26.des.2010 | 01:11

Bytter bloggplattform

For de som har snoket rundt på bloggen min de siste par dagene så har jeg nevnt i forbifarten av jeg skal bytte til en annen bloggplattform. Nemlig wordpress.com.

Slapp av folkens,jeg skal ikke slette bloggen eller noe. Den vil være her fremdeles, og jeg kommer til å legge ut innlegg fra nye bloggen liten stund,så dere får med dere overgangen og så blir det kun på wordpress bloggen jeg kommer til å blogge!

Kanskje blir det litt vanskeligere å følge min blogg,det er jo lett for oss blogg.no bloggere å klikke seg inn på nyeste innleggene fra våre bloggvenner;når man logger seg inn. Men jeg har som jeg nevnt de siste gangene både twitter,bloglovin og facebookside, du kan følge den nye bloggen via noe som heter  RSS feed(se nederst på den nye bloggen//skal linke straks!). Ellers så kan du melde deg på en mail liste hvor du får beskjed om nye innlegg via mailen din!

 

Nederst i innlegget lister jeg opp enkle måter å følge den nye bloggen på! Blir super glad hvis du velger å følge den meg videre! Selvom jeg bytter!

Selvom jeg bytter til wordpress.com så endrer jeg ikke "min bloggstil" eller hva kan si, det er ny blogg ,men samme innhold. Dere kommer fremdeles høre  meg klage over skole,pensum,skrive om filmer og tvserier som jeg elsker, jeg kommer til å poste masse bilder som vanlig og forsette "Bildeprosjekt 365#" på den nye bloggen!


//hentet fra wehearit.com

Hvorfor jeg bytter?

Har somsagt blogget her på blogg.no i snart over 2 år,og følte at jeg trengte nye utfordringer i bloggverden. En ny blogg,kanskje få prøvet andre bloggformater. Jeg har kanskje på en måte "vokst ut" av hele blogg.no, og gått i stampe. I stedenfor å skifte design hver måned så følte jeg noe mer drastisk trengtes.

Wordpress.com har jeg prøvd før,og falt for det den gangen. Men jeg følte ikke at jeg kunne "forlate" bloggen på blogg.no helt på det tidspunktet(vurderte det for et par måneder siden) Men nå tar jeg sjansen, vet at mange lesere faller av;men får prøve å skape ny leseskare.Håpere dere som klikker seg innom vil følge meg videre selvom jeg bytter!Jeg håper at du fremdeles titter innom bloggen min,selvom jeg bytter! Vil takke de som har trofast fulgt min blogg her på blogg.no, og håper folk har lyst å følge bloggen min videre på "sin reise" i den store bloggverden. Selvom det blir litt styr!

Klikk her for å komme til den "nye" bloggen!

 


//hentet fra wehearit.com

Måter du kan følge meg videre(don't worry! det trenger ikke å være vanskelig!):

 

1. Jeg har twitter,og på mine kjære twitter konto tweeter jeg nye innleggene mine!Så hvis du har en twitter konto,så kan du stalke meg der! Har ikke twitter? Gå inn på twitter.com og registrer seg enkelt og greit!2. Som de fleste i landets befolkning har jeg den smarte greia som heter Facebook aka fjesboka eller hva de kaller det. Jeg har en side hvor dere snille lesere kan følge meg ved klikke på den "Like" knappen! Hvis du har facebook profil kan du følge meg der ! Da får med deg hver gang jeg slenger ut et nytt blogginnlegg!3. Har du en bloglovin konto? Da kan du følge meg via den! Skal prøve å føre over de som følger meg på denne bloggen her over til nye,så de som allerede følger meg slipper å bekymre seg at de på klikke på "follow this blog" knappen.  Hvis du ikke har,så er det enkelt og gratis å registrere seg!Klikk her for å følge meg!

Merk har ikke fått ført over de gamle bloglovin følgerne til den nye bloggen: klikk her for å følge meg

Noen som vet hvordan?

4. På den nye bloggen har jeg sånn email liste hvor du kan melde deg på(gratis), skrible inn mailen din så får du beskjed når jeg legger ut nye innlegg! Kjekt for deg som ikke har noen av de tingene jeg nevnte ovenfor!

 

For de som ikke orket å lese hele greia kan jeg oppsumere det hele:

Jeg bytter bloggplattform f.o.m 26.des 2010, og blogger heretter fra denne bloggen her!

Kommer ikke til å slette denne bloggen her! Må lese de bloggene som jeg har på venne listene her!


Ha en fin helg! Håper dere følger meg videre på den "nye" bloggen!6 Kommentarer
Kjære deg som skal kommentere,før du kommenterer husk å fyll inn de nødvendige feltene rett under så jeg har muligheten å svare deg! Alle kommentarer som inneholder egenreklame("fin blogg,kommentere tilbake?<3" slettes med én gang!
HAR BYTTET BLOGGPLATTFORM,BLOGGER IKKE HER FRA LENGER! BESØK DEN NYE BLOGGEN HVIS DU LURER PÅ NOE!E v a J a n i t a :

<3

26.des.2010 | 01:12
URL: http://evajanita97.blogg.no
Jostein Granly :

kjempe fin blogg!:)

26.des.2010 | 03:45
URL: http://josteing.blogg.no
Lillesmurf - Kari:

SV: Hehehe, takk for det :)

jeg skal sjekke ut ny blogg med en gang! :)

26.des.2010 | 10:24
URL: http://lillesmurf.no
Nina C(er å finne på wordpress):

Lillesmurf:Så koselig at du skal gjøre det!

26.des.2010 | 14:10
URL: http://nina89.blogg.no/
Mariann Johansen ♫♥♫:

Lykke til på ny plattform!! :)

26.des.2010 | 21:30
URL: http://famjohansen.blogg.no
Nina C(er å finne på wordpress):

© Mariann Johansen b:aw,tusen takk!

27.des.2010 | 00:20
URL: http://nina89.blogg.no/

Kommentér dette innlegg rett under!:

Navnet ditt?:
Husk meg?

E-postadresse: (publiseres ikke)

URL/Bloggadresse:

bloglovin
Din kommentar rett under:

Har byttet bloggplattform fra og med 26.desember 2010,blogger heretter fra wordpress.com,klikk på ikonet under for å komme til den nye bloggen!


Blogg.no leverer teknologien bak I Nina's verden♥ A blog about my life.Bloggen skrives av © Nina C.(min hverdag i bloggformat)og er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse. Forfatter er selv ansvarlig for innhold. Henvendelser kan rettes til hjelp@blogg.no.

Søk i bloggen

ninacg89@gmail.com
Venneforespørsel
Kort fortalt:Jeg blogger ikke lenger fra denne bloggen, har byttet til wordpress.com (http://inmystrangeworld.wordpress.com). Har denne bloggen for å linke til gamle innlegg pga blogg.no ikke har muligheten å ta med innleggene videre. Litt merkelig er det å ikke blogge her lenger,men ny start og nye muligheter er å finne på wordpress.com(anbefales!) Takk for all besøk på denne bloggen her! Håper jeg ser dere på min nåværende blogg!MenyBESKJED FRA BLOGGEREN!SE HIT!! Blogger nå kun fra wordpress.com(f.o.m 26.des 2010). Håper dere følger meg videre på min "nye" blogg(klikk her for å komme til wordpress bloggen min!).

Har link i sidemenyene og de nyeste innleggene mine! Takk for følge på denne bloggen!

Besøk gjerne disse bloggene!:

hits