13.jan.2011 | 22:22

Info del 2(nye runder av bloggportrett og annet!)

Hei igjen,dere slipper ikke helt unna meg helt ennå.Ville bare slenge inn en beskjed om at jeg har startet opp igjen med Bloggportrett på den nye bloggen min. Du kan melde deg på ved å klikk her.

Dere kan lese tidligere bloggportretter ved å klikke her! Har du ikke meld deg på før, så gjør gjerne det! Synes det er et bra iniativ til å finne nye blogger,og jeg er på stadig  jakt etter nye å lese. Har du lyst å være med på et intervju hvor bloggen og deg kommer i søkelyset,så er det bare å melde seg på!

Image and video hosting by TinyPic

Klikk på bildet ovenfor å melde deg på!

Det går bare bra med meg på wordpress.com,og det er snart skolestart for min del. Så da blir det ikke mye tid for blogging,men noe blir det!

Nysjerrig hva jeg har gjort i den siste måneden, er det bare å ta en titt innom bloggen min på wordpress.com!

Håper alle har det bra!

Følg den nye bloggen via bloglovin,twitter eller facebook!  Du kan melde deg på epost liste hvor du får beskjed når mine nye innlegg kommer.

 

3 Kommentarer
Kjære deg som skal kommentere,før du kommenterer husk å fyll inn de nødvendige feltene rett under så jeg har muligheten å svare deg! Alle kommentarer som inneholder egenreklame("fin blogg,kommentere tilbake?<3" slettes med én gang!
HAR BYTTET BLOGGPLATTFORM,BLOGGER IKKE HER FRA LENGER! BESØK DEN NYE BLOGGEN HVIS DU LURER PÅ NOE!<3Sara - kommenterer alltid tilbake!:

jeg vil gjerne! hadde vært gøy :)

13.jan.2011 | 22:33
URL: http://sanomer.blogg.no/
Nina C(er å finne på wordpress):

Sara:Så bra, men meld deg gjerne på min blogg!så har jeg kontroll over alle som er med,så slipper jeg å fly frem og tilbake:D Husk å legg igjen mailadressen så jeg kan sende avgårde spørsmålene :)

15.jan.2011 | 09:34
URL: http://nina89.blogg.no/
MARIA NGUYEN > MARIANG95BLOGGNO:

åh så kult! :DD

15.jan.2011 | 20:38
URL: http://mariang95.blogg.no

Kommentér dette innlegg rett under!:

Navnet ditt?:
Husk meg?

E-postadresse: (publiseres ikke)

URL/Bloggadresse:

bloglovin
Din kommentar rett under:

Har byttet bloggplattform fra og med 26.desember 2010,blogger heretter fra wordpress.com,klikk på ikonet under for å komme til den nye bloggen!


Blogg.no leverer teknologien bak I Nina's verden♥ A blog about my life.Bloggen skrives av © Nina C.(min hverdag i bloggformat)og er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse. Forfatter er selv ansvarlig for innhold. Henvendelser kan rettes til hjelp@blogg.no.

Søk i bloggen

ninacg89@gmail.com
Venneforespørsel
Kort fortalt:Jeg blogger ikke lenger fra denne bloggen, har byttet til wordpress.com (http://inmystrangeworld.wordpress.com). Har denne bloggen for å linke til gamle innlegg pga blogg.no ikke har muligheten å ta med innleggene videre. Litt merkelig er det å ikke blogge her lenger,men ny start og nye muligheter er å finne på wordpress.com(anbefales!) Takk for all besøk på denne bloggen her! Håper jeg ser dere på min nåværende blogg!MenyBESKJED FRA BLOGGEREN!SE HIT!! Blogger nå kun fra wordpress.com(f.o.m 26.des 2010). Håper dere følger meg videre på min "nye" blogg(klikk her for å komme til wordpress bloggen min!).

Har link i sidemenyene og de nyeste innleggene mine! Takk for følge på denne bloggen!

Besøk gjerne disse bloggene!:

hits