29.jan.2011 | 23:46

WordupBeklager å bombadere dere med sånne type innlegg,ser det er fremdeles folk som titter innom og det er jo kjempe koselig det også! Men jeg er å finne på wordpress.com som jeg har nevnt flere ganger.

Er innom blogg.no kontoen min et par ganger pr uke for å sjekke om det er noen som har lagt igjen noe kommentarer eller spørr om noe.

Men hvis det er noe,så stikk heller innom wordpress.com bloggen min. Blogger kun derfra, jeg titter innom her for å gi beskjed til de som er på vennelista mi her!

Jeg har nye runder av bloggportretter,så hvis det er noen som er interessert å delta på et bloggportrettintervju er det bare å melde seg på her og huske mail!

 

Hvis dere synes det er vanskelig å holde øye med meg nå som jeg har byttet blogg kan dere enten følge meg via Twitter,bloglovin eller Facebook siden min. 3 enkle måter å følge meg på,og det tar ikke lange tiden å ordne seg kontoer på der heller(gratis alle sammen!).

På bloggen min har jeg også en mailliste som du kan melde meg på (gratis) og få varsel når jeg legger ut nye innlegg. Du kan når som helst melde deg av,og selv velge hvor ofte du får mine oppdateringer!

 

<<klikk her for å komme videre til bloggen>>

 
 

4 Kommentarer
Kjære deg som skal kommentere,før du kommenterer husk å fyll inn de nødvendige feltene rett under så jeg har muligheten å svare deg! Alle kommentarer som inneholder egenreklame("fin blogg,kommentere tilbake?<3" slettes med én gang!
HAR BYTTET BLOGGPLATTFORM,BLOGGER IKKE HER FRA LENGER! BESØK DEN NYE BLOGGEN HVIS DU LURER PÅ NOE!Juli Havdal:

Kjempefint design:D

29.jan.2011 | 23:48
URL: http://julihavdal.blogg.no
Nina C(er å finne på wordpress):

Juli Havdal:Takk=)

31.jan.2011 | 23:27
URL: http://nina89.blogg.no/
I have dreams...:

utrolig fint bilde du hadde :o) jeg får alltid litt sånn lengsel hjem til Norge når jeg ser slike bilder. Vet utrolig mange er lei snøen og ikke minst isen, men vakkert er det. Her i England begynner det å bli ganske lunt egentlig, det går raskeste veien mot vår :o) Hva har du tenkt å gjøre i sommer?

05.feb.2011 | 23:55
URL: http://ihavedreams.blogg.no
Nina C(er å finne på wordpress):

Moonface:Tusen takk=) Kan skjønne at du får litt hjemmelengsel da=) Har ikke noe særlig planer ennå.men foreldrene mine vil dra en tur til praha,men foreløpig er det bare i tankefasen..:)

09.feb.2011 | 17:10
URL: http://nina89.blogg.no/

Kommentér dette innlegg rett under!:

Navnet ditt?:
Husk meg?

E-postadresse: (publiseres ikke)

URL/Bloggadresse:

bloglovin
Din kommentar rett under:

Har byttet bloggplattform fra og med 26.desember 2010,blogger heretter fra wordpress.com,klikk på ikonet under for å komme til den nye bloggen!


Blogg.no leverer teknologien bak I Nina's verden♥ A blog about my life.Bloggen skrives av © Nina C.(min hverdag i bloggformat)og er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse. Forfatter er selv ansvarlig for innhold. Henvendelser kan rettes til hjelp@blogg.no.

Søk i bloggen

ninacg89@gmail.com
Venneforespørsel
Kort fortalt:Jeg blogger ikke lenger fra denne bloggen, har byttet til wordpress.com (http://inmystrangeworld.wordpress.com). Har denne bloggen for å linke til gamle innlegg pga blogg.no ikke har muligheten å ta med innleggene videre. Litt merkelig er det å ikke blogge her lenger,men ny start og nye muligheter er å finne på wordpress.com(anbefales!) Takk for all besøk på denne bloggen her! Håper jeg ser dere på min nåværende blogg!MenyBESKJED FRA BLOGGEREN!SE HIT!! Blogger nå kun fra wordpress.com(f.o.m 26.des 2010). Håper dere følger meg videre på min "nye" blogg(klikk her for å komme til wordpress bloggen min!).

Har link i sidemenyene og de nyeste innleggene mine! Takk for følge på denne bloggen!

Besøk gjerne disse bloggene!:

hits