26.sep.2011 | 20:47

INFO


Tenkte det var på tide igjen å få informere mine bloggvenner her på blogg.no og samt nye som titter innom til tider at jeg er å finne på adressen ovenfor. Jeg besøker sjelden denne adressen og har også godkjenning av kommentarer på bloggen,så det vil si at din kommentar kanskje ikke blir sett på en god stund.

Klikk på bildet ovenfor//adressen for å komme til min blogg!

Er det noe du lurer på ? Send mail til:


Må bare beklage for de som er mine bloggvenner å stadig få sånne påminnelser. Tenkte det var bare kjekt å få sagt i fra. Skal huske på å stikke innom et par ganger pr måned,men som jeg nevnt flere ganger er det bare å stikke innom bloggen eller sende meg mail!

Har du lyst å være med på bloggportrett på min blogg? Klikk på bildet under!(obs, ikke meld deg på dette innlegget her!!!).Takk for all besøk tidligere og mens jeg har vært borte! Skal være flinkere å besøke dere på listen min!


1 Kommentarer
Kjære deg som skal kommentere,før du kommenterer husk å fyll inn de nødvendige feltene rett under så jeg har muligheten å svare deg! Alle kommentarer som inneholder egenreklame("fin blogg,kommentere tilbake?<3" slettes med én gang!
HAR BYTTET BLOGGPLATTFORM,BLOGGER IKKE HER FRA LENGER! BESØK DEN NYE BLOGGEN HVIS DU LURER PÅ NOE!MALHO:

bli med i fotokonkurannsen på bloggen min nå og vinn en goodiebag! :D

01.okt.2011 | 15:42
URL: http://malho.blogg.no

Kommentér dette innlegg rett under!:

Navnet ditt?:
Husk meg?

E-postadresse: (publiseres ikke)

URL/Bloggadresse:

bloglovin
Din kommentar rett under:

Har byttet bloggplattform fra og med 26.desember 2010,blogger heretter fra wordpress.com,klikk på ikonet under for å komme til den nye bloggen!


Blogg.no leverer teknologien bak I Nina's verden♥ A blog about my life.Bloggen skrives av © Nina C.(min hverdag i bloggformat)og er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse. Forfatter er selv ansvarlig for innhold. Henvendelser kan rettes til hjelp@blogg.no.

Søk i bloggen

ninacg89@gmail.com
Venneforespørsel
Kort fortalt:Jeg blogger ikke lenger fra denne bloggen, har byttet til wordpress.com (http://inmystrangeworld.wordpress.com). Har denne bloggen for å linke til gamle innlegg pga blogg.no ikke har muligheten å ta med innleggene videre. Litt merkelig er det å ikke blogge her lenger,men ny start og nye muligheter er å finne på wordpress.com(anbefales!) Takk for all besøk på denne bloggen her! Håper jeg ser dere på min nåværende blogg!MenyBESKJED FRA BLOGGEREN!SE HIT!! Blogger nå kun fra wordpress.com(f.o.m 26.des 2010). Håper dere følger meg videre på min "nye" blogg(klikk her for å komme til wordpress bloggen min!).

Har link i sidemenyene og de nyeste innleggene mine! Takk for følge på denne bloggen!

Besøk gjerne disse bloggene!:

hits