22.des.2010 | 12:26

Early grey morning

Jeg er oppe folkens, det er ikke en drøm. Oppe før klokken var slagen halv tolv jeg,yeah! Flinke meg! Ut på ettermiddagen skal Marita og jeg en tur til Lillestrøm for å småshoppe litt. Så skal jeg møte Junia siste gang før hun drar tilbake til Tyskland på fredagen.
Ellers så har jeg en ganske rolig dag,men mye på planen. Har opprettet den nye bloggen,men må fikse litt på den før jeg kan "bytte". Etter mye om og men,så har jeg bestemt at jeg skal prøve meg på wordpress.com. Føler jeg trenger forandring og prøve nye utfordring. Men sier fra når jeg bytter! Håper dere fremdeles vil følge meg,det er blir samme innhold og jeg skal ikke forandre meg ! Så don't worry!

 

Jeg har både twitter,facebook side og bloglovin så du kan følge meg på, så selv om det blir litt mer vanskelig å "følge" meg,så kan det bli gjort enklere med å følge meg via  en av de nettsidene. Så går det ann å melde seg på email liste som gjør at du får mail når med de nye innleggene mine! Fancy greier ikke sant?

 

Jeg er også med videre i en fotokonkurranse hvor premien er en super kul memorystick/usb minnepenn,stikk innom her for å stemme! Takker og bukker hvis du velger å gi meg din stemme og til de som allerede har stemt!

Hvordan ser din dag ut?

Ha en super fin dag folkens!

3 Kommentarer
Kjære deg som skal kommentere,før du kommenterer husk å fyll inn de nødvendige feltene rett under så jeg har muligheten å svare deg! Alle kommentarer som inneholder egenreklame("fin blogg,kommentere tilbake?<3" slettes med én gang!
HAR BYTTET BLOGGPLATTFORM,BLOGGER IKKE HER FRA LENGER! BESØK DEN NYE BLOGGEN HVIS DU LURER PÅ NOE!MARITA GUNDERSEN :

du var morgenfugl idag :D

22.des.2010 | 12:54
URL: http://maritagundersen1991.blogg.no
Eva:

Fint bilde ! ♥

22.des.2010 | 16:38
URL: http://evajanita97.blogg.no
Nina C(er å finne på wordpress):

Eva:takk! =)

23.des.2010 | 17:48
URL: http://nina89.blogg.no/

Kommentér dette innlegg rett under!:

Navnet ditt?:
Husk meg?

E-postadresse: (publiseres ikke)

URL/Bloggadresse:

bloglovin
Din kommentar rett under:

Har byttet bloggplattform fra og med 26.desember 2010,blogger heretter fra wordpress.com,klikk på ikonet under for å komme til den nye bloggen!


Blogg.no leverer teknologien bak I Nina's verden♥ A blog about my life.Bloggen skrives av © Nina C.(min hverdag i bloggformat)og er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse. Forfatter er selv ansvarlig for innhold. Henvendelser kan rettes til hjelp@blogg.no.

Søk i bloggen

ninacg89@gmail.com
Venneforespørsel
Kort fortalt:Jeg blogger ikke lenger fra denne bloggen, har byttet til wordpress.com (http://inmystrangeworld.wordpress.com). Har denne bloggen for å linke til gamle innlegg pga blogg.no ikke har muligheten å ta med innleggene videre. Litt merkelig er det å ikke blogge her lenger,men ny start og nye muligheter er å finne på wordpress.com(anbefales!) Takk for all besøk på denne bloggen her! Håper jeg ser dere på min nåværende blogg!MenyBESKJED FRA BLOGGEREN!SE HIT!! Blogger nå kun fra wordpress.com(f.o.m 26.des 2010). Håper dere følger meg videre på min "nye" blogg(klikk her for å komme til wordpress bloggen min!).

Har link i sidemenyene og de nyeste innleggene mine! Takk for følge på denne bloggen!

Besøk gjerne disse bloggene!:

hits