26.des.2010 | 22:19

Nye innlegg på wordpress.com

Som jeg nevnte i dette innlegget så har jeg byttet bloggplattform til wordpress.com og greier. Du kan finne den "nye" bloggen ved å trykke HER!Eller på en av småbildene i sidemenyen eller under menyen, så det er ikke til å misse.

Ville bare slenge ut et nytt innlegg for å si fra til folk,så kommer jeg til å slenge ut et par innlegg her som jeg legger ut på bloggen min,så dere kan trykke dere inn hvis dere vil.

Les det nyeste innlegget på bloggen min "Da har jeg gjort steget" her!(publisert 26.des)

Les også "You know you love me" på den nye bloggen(publisert den 27.des).


hentet fra google.com

Nå ser vi på "The Holiday" på TV3 og koser oss med med potetgull og sjokolade! Ønsker alle en fin kveld! Håper dere vil følge meg videre på den nye bloggen!

Så blir det kanskje å se på "New moon" senere i kveld hvis vi får tid!

Ville takke alle som har lest bloggen min de siste to årene og nyere tid for all besøk og kommentarer, har satt pris på en og hver!

Kommer til å stikke innom blogger som jeg har på vennelisten her på blogg.no og sånt!Så don't worry be happy!


Følg meg enten via Twitter,bloglovin(til den nye bloggen)eller Facebook!

 

 

2 Kommentarer
Kjære deg som skal kommentere,før du kommenterer husk å fyll inn de nødvendige feltene rett under så jeg har muligheten å svare deg! Alle kommentarer som inneholder egenreklame("fin blogg,kommentere tilbake?<3" slettes med én gang!
HAR BYTTET BLOGGPLATTFORM,BLOGGER IKKE HER FRA LENGER! BESØK DEN NYE BLOGGEN HVIS DU LURER PÅ NOE!Nathalie Dahl Naalsund :

så artig, lykke til :))

26.des.2010 | 22:20
URL: http://nutaliee.blogg.no
Nina C(er å finne på wordpress):

Nathalie Dahl Naalsund:Takk! =)

27.des.2010 | 00:20
URL: http://nina89.blogg.no/

Kommentér dette innlegg rett under!:

Navnet ditt?:
Husk meg?

E-postadresse: (publiseres ikke)

URL/Bloggadresse:

bloglovin
Din kommentar rett under:

Har byttet bloggplattform fra og med 26.desember 2010,blogger heretter fra wordpress.com,klikk på ikonet under for å komme til den nye bloggen!


Blogg.no leverer teknologien bak I Nina's verden♥ A blog about my life.Bloggen skrives av © Nina C.(min hverdag i bloggformat)og er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse. Forfatter er selv ansvarlig for innhold. Henvendelser kan rettes til hjelp@blogg.no.

Søk i bloggen

ninacg89@gmail.com
Venneforespørsel
Kort fortalt:Jeg blogger ikke lenger fra denne bloggen, har byttet til wordpress.com (http://inmystrangeworld.wordpress.com). Har denne bloggen for å linke til gamle innlegg pga blogg.no ikke har muligheten å ta med innleggene videre. Litt merkelig er det å ikke blogge her lenger,men ny start og nye muligheter er å finne på wordpress.com(anbefales!) Takk for all besøk på denne bloggen her! Håper jeg ser dere på min nåværende blogg!MenyBESKJED FRA BLOGGEREN!SE HIT!! Blogger nå kun fra wordpress.com(f.o.m 26.des 2010). Håper dere følger meg videre på min "nye" blogg(klikk her for å komme til wordpress bloggen min!).

Har link i sidemenyene og de nyeste innleggene mine! Takk for følge på denne bloggen!

Besøk gjerne disse bloggene!:

hits