19.des.2010 | 01:24

Due dateTjohei, nå har jeg endelig fått karret meg til å sitte foran pcen, lørdagen min har gått i slag i slag. Føler virkelig bloggen har kommet litt i baksete for å si det sånn. De siste dagene i denne uken har gått med på julehandling til jeg nesten så mannen med ljåen. Kan si at jeg er 99,9% ferdig, og det siden jeg og marita mangler til å kjøpe til storebroen vår.Men det blir gjort på mandagen tenker vi.

 

Var på Jessheim idag med Nina m for å handle litt julegaver,og får shoppe litt selv. Ble ikke mye på min del,men ble ferdig med Marita's julegave. Etter å spist på favoritt caféen våres La Mocca;så gikk turen på kino (Ullensaker Kino) for å se "Due Date" en komedie med Robert Downey Jr., Zach Galifianakis. Hvis du titter innom Nina så vil jeg si takk for en koselig dag,og for at du ville bruke gratis kinobilletten på meg!

Synes filmen var utrolig morsom,og magemusklene fikk trimmet seg. Skal skrive litt mer om den senere, men kan anbefale den for de som elsker situasjonskomedier,og kanskje ikke legger så mye vekt på selve historien i seg selv.Etter kinoen kjørte Nina m meg til kløfta hvor pappa skulle hente meg. Så der var mesteparten av lørdagen over, vel hjemme og etter jeg hadde pakket ferdig julegaven, så vi her i heimen på "Twilight"(altså første filmen). Har kommet ut av tellingen hvor mange ganger jeg har sett den. Men blir aldri helt lei av den heller!Men skal prøve å få blitt mer tilstede på bloggen, bare ikke hatt tiden til å sette meg ordentlig ned. Men takker for de som titter innom for det!

I det siste har jeg småfundert om jeg skal bytte til wordpress.org eller ei. Har fundert på det lenge nå,men vet ikke om flytting faller i god jord med dere lesere. Vet det mye letter å besøke blogger man har på vennelista,enn å huske en annen adresse. Men vi får se ann hva jeg gjør!

 

HVORDAN VAR DERES LØRDAG?

SØNDAGSPLANER?

 

For min del blir det familiemiddag på søndagen,så da er jeg ikke heller så mye tilstede på bloggen før langt ut på kveld,men dere for å kose dere med gamle innlegg.Bare klikk på fanen ovenfor ved headeren,"siste innlegg", for å få oversikt over de seneste innleggene mine.


9 Kommentarer
Kjære deg som skal kommentere,før du kommenterer husk å fyll inn de nødvendige feltene rett under så jeg har muligheten å svare deg! Alle kommentarer som inneholder egenreklame("fin blogg,kommentere tilbake?<3" slettes med én gang!
HAR BYTTET BLOGGPLATTFORM,BLOGGER IKKE HER FRA LENGER! BESØK DEN NYE BLOGGEN HVIS DU LURER PÅ NOE!Henriette - Behind these walls.:

Hørt at due date er bra! :)

Elsker twilight filmene. Så langt er det 3. Kommer ut en 4'er snart ^^

19.des.2010 | 01:48
URL: http://behindthesewalls.blogg.no/
:

I dag er det juleshopping pluss håndballfinale :D

SV: HURRA :) Heia Norge. I dag er det finale ;)

19.des.2010 | 11:53
Lillesmurf - Kari:

SV: Den må du bare kjøpe. den er helt nydelig <3 Jeg elsker den filmen :)

19.des.2010 | 11:58
URL: http://lillesmurf.no
Lillesmurf - Kari:

SV: Den er verdt å se, selv om det ikke er den beste jeg har sett :)

19.des.2010 | 12:01
URL: http://lillesmurf.no
Nina C(er å finne på wordpress):

Lillesmurf:Skal se få kjøpt den. =D

19.des.2010 | 14:15
URL: http://nina89.blogg.no/
Nina C(er å finne på wordpress):

Lillesmurf:Da vet jeg det! Kanskje leie den én gang!

19.des.2010 | 14:15
URL: http://nina89.blogg.no/
Nina C(er å finne på wordpress):

Anonym:det er sant det! håndballfinale!woha!

19.des.2010 | 14:16
URL: http://nina89.blogg.no/
Nina C(er å finne på wordpress):

Behind these walls.:Den var kjempe bra, i lik klasse som hangover. Men hangover er litte gran bedre! gleder meg til nr 4. må nok lese boka om igjen før den tid<3

19.des.2010 | 14:17
URL: http://nina89.blogg.no/
tone elisabeth:

Lørdagen min besto av sløving, håndballkamp, biffmiddag og step up 3 :)

19.des.2010 | 15:26
URL: http://tonelisabeth.blogg.no

Kommentér dette innlegg rett under!:

Navnet ditt?:
Husk meg?

E-postadresse: (publiseres ikke)

URL/Bloggadresse:

bloglovin
Din kommentar rett under:

Har byttet bloggplattform fra og med 26.desember 2010,blogger heretter fra wordpress.com,klikk på ikonet under for å komme til den nye bloggen!


Blogg.no leverer teknologien bak I Nina's verden♥ A blog about my life.Bloggen skrives av © Nina C.(min hverdag i bloggformat)og er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse. Forfatter er selv ansvarlig for innhold. Henvendelser kan rettes til hjelp@blogg.no.

Søk i bloggen

ninacg89@gmail.com
Venneforespørsel
Kort fortalt:Jeg blogger ikke lenger fra denne bloggen, har byttet til wordpress.com (http://inmystrangeworld.wordpress.com). Har denne bloggen for å linke til gamle innlegg pga blogg.no ikke har muligheten å ta med innleggene videre. Litt merkelig er det å ikke blogge her lenger,men ny start og nye muligheter er å finne på wordpress.com(anbefales!) Takk for all besøk på denne bloggen her! Håper jeg ser dere på min nåværende blogg!MenyBESKJED FRA BLOGGEREN!SE HIT!! Blogger nå kun fra wordpress.com(f.o.m 26.des 2010). Håper dere følger meg videre på min "nye" blogg(klikk her for å komme til wordpress bloggen min!).

Har link i sidemenyene og de nyeste innleggene mine! Takk for følge på denne bloggen!

Besøk gjerne disse bloggene!:

hits