27.des.2010 | 23:53

Ville bare tipse om!

Beklager å overøse dere med "reklamering",men ville bare si fra til de som ikke har fått med seg flyttingen over til Wordpress.com. Jeg blogger fra wordpress.com nå og ville bare innom for å si fra til de som ikke har fått med seg det!

Litt merkelig å ikke blogge her,men spennede å starte på noe nytt og fint på wordpress.com. Selvom det er litt å sette seg inn i,så liker jeg wordpress.com mer og mer!

Klikk her for å komme inn på det nyeste innlegget eller rett å slett komme inn på min "nye" blogg!Håper du vil følge meg videre! Kommer til å stikke innom titt og ofte for å følge med på bloggene her på blogg.no! Så lett slipper man ikke unna meg! Håper alle har hatt en fin julefeiring og har det bra! For min del har disse dagene gått fort og mye å gjøre med familiemiddager, venninne besøk og annet styr! Men ser frem mot et nytt år og nye muligheter.


Jeg har bl.a twitter,bloglovin og facebook side for de som vil følge meg videre gjennom disse sosiale nettverkene!


Stikk innom min nye blogg for å få med deg de nyeste og ferskpresset nyhetene fra meg!

Ønsker alle et godt nytt år og lykke til med bloggingen alle sammen!

0 Kommentarer
Kjære deg som skal kommentere,før du kommenterer husk å fyll inn de nødvendige feltene rett under så jeg har muligheten å svare deg! Alle kommentarer som inneholder egenreklame("fin blogg,kommentere tilbake?<3" slettes med én gang!
HAR BYTTET BLOGGPLATTFORM,BLOGGER IKKE HER FRA LENGER! BESØK DEN NYE BLOGGEN HVIS DU LURER PÅ NOE!
Kommentér dette innlegg rett under!:

Navnet ditt?:
Husk meg?

E-postadresse: (publiseres ikke)

URL/Bloggadresse:

bloglovin
Din kommentar rett under:

Har byttet bloggplattform fra og med 26.desember 2010,blogger heretter fra wordpress.com,klikk på ikonet under for å komme til den nye bloggen!


Blogg.no leverer teknologien bak I Nina's verden♥ A blog about my life.Bloggen skrives av © Nina C.(min hverdag i bloggformat)og er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse. Forfatter er selv ansvarlig for innhold. Henvendelser kan rettes til hjelp@blogg.no.

Søk i bloggen

ninacg89@gmail.com
Venneforespørsel
Kort fortalt:Jeg blogger ikke lenger fra denne bloggen, har byttet til wordpress.com (http://inmystrangeworld.wordpress.com). Har denne bloggen for å linke til gamle innlegg pga blogg.no ikke har muligheten å ta med innleggene videre. Litt merkelig er det å ikke blogge her lenger,men ny start og nye muligheter er å finne på wordpress.com(anbefales!) Takk for all besøk på denne bloggen her! Håper jeg ser dere på min nåværende blogg!MenyBESKJED FRA BLOGGEREN!SE HIT!! Blogger nå kun fra wordpress.com(f.o.m 26.des 2010). Håper dere følger meg videre på min "nye" blogg(klikk her for å komme til wordpress bloggen min!).

Har link i sidemenyene og de nyeste innleggene mine! Takk for følge på denne bloggen!

Besøk gjerne disse bloggene!:

hits