21.des.2010 | 01:59

Hedensk barndomLeser for øyeblikket "Det siste kongeriket" av Bernard Cornwell og har kommet litt videre en sist gang. Mye interessant og fascinerende om vikingens kultur og skikker, og det er snakk om danene (danskene) i boka og om en ung gutts skjebne etter hans far som var ealdorman av Northumbria,ble drept av danene i Jorvik(dagens York/England). Danene tar han som fange,og en av seiersherrene tar han etter hvert opp som et av følge.

Utrolige voldelige de er ,eller kanskje brutale mer rette ordet. Skal ikke avsløre noe mer,tilfelle det er fler som vil lese. Har ikke kommet så veldig langt ennå,men det har skjedd en del.

Jeg liker veldig godt hvordan Bernard har lagt opp hele boka(hittil), "jeg" personen er den unge sønnen til ealdormanen(jarlen) som ble drept under slaget,og han husker tilbake og forteller hans historie.


Har publisert dette før, men det er fra klasseturen til York/England,i 2007.

Mandagen min gikk ganske fort over,og jeg gjorde ikke så mye annet enn å lese i  boka som jeg nevnte i avsnittet ovenfor,være på pcen og sett på tven.

Så dagene går som oftest i det samme,men nærmer seg jul værtfall. Tirsdagen skal tilbringes i Oslo sammen med Hanne og Junia(som er på besøk fra tyskland).Så det blir kjempe koselig, så det blir ikke mye blogging i morgen heller. Skal opp sånn "tidlig" for min del,skal hente pakken som er gave  til "mor og far i huset" på posten, og så drar jeg til Oslo deretter. Så en fylt dag for min del,men skal ta med meg kamera,og "leke turist". Vi har jo med oss Junia(hun er jo tysk),og hvis det er noen som stusser kan vi jo snakke tysk. hehe.

Nå skal jeg se en episode av "The big bang theory",som fort kan bli til noe mer. Kanskje en episode av "Nikita". Men prøver å spare episodene siden det er pause i Usa nå pga jula.

Hva gjorde dere i går?

Noen planer for tirsdagen?


3 Kommentarer
Kjære deg som skal kommentere,før du kommenterer husk å fyll inn de nødvendige feltene rett under så jeg har muligheten å svare deg! Alle kommentarer som inneholder egenreklame("fin blogg,kommentere tilbake?<3" slettes med én gang!
HAR BYTTET BLOGGPLATTFORM,BLOGGER IKKE HER FRA LENGER! BESØK DEN NYE BLOGGEN HVIS DU LURER PÅ NOE!RagnaRock:

Den høres spennende ut. Tror jeg skal notere meg tittelen :) I går var vi på julehandel i Harstad, og i dag skal jeg bare slappe av! Kanskje dra med meg kjæresten bort til solstudioet. Vi ser ut som to albinoer i huden. Ha en fin dag, Nina!

21.des.2010 | 10:36
URL: http://ragnarock.blogg.no
Lillesmurf - Kari:

SV: Filmen var kjempe bra. Den må du bare se.

Jeg ble også ganske irritert på noen debattanter.. Huff.. Ble jo helt slaktet fordi jeg ikke synes hun er sexy! Hjelpes.

21.des.2010 | 10:56
URL: http://lillesmurf.no
☆Rebella☆ :

Kjenner jeg savner å lese nye bøker selv, jeg ELSKER å lese! Nå er jeg tilbake til å lese Harry Potter på nytt - går aldri lei, hihi;) Men jeg gleder meg veldig til å lese boken om Snåsamannen, jeg liker ham så godt♥ Ene søsteren min har kjøpt den til pappa til jul, så jeg kan nesten ikke vente selv, haha;D Har du fått julestemning selv? Kun få dager igjen nå, og min ser ut til å holde seg borte videre også - har bare ikke fått stemning i det hele tatt i år, det er som om alt bare går meg hus forbi, og jeg hater det:( Men takk og pris er det fantastisk vakkert vær og vi skal jo være sammen, hele familien (oss i kjernen, vi seks), så det gleder jeg meg kjempemasse til♥

Njet, får komme meg videre inn på blogger, jeg har savnet å besøke dere, og jeg har samtidig tidspress på meg, for jeg skal ordne i stand til julebesøk for venninnene:D Supergod klem!

21.des.2010 | 13:48
URL: http://supernate.blogg.no

Kommentér dette innlegg rett under!:

Navnet ditt?:
Husk meg?

E-postadresse: (publiseres ikke)

URL/Bloggadresse:

bloglovin
Din kommentar rett under:

Har byttet bloggplattform fra og med 26.desember 2010,blogger heretter fra wordpress.com,klikk på ikonet under for å komme til den nye bloggen!


Blogg.no leverer teknologien bak I Nina's verden♥ A blog about my life.Bloggen skrives av © Nina C.(min hverdag i bloggformat)og er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse. Forfatter er selv ansvarlig for innhold. Henvendelser kan rettes til hjelp@blogg.no.

Søk i bloggen

ninacg89@gmail.com
Venneforespørsel
Kort fortalt:Jeg blogger ikke lenger fra denne bloggen, har byttet til wordpress.com (http://inmystrangeworld.wordpress.com). Har denne bloggen for å linke til gamle innlegg pga blogg.no ikke har muligheten å ta med innleggene videre. Litt merkelig er det å ikke blogge her lenger,men ny start og nye muligheter er å finne på wordpress.com(anbefales!) Takk for all besøk på denne bloggen her! Håper jeg ser dere på min nåværende blogg!MenyBESKJED FRA BLOGGEREN!SE HIT!! Blogger nå kun fra wordpress.com(f.o.m 26.des 2010). Håper dere følger meg videre på min "nye" blogg(klikk her for å komme til wordpress bloggen min!).

Har link i sidemenyene og de nyeste innleggene mine! Takk for følge på denne bloggen!

Besøk gjerne disse bloggene!:

hits