31.des.2010 | 16:38

Godtnytt år alle sammen!

Selvom jeg har emigrert over til Wordpress.com(som jeg liker mer og mer for hver dag som går)så er det med et litt sukk og stikk at jeg har forlatt min kjære blogg. Var jo min første blogg og den har" vært med" på alt, nedtur og oppturer. Har hatt utrolige mange fine lesere,fastelesere og de som stikker innom nå og da. Setter pris på dere alle her på blogg.no som har gjort de siste 2 årene fine!

Jeg blogger nå på wordpress.com på denne siden her! Har blogget der siden den 26.desember,men har tittet innom her for å gjøre overgangen lettere for mine lesere,og de som vil følge med videre!

 

Ville bare si "Godt nyttår" til alle og enhver! Håper dere vil følge meg videre på wordpress.com og jeg kommer ikke til å forlate blogg.no, klarer ikke slette den.Men kommer til å ha den til å rope varsku hvis det er noe jeg vil at dere her på blogg.no skal vite! Må jo besøke dere også!

 

Takk for et fint 2010,og håper alle får en fint 2011!  Vi blogges!

Se mitt år (2010) i bilder HER!

Se oversikten over de 10 sangene jeg har hørt på mest iløpet av 2010!

Besøk bloggen her!

Lurer du hvordan du kan følge meg videre i den store bloggverden? Jeg har Twitter,Bloglovin og Facebook side! På bloggen kan du melde deg på nyhets varsel via mail,der du får mail hver gang jeg poster nye innlegg på wordpress.com! Easy as that!


Jeg og Miley ønsker alle godt nyttår!

May all your dreams come true in year 2011!8 Kommentarer
Kjære deg som skal kommentere,før du kommenterer husk å fyll inn de nødvendige feltene rett under så jeg har muligheten å svare deg! Alle kommentarer som inneholder egenreklame("fin blogg,kommentere tilbake?<3" slettes med én gang!
HAR BYTTET BLOGGPLATTFORM,BLOGGER IKKE HER FRA LENGER! BESØK DEN NYE BLOGGEN HVIS DU LURER PÅ NOE!Nathalie Dahl Naalsund :

godt nytt år :))

31.des.2010 | 16:38
URL: http://nutaliee.blogg.no
Sofie Madeleine ♥ - kommenterer ofte tilbake!:

ønsker deg et godt nytt år ;D

31.des.2010 | 16:39
URL: http://sofiemadeleine.blogg.no
thesom:

Taaakk, godt nyttår til deg også! :-) Kos deg masse :)

31.des.2010 | 16:41
URL: http://thesom.blogg.no/
amygdala:

Godt nytt år! :)

31.des.2010 | 16:52
URL: http://amygdala.blogg.no
danzandra:

Du er veldig flink til å ta bilder, har sett at du har vært med i flere fotokonkurranser. Derfor lurte jeg på om du hadde lyst til å melde deg på min fotokonkurranse? Gå inn på www.danzandra.blogg.no også er det, det øverste innlegget. Der står det hva du må gjøre og hva du kan vinne, lykke til! :)

01.jan.2011 | 19:59
URL: http://danzandra.blogg.no
Nina C(er å finne på wordpress):

danzandra:Takk for tipset! Skal ta meg titt innom =)

01.jan.2011 | 21:35
URL: http://nina89.blogg.no/
Nina C(er å finne på wordpress):

amygdala:Godt nyttår til deg også=)

01.jan.2011 | 21:35
URL: http://nina89.blogg.no/
Susså:

for en enorm fin blogg ! lånte det ene bilde ditt btw. fant det på google =) "blogg vs blogg"

05.jan.2011 | 15:40
URL: http://sussaa.blogg.no

Kommentér dette innlegg rett under!:

Navnet ditt?:
Husk meg?

E-postadresse: (publiseres ikke)

URL/Bloggadresse:

bloglovin
Din kommentar rett under:

Har byttet bloggplattform fra og med 26.desember 2010,blogger heretter fra wordpress.com,klikk på ikonet under for å komme til den nye bloggen!


Blogg.no leverer teknologien bak I Nina's verden♥ A blog about my life.Bloggen skrives av © Nina C.(min hverdag i bloggformat)og er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse. Forfatter er selv ansvarlig for innhold. Henvendelser kan rettes til hjelp@blogg.no.

Søk i bloggen

ninacg89@gmail.com
Venneforespørsel
Kort fortalt:Jeg blogger ikke lenger fra denne bloggen, har byttet til wordpress.com (http://inmystrangeworld.wordpress.com). Har denne bloggen for å linke til gamle innlegg pga blogg.no ikke har muligheten å ta med innleggene videre. Litt merkelig er det å ikke blogge her lenger,men ny start og nye muligheter er å finne på wordpress.com(anbefales!) Takk for all besøk på denne bloggen her! Håper jeg ser dere på min nåværende blogg!MenyBESKJED FRA BLOGGEREN!SE HIT!! Blogger nå kun fra wordpress.com(f.o.m 26.des 2010). Håper dere følger meg videre på min "nye" blogg(klikk her for å komme til wordpress bloggen min!).

Har link i sidemenyene og de nyeste innleggene mine! Takk for følge på denne bloggen!

Besøk gjerne disse bloggene!:

hits