bloggen min!).

Har link i sidemenyene og de nyeste innleggene mine! Takk for følge på denne bloggen!

Besøk gjerne disse bloggene!:

hits