09.jan.2011 | 00:15

Info til alle som titter innom

Kjære dere som stikker innom bloggen her, jeg blogger ikke lenger på blogg.no. Er innom en skvipp tur nå får å si fra om det. Koselig å få "nye" venner her på blogg.no,men jeg er ikke like aktiv lenger her. Kommer innom nå og da får lese bloggene til de som har lagt meg til som venn. Så hvis det er noe viktig så stikk innom bloggen min HER får å kontakte meg!

Til nye lesere som titter innom ,og gamle som ikke har vært innom på en stund, så ville jeg bare si at jeg blogger fra wordpress.com heretter. Denne bloggen skal jeg ikke slette,men ha den som en info-kanal eller kanskje rettere sagt "jungeltelegraf". Hvis jeg holder noen konkurranser på den "nye" bloggen eller noe viktig jeg synes dere burde få vite skribler jeg det ned under! (evt. nytt innlegg!).

Ny header (fikk hjelp til å sette den på plass av snille Hilde)og greier, ny look og samme innhold! Så dere trenger ikke å være sjenerte og ikke komme på besøk! heheKlikk på headeren min for å komme til min nye blogg!

 

Så stikk innom bloggen for å lese de nyeste innleggene! Takker og bukker for de 2 årene her på blogg.no!

 

Har begynt å like wordpress.com mer og mer, trengte noe nytt. Føler man på en måte får litt mer frihet enn her på blogg.no, og kanskje greit for de som ikke har så mye peiling på design. Det er mange mange ferdig design å velge mellom.

Hvis du skal slette en kategori trenger du ikke å slette alle i en, hvis du ikke vil blogge lenger på wordpress så får du med alle innleggene dine. Her på blogg.no får du ikke det.

Men nå er jeg ikke kommet helt inne i wordpress.com, kanskje den ikke er helt 100% fullkommen heller. Men foreløpig er jeg ganske fornøyd!

Håper alle har det bra!

0 Kommentarer
Kjære deg som skal kommentere,før du kommenterer husk å fyll inn de nødvendige feltene rett under så jeg har muligheten å svare deg! Alle kommentarer som inneholder egenreklame("fin blogg,kommentere tilbake?<3" slettes med én gang!
HAR BYTTET BLOGGPLATTFORM,BLOGGER IKKE HER FRA LENGER! BESØK DEN NYE BLOGGEN HVIS DU LURER PÅ NOE!
Kommentér dette innlegg rett under!:

Navnet ditt?:
Husk meg?

E-postadresse: (publiseres ikke)

URL/Bloggadresse:

bloglovin
Din kommentar rett under:

Har byttet bloggplattform fra og med 26.desember 2010,blogger heretter fra wordpress.com,klikk på ikonet under for å komme til den nye bloggen!


Blogg.no leverer teknologien bak I Nina's verden♥ A blog about my life.Bloggen skrives av © Nina C.(min hverdag i bloggformat)og er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse. Forfatter er selv ansvarlig for innhold. Henvendelser kan rettes til hjelp@blogg.no.

Søk i bloggen

ninacg89@gmail.com
Venneforespørsel
Kort fortalt:Jeg blogger ikke lenger fra denne bloggen, har byttet til wordpress.com (http://inmystrangeworld.wordpress.com). Har denne bloggen for å linke til gamle innlegg pga blogg.no ikke har muligheten å ta med innleggene videre. Litt merkelig er det å ikke blogge her lenger,men ny start og nye muligheter er å finne på wordpress.com(anbefales!) Takk for all besøk på denne bloggen her! Håper jeg ser dere på min nåværende blogg!MenyBESKJED FRA BLOGGEREN!SE HIT!! Blogger nå kun fra wordpress.com(f.o.m 26.des 2010). Håper dere følger meg videre på min "nye" blogg(klikk her for å komme til wordpress bloggen min!).

Har link i sidemenyene og de nyeste innleggene mine! Takk for følge på denne bloggen!

Besøk gjerne disse bloggene!:

hits