21.des.2010 | 21:50

Endringer i sikte og Oslobesøk

Etter mye tenking frem og tilbake er jeg mer og mer sikker på at jeg kommer til å bytte til wordpress.com. Har spurt litt rundt,og har lest mye på wordpress. Vet det kommer sikkert å bli "vanskeligere" å holde følge med meg,men jeg har jo bloglovin(skal ordne med bytting),twitter og facebook side. Så for de som vil følge meg er det ikke "vanskelig". Har blogget her over 2 år og trenger forandringer enn annet enn design. Men frykt ikke ,jeg sletter ikke denne bloggen her. Den vil bli her,og jeg kommer til i en overgangsfase legge linker til nye bloggen,og innlegg,så dere ikke mister helt!


Setter pris på dere lesere,og kommer til å lese bloggene til "bloggvennene" mine på blogg.no, så innom kommer jeg til å komme. Så dere får ikke kvitt meg helt, håper det ikke er noe sure miner!

Håper dere vil følge meg på nye bloggen, har ikke opprettet den ennå. Skal ordne med å få "gamle" innleggene på denne bloggen over til den nye,men når jeg laster den sikkerhetskopiene så finner jeg ikke noe filer i den mappen.Kameraet mitt er litt humør syk,så jeg får ikke laste over bilder helt ennå.men prøver mens jeg skribler ned her!

Junia og Hanne

Hadde en kjempe koselig møte med de to ovenfor, vi gikk rundt på Glassmagasinet og på Oslo City,tok en matbit på burger king før jeg og Junia tok bussen hjemover.

Nå er det tide med "Grey's Anatomy", på TV2 sender de fra episode 18. Trodde de vill forsette med episode 20 ettersom disse episodene(18-19) ble sendt på tv2bliss.

Hvordan har dagen din vært?


4 Kommentarer
Kjære deg som skal kommentere,før du kommenterer husk å fyll inn de nødvendige feltene rett under så jeg har muligheten å svare deg! Alle kommentarer som inneholder egenreklame("fin blogg,kommentere tilbake?<3" slettes med én gang!
HAR BYTTET BLOGGPLATTFORM,BLOGGER IKKE HER FRA LENGER! BESØK DEN NYE BLOGGEN HVIS DU LURER PÅ NOE!MARITA GUNDERSEN :

så veldig koselig ut i oslo da :D

jeg har hatt en veldig koselig dag sammen med Dung :)

21.des.2010 | 22:02
URL: http://maritagundersen1991.blogg.no
Nina C(er å finne på wordpress):

MARITA GUNDERSEN: var skikkelig julestemning i Oslo=) Koselig å hilse på dung igjen =)

21.des.2010 | 23:06
URL: http://nina89.blogg.no/
missM :

Har også vurdert å bytte mange ganger, men har også tenkt at jeg blir å miste lesere... Ikke at jeg har sååå mange, men er jo et par ;) Er jo helt klart flere alternativ på WP.

Bytter jeg blogg ville jeg ikke stressa så mye med å overføre gamle innlegg. Kan jo på en møte være greit å "begynne på nytt" ;)

Blir nok uansett å følge deg

21.des.2010 | 23:42
URL: http://loosethreads.blogg.no
Nina C(er å finne på wordpress):

missM:Tenkte mye på at mange leser kan bli "lost",og kanskje ikke stikker innom. men skal legge ut innlegg via twitter,bloglovin eller facebook sidene,så det blir muligheter å følge bloggen via der.

Tror ikke jeg skal stresse med innlegg som du sier, det er jo en "ny start".

kjempe koselig at du vil forsatt følge meg!wee:P

22.des.2010 | 00:14
URL: http://nina89.blogg.no/

Kommentér dette innlegg rett under!:

Navnet ditt?:
Husk meg?

E-postadresse: (publiseres ikke)

URL/Bloggadresse:

bloglovin
Din kommentar rett under:

Har byttet bloggplattform fra og med 26.desember 2010,blogger heretter fra wordpress.com,klikk på ikonet under for å komme til den nye bloggen!


Blogg.no leverer teknologien bak I Nina's verden♥ A blog about my life.Bloggen skrives av © Nina C.(min hverdag i bloggformat)og er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse. Forfatter er selv ansvarlig for innhold. Henvendelser kan rettes til hjelp@blogg.no.

Søk i bloggen

ninacg89@gmail.com
Venneforespørsel
Kort fortalt:Jeg blogger ikke lenger fra denne bloggen, har byttet til wordpress.com (http://inmystrangeworld.wordpress.com). Har denne bloggen for å linke til gamle innlegg pga blogg.no ikke har muligheten å ta med innleggene videre. Litt merkelig er det å ikke blogge her lenger,men ny start og nye muligheter er å finne på wordpress.com(anbefales!) Takk for all besøk på denne bloggen her! Håper jeg ser dere på min nåværende blogg!MenyBESKJED FRA BLOGGEREN!SE HIT!! Blogger nå kun fra wordpress.com(f.o.m 26.des 2010). Håper dere følger meg videre på min "nye" blogg(klikk her for å komme til wordpress bloggen min!).

Har link i sidemenyene og de nyeste innleggene mine! Takk for følge på denne bloggen!

Besøk gjerne disse bloggene!:

hits