10.apr.2011 | 02:13

Vårrengjøring-info

Selvom jeg ikke får meg selv til å slette denne bloggen,så tenkte jeg skulle ta meg tid til å slette gamle innlegg som kanskje ikke har fått noe respons og som er litt "trivielle". Greit å ha en liten "base" på gamle innlegg ettersom blogg.no ikke har muligheten til å få med innleggene videre til en annen bloggplattform.

Har sagt det uttallige ganger(så dere er nok bitte gran lei av å høre det),men jeg blogger KUN fra wordpress.com.

(HTTP://INMYSTRANGEWORLD.WORDPRESS.COM)

Foreløpig holdes denne bloggen vedlike,men vurderer om jeg skal beholde den eller ikke. Men vi får se! Inntil videre kan dere snoke på min andre blogg(som er linket til ovenfor). Er det noe dere lurer på så stikk innom der, er ikke er så mye lengere.

Ville bare takke for følge (igjen), er jo noe spesielt med den "første bloggen". Det er her det hele startet! Men ble rett og slett lei hele blogg.no styret,problemer og toppliste-klatrere som spammer ned kommentarfeltet mitt.

Ikke alle er det for all del,men blogg.no er bare blitt mer og mer konkurranse preget bloggplattform.

Håper jeg ser mange mine blogg.no venner på min andre blogg! Det blir det siste innlegget hvis ikke jeg tipser om konkurranser o.l.klikk for å melde deg på bloggportrett 2011 på min blogg!
mandager og onsdager publiserer jeg nytt bloggportrett intervju!

 

Ha en riktig fin vår og sommer!0 Kommentarer
Kjære deg som skal kommentere,før du kommenterer husk å fyll inn de nødvendige feltene rett under så jeg har muligheten å svare deg! Alle kommentarer som inneholder egenreklame("fin blogg,kommentere tilbake?<3" slettes med én gang!
HAR BYTTET BLOGGPLATTFORM,BLOGGER IKKE HER FRA LENGER! BESØK DEN NYE BLOGGEN HVIS DU LURER PÅ NOE!
Kommentér dette innlegg rett under!:

Navnet ditt?:
Husk meg?

E-postadresse: (publiseres ikke)

URL/Bloggadresse:

bloglovin
Din kommentar rett under:

Har byttet bloggplattform fra og med 26.desember 2010,blogger heretter fra wordpress.com,klikk på ikonet under for å komme til den nye bloggen!


Blogg.no leverer teknologien bak I Nina's verden♥ A blog about my life.Bloggen skrives av © Nina C.(min hverdag i bloggformat)og er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse. Forfatter er selv ansvarlig for innhold. Henvendelser kan rettes til hjelp@blogg.no.

Søk i bloggen

ninacg89@gmail.com
Venneforespørsel
Kort fortalt:Jeg blogger ikke lenger fra denne bloggen, har byttet til wordpress.com (http://inmystrangeworld.wordpress.com). Har denne bloggen for å linke til gamle innlegg pga blogg.no ikke har muligheten å ta med innleggene videre. Litt merkelig er det å ikke blogge her lenger,men ny start og nye muligheter er å finne på wordpress.com(anbefales!) Takk for all besøk på denne bloggen her! Håper jeg ser dere på min nåværende blogg!MenyBESKJED FRA BLOGGEREN!SE HIT!! Blogger nå kun fra wordpress.com(f.o.m 26.des 2010). Håper dere følger meg videre på min "nye" blogg(klikk her for å komme til wordpress bloggen min!).

Har link i sidemenyene og de nyeste innleggene mine! Takk for følge på denne bloggen!

Besøk gjerne disse bloggene!:

hits