08.mai.2011 | 01:52

Pssst....

Dere har ikke helt sluppet unna mitt grep ennå.neida. Skal ikke være så dramatisk. Tenkte jeg nok igjen skulle stikke innom min gamle blogg og lage et lite innlegg med litt info osv(les litt minireklamering). Blogger (som dere alle er kanskje lei å høre om) på wordpress.com.

På denne bloggen har jeg bl.a bloggportrett(2011), gjesteblogging og masse faste spalter som "ukens sang","ukens film tips" og "Ukens blogg"(hvor jeg presentere blogger som jeg liker for mine lesere). Jeg elsker jo å knipse bilder,så hvis du titter innom min blogg kan du se mange fine bilder.

Trenger du tips til nye blogger å lese? titt innom min favorittliste!

Lyst å bidra med gjesteinnlegg/blogging på min blogg? Send gjerne bidrag til min mail (ninacg89@gmail.com). Les mer om gjesteblogging her!

Savner litt bloggen her selvsagt,men nå er det wordpress.com in my heart. For dere som vurderer å bytte fra blogg.no er wordpress.com et kjempe bra sted å starte. Det er gratis, du kan når du igjen neste gang skal skifte bloggplattform ta med deg dine innlegg til din nye bloggplattform(noe du med blogg.no ikke har muligheten til,det synes jeg er litt teit). Du har god oversikt over statistikk,hva dine besøkende leser mest om osv. Du har mye mer frihet med å lage innlegg, skrift str/farge m.m
Annet tips er blogger.com/blogspot.com.

Håper jeg ser deg på min "nye" blogg! Skal prøve å titte innom mer her på blogg.no,og besøke bloggene jeg har på vennelista her.

>Følg meg via twitter her!

>Følg meg via Bloglovin her!

>Meld deg inn på min facebook side og få beskjed når neste innlegg er kommet ferskt fra "pressa".

 

skal ikke spamme vennelista mi med noe mer info nå! Ville bare titte innom! Håper alle har det bra!


 

0 Kommentarer
Kjære deg som skal kommentere,før du kommenterer husk å fyll inn de nødvendige feltene rett under så jeg har muligheten å svare deg! Alle kommentarer som inneholder egenreklame("fin blogg,kommentere tilbake?<3" slettes med én gang!
HAR BYTTET BLOGGPLATTFORM,BLOGGER IKKE HER FRA LENGER! BESØK DEN NYE BLOGGEN HVIS DU LURER PÅ NOE!
Kommentér dette innlegg rett under!:

Navnet ditt?:
Husk meg?

E-postadresse: (publiseres ikke)

URL/Bloggadresse:

bloglovin
Din kommentar rett under:

Har byttet bloggplattform fra og med 26.desember 2010,blogger heretter fra wordpress.com,klikk på ikonet under for å komme til den nye bloggen!


Blogg.no leverer teknologien bak I Nina's verden♥ A blog about my life.Bloggen skrives av © Nina C.(min hverdag i bloggformat)og er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse. Forfatter er selv ansvarlig for innhold. Henvendelser kan rettes til hjelp@blogg.no.

Søk i bloggen

ninacg89@gmail.com
Venneforespørsel
Kort fortalt:Jeg blogger ikke lenger fra denne bloggen, har byttet til wordpress.com (http://inmystrangeworld.wordpress.com). Har denne bloggen for å linke til gamle innlegg pga blogg.no ikke har muligheten å ta med innleggene videre. Litt merkelig er det å ikke blogge her lenger,men ny start og nye muligheter er å finne på wordpress.com(anbefales!) Takk for all besøk på denne bloggen her! Håper jeg ser dere på min nåværende blogg!MenyBESKJED FRA BLOGGEREN!SE HIT!! Blogger nå kun fra wordpress.com(f.o.m 26.des 2010). Håper dere følger meg videre på min "nye" blogg(klikk her for å komme til wordpress bloggen min!).

Har link i sidemenyene og de nyeste innleggene mine! Takk for følge på denne bloggen!

Besøk gjerne disse bloggene!:

hits