23.jan.2011 | 17:08

Stedet hvor du kan lese mye..

... Er å finne på min nye blogg. Ville bare si fra at nye innlegg er å finne der,og jeg har mye på gang.Så det er bare å ta seg turen innom min wordpress.com blogg. Denne her på blogg.no står som en liten informasjon kanal, hvor jeg skal tipse om nye innlegg som jeg vil dele med dere på blogg.no, eller hvis jeg kjører i gang konkurranser så får dere vite det!!

Aktuelt på bloggen min nå er bloggportrett,hvor jeg intervjuer bloggere og legger ut intervjuene på bloggen min.Som jeg har nevnt et par ganger før kan du følge bloggen min via Twitter, Bloglovin og min Facebookside. Alle tre fine måter å følge meg på,gratis og enkelt å melde seg inn på disse stedene også. På wordpressbloggen min (i sidemenyen) finner du et område hvor du kan melde deg på å få varsel hver gang jeg publiserer et innlegg. Du får disse via din email! Gratis og du kan når som helst melde deg av!

Håper alle sammen har det bra og håper jeg ser dere på den "nye" bloggen!

 

http://inmystrangeworld.wordpress.com -> Nye adressen til bloggen min. Følg meg videre der!

0 Kommentarer
Kjære deg som skal kommentere,før du kommenterer husk å fyll inn de nødvendige feltene rett under så jeg har muligheten å svare deg! Alle kommentarer som inneholder egenreklame("fin blogg,kommentere tilbake?<3" slettes med én gang!
HAR BYTTET BLOGGPLATTFORM,BLOGGER IKKE HER FRA LENGER! BESØK DEN NYE BLOGGEN HVIS DU LURER PÅ NOE!
Kommentér dette innlegg rett under!:

Navnet ditt?:
Husk meg?

E-postadresse: (publiseres ikke)

URL/Bloggadresse:

bloglovin
Din kommentar rett under:

Har byttet bloggplattform fra og med 26.desember 2010,blogger heretter fra wordpress.com,klikk på ikonet under for å komme til den nye bloggen!


Blogg.no leverer teknologien bak I Nina's verden♥ A blog about my life.Bloggen skrives av © Nina C.(min hverdag i bloggformat)og er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse. Forfatter er selv ansvarlig for innhold. Henvendelser kan rettes til hjelp@blogg.no.

Søk i bloggen

ninacg89@gmail.com
Venneforespørsel
Kort fortalt:Jeg blogger ikke lenger fra denne bloggen, har byttet til wordpress.com (http://inmystrangeworld.wordpress.com). Har denne bloggen for å linke til gamle innlegg pga blogg.no ikke har muligheten å ta med innleggene videre. Litt merkelig er det å ikke blogge her lenger,men ny start og nye muligheter er å finne på wordpress.com(anbefales!) Takk for all besøk på denne bloggen her! Håper jeg ser dere på min nåværende blogg!MenyBESKJED FRA BLOGGEREN!SE HIT!! Blogger nå kun fra wordpress.com(f.o.m 26.des 2010). Håper dere følger meg videre på min "nye" blogg(klikk her for å komme til wordpress bloggen min!).

Har link i sidemenyene og de nyeste innleggene mine! Takk for følge på denne bloggen!

Besøk gjerne disse bloggene!:

hits