24.feb.2011 | 17:17

Er å finne på...

Vet de på vennelista mi er passe lei av denne type innlegg som jeg bombaderer dere med. Men ville bare slenge ut enda et pga det er en del som kanskje ikke helt har fått med seg byttet jeg gjorde for over 2 mnd siden. Noe jeg er ganske glad for at jeg gjorde, jeg tvilte veldig i lang tid før byttet. Men nå kan jeg på hånden si at jeg ikke angrer, mange sa i tiden før at det kanskje er litt kjedelig pga man kan ikke endre på design,eller at det er mye likt. Men du har jo mye du kan endre på,fargetema og personlig gjøring av bloggen din.Klikk på bildet ovenfor for å komme til bloggen..

Grunnen til jeg nok igjen skrivet et innlegg som dette er pga jeg har fått del kommentarer,som jeg ikke har kommet over pga jeg er ikke her så ofte. Koselig er det jo at folk titter innom bloggen,det er ikke det. Men vil gjerne understreke at hvis det er noe,så stikk innom wordpress bloggen min, eller send meg en mail: ninacg89@gmail.com

 

Men skal bli flinkere å titte innom,men hvis det er noe viktig eller noe så send mail!


Håper jeg ser dere videre på min andre blogg, takk for 2års følge på denne bloggen!


(Klikk her for å komme til wordpress.com bloggen)Jeg er å finne også på : FACEBOOK TWITTER BLOGLOVIN
Så har jeg også en funksjon på wordpress.com som gjør det mulig å få de nyeste innleggene via mail(gratis),og du kan selv bestemme hvor ofte du vil at de skal komme.

0 Kommentarer
Kjære deg som skal kommentere,før du kommenterer husk å fyll inn de nødvendige feltene rett under så jeg har muligheten å svare deg! Alle kommentarer som inneholder egenreklame("fin blogg,kommentere tilbake?<3" slettes med én gang!
HAR BYTTET BLOGGPLATTFORM,BLOGGER IKKE HER FRA LENGER! BESØK DEN NYE BLOGGEN HVIS DU LURER PÅ NOE!
Kommentér dette innlegg rett under!:

Navnet ditt?:
Husk meg?

E-postadresse: (publiseres ikke)

URL/Bloggadresse:

bloglovin
Din kommentar rett under:

Har byttet bloggplattform fra og med 26.desember 2010,blogger heretter fra wordpress.com,klikk på ikonet under for å komme til den nye bloggen!


Blogg.no leverer teknologien bak I Nina's verden♥ A blog about my life.Bloggen skrives av © Nina C.(min hverdag i bloggformat)og er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse. Forfatter er selv ansvarlig for innhold. Henvendelser kan rettes til hjelp@blogg.no.

Søk i bloggen

ninacg89@gmail.com
Venneforespørsel
Kort fortalt:Jeg blogger ikke lenger fra denne bloggen, har byttet til wordpress.com (http://inmystrangeworld.wordpress.com). Har denne bloggen for å linke til gamle innlegg pga blogg.no ikke har muligheten å ta med innleggene videre. Litt merkelig er det å ikke blogge her lenger,men ny start og nye muligheter er å finne på wordpress.com(anbefales!) Takk for all besøk på denne bloggen her! Håper jeg ser dere på min nåværende blogg!MenyBESKJED FRA BLOGGEREN!SE HIT!! Blogger nå kun fra wordpress.com(f.o.m 26.des 2010). Håper dere følger meg videre på min "nye" blogg(klikk her for å komme til wordpress bloggen min!).

Har link i sidemenyene og de nyeste innleggene mine! Takk for følge på denne bloggen!

Besøk gjerne disse bloggene!:

hits