01.jun.2010 | 00:06

Natta folkens

Aw..Det har vært en lang mandag for min del.Stod opp tidlig for å ordne saker og ting. Så var jeg i Oslo en tur for å møte Camilla.Sola skinte,og det var herlig vær ute! Jeg ble solbrent her og der,og så ut som en tomat i trynet etterhvert.gusha meg,ser på bilder som vi tok av meg.jaja.

Nok klaging!
Vært en fin mandag,koste meg med Camilla! Vi får treffes oftere! Skal blogge mer om gårsdagen,men mer bilder!

Håper alle hadde en fin mandag!


Meg og Camilla! Bestiser!


Et bilde jeg tok originalt i svart/hvitt(hestehov) som jeg
tok i Photoscape i "negativ" effekt..
Synes den ble stilig!

-Hvordan har din dag mandag vært? Solfylt?

Nå skal den delvis solbrente nina gå å legge seg.. Kan nesten hør Annette(en som jeg ble kjent med på studieturen i hellas)" For 1000ende gang,eg har solkrem!"..Hehe..

Smørte meg inn før jeg dro,men skulle nok ha tatt med solkremen..Man lærer så lenge man lever ikke sant?

NATTA!
31.mai.2010 | 23:26

Bra eller dårlig?


klikk for å lese om testen på amobil.no


Vurdere å investere i en ny mobil,min gamle gode har sett sine beste dager og lenge har jeg ønsket meg en enkel,grei og oversiktelig touch mobil. Denne har fått bra karakter,god del bra bruker kommentarer,men også noen sprikende.

Jeg er ikke ute etter en mobil stappet full med masse duppedingser,og effekter og tekniske greier..Er ganske enkel av meg.
Denne virker passende for meg,men uansett vil jeg høre med andre om de vet om den er bra eller dårlig.

Den er den billigste touch mobilen på markedet,og man får det man betaler for. Det vet jeg,men for den prisen er det verdt det? Jeg velger et abonnent hvor det er billig månedspris,rimelig sms pris og minste årspris 709kr.

-Noen som har vært borti denne?
Er ikke helt sikker ennå om jeg går for ny mobil,men føler at jeg kan spandere denne på meg.


EDIT: Jeg valgte å gå for en annen mobil type etter en grundig sjekk av tester på ulike nettsteder.31.mai.2010 | 08:55

Med doktorgrad i ..

Dagen har startet tidlig,mye av at jeg ikke har fått sovet så veldig godt i natt. Noe søvn ble det jo,masse rare drømmer. Jeg har det med å ligge å tenke på alt mulig. I det siste har jeg slitt litt med økonomiske problemer. Mye av det skyldes at jeg er arbeidsledig. Men nå er ting ordnet seg litte gran. Jeg har doktorgrad i å utsette ting til det blir for sent,og jeg har det med å kvie med å sette i gang med ting som gjelder økonomi og regninger. Men helgen og i dag har jeg vært en flittig arbeidsbie og ring her og der. Kjipeste er at mobilregningene(ja,i flertall), har hopet seg opp og gått til inkasso. Men idag fikk jeg lønning for de dagene jeg jobbet som vikar på den gamle jobben(Baker Thorsen). Så de pengene kommer godt med,så har mamma hjulpet meg litt. Så mobilen min har vært sperret i over 1 mnd,så som det mobil mennesket jeg er så har jeg lengtet etter å sende meldinger og være i kontakt med venner og kjente. Vet det er ganske materialistisk å tenke sånn,men føler meg disconnected til omverden. Idet siste har jeg heller ikke kunnet kommet meg så mye ut å besøke venner. Mye pga jeg rett og slett ikke har hatt råd til det. Men idag skal jeg til Oslo en liten skvipp tur å møte Camilla♥ Har mange venner som jeg må ta igjen tapt tid med,men får ta det som det kommer.! (så lenge lommeboka tillater det).


Tilbake til min "doktorgrad" i å utsette ting,så skal jeg få ræva i gir å se etter jobber på nett. Har det med å utsette ting som kunne lett gjort på noen få strakser. Blitt et vanemennesket med uvane å utsette ting..

"Hvorfor utsette ting som kan gjøres idag"?.

Skal prøve å skjerpe meg! Man lærer så lenge man lever ikke sant?Bilde: fra weheartit.com->http://weheartit.com/entry/1598921


30.mai.2010 | 20:57

Ukens...#21

#Uke 21(Mai 2010):

Forrige helg ble det ikke noe "Ukens .."Innlegg.
"Ukens".. innleggene tar jeg for meg ukens som er gått,og trekker fram ting som kanskje har opptatt meg eller andre. Enten det gjelder musikk,nyheter,bøker,personer,filmer og annet.#Ukens sang(som jeg har fått på hjernen også).

Taio Cruz-Break your heart ft. Ludacris


#Ukens Serie som jeg har blitt hektet på:Heroes
Ja,jeg vet at den ikke har mer en 4 sesonger,og ikke en ordentlig avslutning.Men vil uansett se de sesongene som er der ute. Det som jeg har sett hittil er ganske bra! Nå har jeg noe å glo på mens de andre favorittseriene mine har tatt "sommerferie".


#Ukens produktanbefaling! Palmolive Naturals-Nutra Fruit Dusjsåpe


Kjempe god duft/lukt,gjør huden din myk og velduftende etter dusj!
Stilig konstistens,og fine farger!

#Ukens Bokanbefaling: "Alice in wonderland"./"Alice i eventyrland"

"Eventyrland befolkes med fantastiske skikkelser: påskeharen og hattemakeren som er i evig teselskap, den gale hjerte-dronningen som vil halshugge alle, kålmarken som røyker pipe og filosoferer, og den triste, forlorne skilpadden. Og midt oppi det hele, Alice, stadig liten, stadig stor og full av undring over alt som skjer, bare fordi hun fulgte etter en hvit kanin ned i et kaninhull. © DnBB AS"

Ble ferdig med denne på onsdagen hvis jeg ikke husker feil,ganske lettlest engelsk bok. Spennede,selvom jeg hadde sett filmen først. Denne versjonen av boka er ikke originalen,men mer basert på filmen.

Men uansett Anbefaler jeg det!30.mai.2010 | 15:20

TENN ET LYS FOR ALLE MOBBEOFRE

Jeg meldte meg å en event på Facebook nettopp,en bra tiltak synes jeg.

"Vi tenner et lys for alle mobboffere søndag den 30.05 fra kl.21.00"(klikk her for å melde deg på).(merk:du må ha facebook profil/være medlem av facebook).Dette står på beskrivelsen:
"Etter de siste dagers hendelser, er søkelyset igjen satt på mobbing av våre medmennesker.
At våre barn blir, og risikerer å bli utsatt for disse grusomme og systematiske overgrepene, må vi gjøre noe med!!
Barn i vårt ganske land, gråter seg i søvn hver natt, grunnet overgrep og angst for en ny morgendag!
Barndommer blir lagt i grus, og gleden blir byttet ut med bunnløs fortvilelse!

Vi godtar ikke dette lenger!!
Og vi oppfordrer derfor alle å tenne et lys søndag den 30.05 fra kl 21.00
Slik viser vi alle vår avsky mot mobbing!
Og vår solidaritet og støtte til alle mobboffere!!"


Hvis du ikke har lyst å melde deg på eventen,kan du tenne et lys. Du trenger ikke å melde deg på. Men det er for å vise solidaritet og støtte for alle mobbeofre!

Vis at du støtter dem!


Mobbing er noe av det verste jeg vet om,og jeg blir bare sint hvis jeg leser og hører om folk som har vært utsatt for det. Særlig når jeg har selv kjent det å bli mobbet,hvordan det kan endre en person. Ikke noe godt,og mobberne vet ikke hvilke konsekvenser det de gjør får for ofrene sine.

Har delt min historie på Kari Rasmussens sin blogg,og hennes prosjekt "Bloggfamilien",hvor du kan dele din historie(glad/trist), anonym eller ikke.. Ditt valg! Send mail til Kari hvis du har en historie du vil dele,du vet aldri om din historie kan hjelpe andre i lignende situasjon: kari.rasm@gmail.com
Du kan lese min historie her!

-Skal du tenne et lys idag?
30.mai.2010 | 00:20

Gratulere med serien TYSKLAND..

I år stakk

Lena Meyer-Landrut av med seiren med låten "Satellite"(ehm..vet ikke om jeg skrev låtens navn riktig). But anyway congratulations! Hun vant med 246poeng,33 land stemte på henne!
//bilde


//dagbladet-forsiden
Norge fikk vel rundt 23 poeng eller noe.. Yeahyeah.. Kan ikke vinne hvert år heller..

-Velfortjent seier?29.mai.2010 | 23:34

2 poeng etter...

Ehm.. ser på avstemningen på MELODI GRAN PRIX 2010. Vi har fått 2 poeng etter vel 6 avstemninger. Dette ser ikke bra ut. Ikke at jeg hadde noe særlig forhåpninger,sangen til Didrik var ikke helt topp i den forstand at den var for rolig,ikke noe futt. Litt for anonym dessverre.


Hvem tror du vinner i år? Det er ganske tidlig ennå. vi får vente å se! Har du stemt på noen?Min favoritt(-er) foreløpig er: aserbajdsjan,Kypros,Danmark,Tyskland... Dine?

EDIT:
7 POENG fra  Estland. whoop,whoop! Selv som jeg ikke var noe særlig fan av sangen,er det noe med at Jeg vil at Norge skal få litt poeng.. litt nasjonalistisk kanskje..hmm.

29.mai.2010 | 19:43

Bella's new love interest..

Må først og fremst si at det er en av "spoof",altså en ..hmm.. hva kan man kalle det "Tullevideo"? ordet forsvant plutselig.. Noen som vet et mer passende ord?jaja,nok om mine korttidshukommelse problemer,mer til traileren.
Synes det var en av de beste "gjør-narr-av-twilight" videoen,men også den hvor Peter Facenelli er med også..team freddie!'29.mai.2010 | 13:45

MGP SIRKUSET OG DYRENE..Idag  er det duket for en ny runde av MGP sirkuset. Grunnen til sirkus er at det er så mange rare innslag og morsomme scene innslag. Ikke for å være slem,men på en morsom måte. Noen ganger så hjelper kanskje scenekostymer og annet styr på en ganske kjedelig sang.

Men nå kommer svenskene å rasler i MGP lenkene og sier at hele "skiten" bør legges ned(merk:skiten sies med svensk trykk).  Jeg skvippet litt gjennom kanalene på tirsdagen som var,og så slutten. Synes det var helt OK.

Nå er ikke svenskene med i finalen på MGP/eurovison song contest siden 1958. Svenskene henger likevel med geipen selvom flesteparten av svenskene syntes at hele MGP "sirkuset" skal legges ned. Men som de svenskene som TV2 nyhetene i går intervjuet sa "at det finnes viktigere ting enn konkurransen". Det sant det,verden går ikke under selvom ikke svenskene er med.

Så er jeg ikke helt MGP fan,men synes det er blitt en ren tradisjon å se det vært år,som regel etter det norske bidraget mister jeg litt lysten.Men vi i familien har den på i bakgrunnen mens vi sysler med hvert oss. Når avstemningen er kommet følger jeg med som bare det. Det er det som det mest spennede med hele greia!Det og se de "rare" bidragene.-Hva synes vi om Didrik Solli-Tangen?(prøv å si det på en konstruktiv måte og ikke slem måte!)..
Jeg synes han er litt kjekk, Sangen hans er litt for mye balade,at jeg tror ikke den kommer så høyt opp.. Tror vi kommer nok til å kjempe å komme med til neste år..men vi får se!

- Skal du se på MGP finalen idag? Hva synes du om hele greia?

Jeg kommer nok med oppdatering hvem som stakk av med seieren i natt!
29.mai.2010 | 02:37

Ops! I did it again

Ny look på bloggen min igjen.. Greier ikke å holde meg så lenge til en,så hadde jeg lyst på noe nytt.Så får jeg ikke sover helt ennå..

BEFORE:


AFTER/NOW:


Nytt: Header /bakgrunn..Litt farge endringer på rutene bak overskriften på innleggene osv.
Designmal tilhører Ida(www.thatplace.blogg.no).


28.mai.2010 | 20:44

God helgTja..Hva kan man si om min fredag hiitil: BORING!
Har ikke hatt lyst til å gjøre noe som helst,har hatt en del å gjøre/finne på. Men vet ikke hva det er,men var litt giddalus idag
,og en merkelig følelse av å "føle meg" tom.. Dårlig natt/Dårlig søvn= Dårlig humør(værtfall for min del).

Nok bitching and klaging,håper alle for en fin helg.. Er ikke sikker om det kommer mer innlegg på meg idag. Tror resten av dagen går med på mer "Heroes" (skal se på episode 7)..Det kjipe er at det ikke blir noen ordentlig avslutning på Heroes har jeg hørt. At neste sesongen er kansellert. SE HER HVILKE SERIER SOM HAR BLITT FORNYET/KANSELLERT/ER I FARESONEN!

Men jeg ser fremdeles på..Kan heller henge med gjeipen når jeg har sett ferdig alle sesongene.. Leste på den linken ovenfor etter Heroes at "Out of its misery, much to the chagrin of delusional fans everywhere. Possible made-for-TV movie to wrap things up is possible."
Altså at det er bare KANSKJE en mulighet for at de lager en film med en ordentlig avslutning på hele Heroes serien.
Thumbs up! sier jeg for det!
Aw..Synes han som spiller "Hiro Nakamura" er søt,iden forstand måten han spiller på og tolker
rollen..
"Up,up and Fly away".


Kveldskosen er reddet og tide med potetgull!


28.mai.2010 | 00:14

They live among us and don't know their destiny..Har begynt å se på "Heroes". Starter selvsagt fra scratch og skal snart se på andre episode av sesong 1..Har hørt mye bra om denne serien,og har nå endelig fått rompa i gir å begynt å se på en ny serie. Tror denne kommer til å falle i smak! Vet ikke hvor mye søvn det blir i natt,først så blir det 1 episode til,OKAY..en til osv.. Disse episodene varer gjennomsnittet 53 minutter..//bildekilde
Da har jeg nok å sysselsette meg med i tiden framover.. Skal også se de tapte sesongene av "Ghost Whisperer" som jeg har gått glipp pga TVN absolutt måtte flytte over "Ghost Whisperer" til KANAL 5(søster kanalen). Så har jeg rett og slett ikke tenkt noe mer over den serien.

- Noen som ser på "HEROES"(LIKE/DISLIKE?)?
-Noen som ser på "GHOST WHISPERER"(LIKE/DISLIKE?)?..
27.mai.2010 | 20:46

Fotokonkurranse hos ...

VICTORIA(myphotoblog)->klikk her for å lese mer om konkurransen og regler!

Det er åpen tema og du kan max delta med 3 bilder. Så nå har jeg lett gjennom bilde mappene på pcen og funnet fram de jeg vil ha med.

Bidrag 1:

27.mai.2010 | 18:00

Musikktips

Therese Ek er ute med sin andre singel "Where I belong" og under kan du høre den kjempe fine sangen!-Fin ikke sant?

Klikk HER for å besøke hennes blogg!

27.mai.2010 | 01:23

I was so bored that I almost..

Du vet du kjeder deg innmari når du vurderer å melde deg på farmen 2011. Yeah..I know,jeg som ikke liker programmet heller. Gosha mejen. Droppet ut da spørre skjema ble litt nærgående å spurte om vekta i hele kg,og det var en rubrikk du ikke kunne hoppe over.. Har ikke sjekket hvor mye jeg veier på et par år nå,liker ikke vekta og vekta liker ikke meg..Mutual feeling I say!Jøye meg som denne uka har flydd unna..Torsdagen idag,men jeg skal skrible om gårsdagen.. Onsdagen 26.mai:
Onsdagen startet med at jeg stod opp rundt tre tiden på ettermiddagen,etter å ligger å kaste og slitt med å finne denne rette sovestillingen så sovnet jeg på morgenkvisten. Når jeg ligger å tenker og grubler over ting å tang så sliter jeg også med å sove,ikke alltid like lett å legge seg med "troubled mind".


♥ANBEFALING: Denne dusjsåpen er kjempe bra og dufter noe innmari
godt også. Husker ikke prisen,og jeg tror du får kjøpt den i de
fleste dagligvare butikkene.. Har lyst å spise den,hehe.men det kan jeg ikke!

Så hele onsdagen gikk i ett med tvtitting,middagsspising,fantasi gåturer(har lyst å gå tur,men hjernen samarbeider ikke med resten av kroppen,eller kanskje motsatte også). Har fått med sesong avslutningen på NCIS,og den var jo helt grei den..Litt spennende,og det blir lenge å vente til neste sesong(en hel sommer!OMG!=0 ). Fikk ikke helt svar på det jeg trodde skulle komme.. Litt løse tråder som kanskje blir med i neste sesong..
Den frukten under er kjempe digg! Noen som vet hva de heter igjen,husker de begynte på P?Utover kveldingen ble det enda mer pcloking og blogging,og litt annet styr.. Så bestemte jeg meg for å ta meg et bad..Brukte den gode såpen ovenfor! En av de beste jeg har brukt som selve duften/aromaen henger igjen i huden etter på,men den svinner henn etter et par timer..Etter en avslappende bad,men litt lesing av "Alice in Wonderland"(som jeg begynner meg slutten på), så var det tid for min favoritt syssel: PCTID<3..yeah! Meeen det blir kjedelig i lengden.. Har ikke så mye jeg gjør på internett,har noen faste sider (facebook,blogg,vg,dagbladet,hotmail,twitter og nettby).


Håper dere hadde en innholdsrik dag! Vil også ønske min lillesøster Marita lykke til på eksamen hun har senere idag(TORSDAGEN). Stikk innom bloggen hennens HER (sjekk ut en bra blogg i sammeslengen,og ønsk henne lykke til!!!).

Vet jeg virker som en geek nå,men savner skolen.. Har ikke hatt undervisning siden Athen/studieturen min.. Så jeg starter opp igjen med studiene til høsten. Bare vent,så kommer nok syte innleggene nærmere eksamens tider.. Da savner jeg ikke skolen lenger!

Får vel komme meg ut i dag(torsdag)..Mamma har mast om jeg må komme meg ut,at kan hjelpe henne å bære poser etter butikkenturer. Men i det siste har jeg krypet under dyna når hun har spurt meg.. Får vel komme meg ut og "møte" andre folk enn "pcen" og foreldrene mine. 


-Hvordan var din dag? Noen eksamener i nær framtid? Isåfall good luck! Stå på,du klarer det! Ikke tenk negativt,tenk heller at det blir fint å få denne unnagjort og følt at du har gjort det du kan!
26.mai.2010 | 20:33

Aldi er to år og røyker 40 om dagen..

Ble sjokkert når jeg kom over linken som en av facebook vennene mine hadde postet. Les mer om det HER og se video!


//hentet fra artikkeln/video

Ble helt sjokkert av lese artikkelen,men også se videoen som er i artikkeln. Å se en 2 ÅRING. Røyke er helt sjukt. Moren sier at han blir helt hysterisk når han ikke får røyk,og slår hodet i veggen helt til han blir svimmel og ør. Han er nikotin avhengig,og i alder av bare 2 år.  Ikke nok med det så ser ikke faren noe problem med at sønnen er avhengig av nikotin og det sier han(sitert fra artikkelen): "Han ser da frisk nok ut for meg. Jeg ser ikke problemet, sier han ifølge Daily Mail" Gutten kommer fra Sekayu-distiriktet på Sumatra i Indonesia.


Aldi sliter med helsa.
Skal ikke være hykler,har røyket før.Men heldigvis så er det ikke mer en "festrøyking". Med tanke på hvor lite jeg er ute å fester blir det ikke noe.Men skal ikke røyke noe mer,det er en fæl uvane. Uff,huff sier jeg bare... Røyking er ikke noe bra generelt,men for en 2 åring..Det er jo livsfarlig!


-Hva synes dere om saken?
26.mai.2010 | 17:18

As i promised

Så kommer det et "lite" oppsummerings innlegg om min helg (uke 20 -pinsehelgen).

Fredag 21.mai 2010:

Ja,hva kan man si her.. Startet på min "store" bloggfrie helg,og jeg holdt meg ganske bra (måtte bare komme med lite oppdaterings innlegg om hvem som vant "Norske talenter". For de av dere som ikke har fått det med seg eller har vært en tur i verdensrommet i helga,så vant Kristian "Norske talenter 2010".


//Dagbladet
Fredagkvelden min gikk ganske greit egentlig,ikke noe spennende her..Utenom at jeg tok i bruk premien som jeg vant på Kari Rasmussens blogg. Vant 1 gratis leie av film, fra Headweb.com.
Jeg så på " The fourth kind". Les mer om filmen her!
Kort fortalt handler filmen om en Psykiater som forsetter sin avdødes manns studie av søvnproblemer som har rammet lille byen Nome i Alaska. Studiet omhandler personer som lider av søvnmangel og sliter med dagliglivet. Studiet bringer henne i nærkontakt med vesner som ikke tilhører jorden.

 Dette er dels dokumentar/film, og jammen må jeg si det er en skummel og litt ekkel film til tider. Jeg satt å se denne på pcen også,så da får du ting litt nærmere også. Men satt mer eller mindre med gåsehud gjennom hele filmen,frysninger og med puta i nærheten så jeg kunne gjemme meg bak den. Denne er ganske spennende og har en handling som du følger med fra første start. Anbefaler den! Jeg likte den værtfall! Men alle kan ikke ha samme smak!(derav smak og behag).Lørdag 22.mai 2010:

Dagen startet med at jeg fikk en telefon fra min svigerinne som spurte om jeg ville være med på Harry tur.

Jeg,Arne,Anette og Kristoffer dro til Sverige(På Charlottenberg shopping senter). Vi brukte så og si hele lørdagen der siden vi kom i gang litt sent. Men det var kjempe koselig biltur og handletur,og jeg kunne jo ikke si nei når kristoffer ville at tanten sin skulle være med.


Etter Sverigeturen dro vi hjem til de,og grillet litt. Jeg var litt mett etter burgeren jeg spiste på "joe's dinner" på senteret.
Jeg og Kristoffer fant masse snegler i hagen..Han ville grille de på grillen,men det ble det ikke noe av.
Søndag 23.mai:
Søndagen var ganske avslappende egentlig, været var ikke noe særlig heller.Litt sol ene øyeblikket,så overskyet..Så gåtur moduset mitt var ikke i høykant heller. Ganske kjedelig dag,men kanskje bloggabstinesene slo inn.Gjorde ikke så mye akkurat den dagen,men det ble grilling på søndagen også. Så alt i alt! En grillehelg.
Så også siste episoden av  sesong 2 "Trueblood" ... Nye episoder på nett fra om med 13.juni har jeg hørt rykter om!

Bilde ble litt mørk når jeg tok det,men syntes det var fint med skyene.

Mandag 24.mai 2010:
Mandagen gjorde jeg ikke så mye,jeg leste en del " Alice in wonderland" og så en del på "The Big Bang Theory" sesong 3.
Digger denne serien! Får trimmet magemusklene mine mye !
Hmm..Vet ikke helt om det er mer jeg kan fylle på,gjorde ikke så mye denne helgen. Mest sett ferdig ulike tvserier jeg følger med på. osv.

-Hvordan var din helg?


26.mai.2010 | 14:57

Bidrag til fotokonkurranse...

Delta i en fotokonkurranse,hvor du kan delta med 2 bilder (tema: vår/sommer) hos DENNE BLOGGEN HER!


BILDE 1
BILDE 2

  


25.mai.2010 | 22:57

vinn MAC cosmetic lipstic og masse annet stuff!Kom over denne konkurransen hos DENNE BLOGGEN HER,en fin makeup og hair blogg! Klikk på bildet for å komme til innlegget som handler om konkurransen,konkurranse regler og annet informasjon.

Første premien er den nyeste sommerduften fra ESCADA.. Elsker duftene fra der,men har dessverre ikke fått kjøpt meg noen her i Norge. Mye av de er litt for dyre for meg,har ikke så himla mye å rutte med. Andre ting kommer foran parfymer og sminke.

Stikk innom bloggen til Malin og les hvordan DU deltar!

25.mai.2010 | 19:46

Book addicted personI did it again.. Som en bokelsker som jeg er,så greier jeg ikke la være å bestille nye bøker selv om jeg har en god del liggende rundt som jeg ikke har lest. Men har lyst å få litt nye bøker i havn,så jeg kan lese de senere. I'm addicted to books,and I can' the help it. På BOKKILDEN.NO har de bøker til rinelig priser,og ikke så ille frakt heller. hvis du velger B-POST også,så får du billigere frakt også.

Har mange andre bøker som jeg har lyst til å lese,men får heller vente å lese de eller låne på biblioteket. Lenge siden jeg har gått på biblioteket her i Gjerdrum. Kanskje på tide..

OM BØKENE:


"A IS FOR ALIBI" av Sue Grafton
Nikki har sonet 8 år i fengsel for mordet på sin egen mann. Et mord hun hevder ikke å ha begått. Nå hyrer hun Kinsey Millhone for å finne ut hvem som egentlig drepte mannen hennes.

Sue Grafton har en "alfabetserie" hvor hun lager krim bøker med hovedpersonen "Kinsey Millhone" som hovedperson.
 • "A" Is for Alibi (1982)
 • "B" Is for Burglar (1985)
 • "C" Is for Corpse (1986)
 • "D" Is for Deadbeat (1987)
 • "E" Is for Evidence (1988)
 • "F" Is for Fugitive (1989)
 • "G" Is for Gumshoe (1990)
 • "H" Is for Homicide (1991)
 • "I" Is for Innocent (1992)
 • "J" Is for Judgment (1993)
 • "K" Is for Killer (1994)
 • "L" Is for Lawless (1995)
 • "M" Is for Malice (1996)
 • "N" Is for Noose (1998)
 • "O" Is for Outlaw (1999)
 • "P" Is for Peril (2001)
 • "Q" Is for Quarry (2002)
 • "R" Is for Ricochet (2004)
 • "S" Is for Silence (2005)
 • "T" Is for Trespass (2007)
 • "U" is for Undertow(2010)
Kilde: Bokkilden.no og Wikipedia.no


"Dead until dark" av Charlaine Harris
(Første boken i serien om Sookie Stackhouse-Trueblood novels)
Sookie Stackhouse jobber som servitør i en småby i Louisiana. Hun kan høre hva folk tenker, noe som gjør det vanskelig å treffe den rette. En dag møter hun Bill. Han er mørk og kjekk - og Sookie kan ikke høre et ord av hva han tenker. Han er mannen hun har ventet på hele livet. Men Bill er en av byens forhatte vampyrer, og omgås noen av de mest blodtørstige i sin rase. Da en av Sookies kolleger blir myrdet og vampyrene mistenkes for å stå bak ugjerningen, er hun redd for at hun kan bli den neste. Dette er den første romanen om Sookie.

Kilde: bokkilden.noJa,det blir spennede å lese disse bøkene. "A is for alibi" valgte jeg fordi den hørtes spennende ut,og en del av serie hvor forfatteren bruker alfabetet som boktitler.  Jeg er bitt av "Trueblood" basillen og vil prøve å lese serien også! Tror det er 8-9 bøker i den serien som omhandler servitøren Sookie Stackhouse(husker ikke helt hva selve seiren heter..hmf..noen som vet?). Trueblood er som noen sier " Twilight for voksne". Den er mye mer brutal,mer action og ja,litt erotikk her og der. Det er noen likheter med Twilight sagaen når det er snakk om hovedpersonene.


Noen som har lest noen av bøkene? Noen bøker å anbefale?

25.mai.2010 | 15:30

The bitch is back and are in mood for..

BLOGGING!Ja,da var den lange bloggfrie helgen min over.. Har ikke greid å holde meg unna å lese andre blogger,men har ikke postet noe innlegg.Er litt stolt av meg selv at jeg greide å holde meg unna bloggen "så mange dager". Selvom jeg har vært litt unna bloggverden har jeg likevel fått med meg den saken om Ida Wulff og VOE. Skal ikke skravle så mye om den saken,men håper for begge parten at det løser seg på en sivilisert måte. I bloggverden blir små krangler og rykter blåst opp til større ting,og som vi alle vet blir ting liggende i bloggverden lenge.Utover lørdagskvelden ble det litt overskyet,med skumle skyer..
"I stormens øye".

Nok snakk om bloggkrangling og ryktespredning,vi får heller la de ordne opp i det selv,enn at vi gjør det mye verre. Over til meg.. Ja, bloggpausen er offisielt over og jeg skal begynne å "spy ut" innlegg igjen med masse interessante temaet og annet. Har fått mange fine idéer til innlegg,og de fikk jeg i helgen da ikke jeg kunne blogge. Så stay tuned framover,så får du mye å lese.

Skal komme med et "lite" oppdaterings innlegg om min helg,med masse bilder. Så det blir minimalt å lese folkens! Må ikke la øyene overanstrenge seg!
Før jeg avslutter vil jeg takk for de som har vært å besøkt bloggen min selv om jeg ikke har vært å blogget så mye!
Don't worry,the bitch is back for some more! Stay tuned !

21.mai.2010 | 17:27

Liten helgepause fra bloggen

Da prøver vi på det umulig for alle som er rammet av bloggoman syndromet.Syndromet som gjør deg avhengig å spre dine tanker mange ganger daglig på bloggen din.hehe
Neida.Ikke noe galt å være en aktiv blogger,det liker jeg aller best med ved en blogg.En som oppdaterer jevnlig osv.Tenkte jeg skulle prøve å holde meg unna pcen generelt,men også bloggen. Blitt alt for mye tid foran pcen i det siste,særlig når det har vært strålende vær ute. Så nå skal jeg prøve å ikke blogge i helgen,det er pinsehelg. Det blir kanskje litt grilling og litt tur gåing for min del.


Det er nydelig vær ute,litt blåst..men det gjør ikke noe. Jeg har kverulert med meg selv om jeg skal gå meg en tur eller ei. Vi får se utover kvelden. Idag er det finale på "Norske talenter",Hvem tror du vinner?Noen favoritt?

Kommer nok til å titte innom bloggene jeg leser vanligvis og legge igjen kommentarer,men kommer ikke til å blogge noe mer i denne helgen.

Merk at jeg har "godkjenning av kommentarer",så hvis du ikke ser din her så vet du hvorfor.

Da ønsker jeg alle en fin pinsehelg!


EDIT: Måtte bare si GRATULERE MED SEIEREN KRISTIAN.Kristian er Norges største talent,og han er en verdig vinner ikke sant? Det synes jeg!


// Foto: John T. Pedersen/Dagbladet
Måtte bare innom bloggen å slenge ut litt mer.. Men skal prøve å være pcfri i helgen! Wish me good luck! Nå skal jeg slappe av videre i fredagskvelden,lese videre "Alice in Wonderland" og kanskje se på et par episoder av "V" og "Trueblood".

Ønsker alle en god pinsehelg somsagt! Håper alle får finvær  og kommer dere ut i finværet ikke minst! Det ble ikke noe gå tur på meg i dag,men satt å slappet av på terrassen i hele dag og solt meg litt! I morgen blir det kanskje litt gåtur..Har tatt mange fine bilder!

20.mai.2010 | 14:31

ALT FOR NORGE

"Alt for Norge" er en realityserie/konkurranse som går på TVNORGE  KL 21.30 hver torsdag.  Programmet tar  9 norskamerikanere på ferd gjennom Norge i håp om at 1 av de får møte sin norske slekt. Det kommer konkurranser og utfordringer hver eneste uke og de er delt oppi lag(blå/rød lag). Det laget som taper må gjennom en liten konkurranse/utfordring,den som gjør det dårlig;må dessverre forlate serien. Men de for selvsagt informasjon om deres norske slekt.  Jeg har gått glipp av et par episoder,men de jeg har sett har vært ganske fine og underholdende. Det er kanskje noe å se hvordan amerikanere møter den norske kulturen og naturen. Men merkelig også se hvor lite enkelte av de vet om Norge sånn generelt. Men regner med etter dette programmet så har de blitt herdet "nordmenn" i den forstand det går ann.

I dagens episode er de en tur på Svalbard og opplever mye rart der. Så jeg skal prøve å få med meg denne episoden. Men dere kan lese litt om dagens episode ved på klikke på bilde vedsiden av. Bildet er også hentet fra artikkelen. Norsk Amerikanerne har bl.a vært gjennom 17.mai/liten snikk titt på den norske russefeiringen. Så det var nok et kultur sjokk for de alle. Særlig for han ene som er prest.

- Ser du på denne? Hvis ikke anbefaler jeg den.. Du kan hende få trimmet magemusklene underveis. tune in on TVN kl 21.30 idag!


♥Følg meg via bloglovin her
♥Følg meg via twitter her
♥Følg meg via Facebook gruppen min her!


19.mai.2010 | 23:42

Venter på deg min kjære ildflue

Onsdagen nærmer seg snart slutt og jeg har hatt en fin dag egentlig. Har ikke vært så mye jeg har foretatt meg egentlig,men nok til å få dagen eller rettere sagt,timene til å fly. Har tatt en del bilder,så jeg har tenkt å la de snakke for seg..


I heart my nails! Deilig å slappe av på terrassen med et lite glass coca cola.
Leggene ble gjort klar til sommerens solstråler,men jeg greide å få 1 kutt og et lite et
på pekefingeren..Ikke spørr meg hvordan jeg fikk det på fingeren.hmm..


Golfbanen rett ovenfor der vi bor er åpnet for bruk,her er noen golfspillere i aksjon.


Begynt å lese "Alice in Wonderland"...


Litt kornete bilde,men prøvde å få med månen.Men det er helt umulig med digitalkamera,eller værtfall mitt.


Har vært på utkikk etter ildfluene som svermer rundt lyktestolpene når det nærmer seg sommeren. Men har ikke sett de ennå..Tror det er ildfluer(fireflies).

-Din dag da? Hvordan går det med deg?Follow the blogs you love and
read everyday on this site!
Do you have bloglovin?
don't be shy,write the adress
down below!19.mai.2010 | 22:06

DAYBREAKERS

Var innom denne bloggen her der hun skrev om en film som var på kinolerretene i fjor. Filmen heter "Daybreakers".


Om filmen fra filmweb:

"Året er 2019. En epedemi har transformert nesten alle mennesker til vampyrer.

Ethan Hawke har en av hovedrollene.

Etterspørselen etter blod er enorm, og den dominerende rasen kjemper for overlevelse. Samtidig jobber en forsker på spreng for å redde menneskerasen."


 

Etterspørselen etter blod er enorm, og den dominerende rasen kjemper for overlevelse. Samtidig jobber en forsker på spreng for å redde menneskerasen.


-Sett filmen?

**bildene hentet fra bildeserie fra filmweb.

  

19.mai.2010 | 18:23

Verdens sterkeste øyelokk og masse andre rare rekorder..

Er ikke snakk om meg folkens,selv om det er til tider som jeg føler at jeg har verdens sterkeste øyelokk. Men det har jeg ikke det har denne karen under..

**Les mer på DENNE SIDEN! Det er 10 andre "sterkeste" rekorder og noen av de ..ehm.. ganske merkelige! Alt info og bilder er hentet fra siden som er linket til her!klikk her!


"Kinesiske Song Tao kan løfte cirka 45 kilo - med øyelokkene! Tao er kung fu-mester og har brukt årevis på å trene øvelsen. "Jeg ble opplært av en stor mester. Jeg prøver å glemme smerten og fokusere på det vakre ved å løfte", uttalte kineseren til den engelske avisen The Sun i fjor."

 


Verdens sterkeste øre..

"Georgiske Lasha Pataraia satte i 2007 en noe bisarr verdensrekord da han trakk et 7.734 kilo tungt M18-helikopter 26 meter og 30 centimeter. Med sitt venstre øre. Det tok cirka 20 sekunder for Pataraia, som i dag er 30 år, å sette verdensrekorden."

 


Verdens sterkeste vagina

"Russiske Tatiana Kozhevnikova kan offisielt skryte av å ha verdens sterkeste vagina. Den 43 år gamle russeren, som kommer fra Novosibirsk, slo i fjor sin egen Guinness-rekord da hun løftet en 14 kilo tung glasskule med sine edlere deler. Kozhevnikova har trent i femten år, og anbefaler det varmt til andre kvinner..."


Den merkeligste rekorden vil jeg si er den nederste, verdens sterkeste vagina. ehm.. Det virker som man kan sette verdens rekord i alt nå for tiden.

-Hva synes du? Hvilken av de tre var den merkeligste?

 


19.mai.2010 | 17:07

ALEJANDRO// Lady Gaga-Alejandro//

19.mai.2010 | 15:02

Ut å slikke sol


©Nina C.G

Liten tur innom blogg.no for å få dagens dose blogging ut av systemet.. men skal svare på de kommentarene som har kommet inn etterpå,er litt slappfisk nå og vil ut å slikke litt sol mens jeg kan.

Har endelig få somlet meg til å shave leggene mine,det ble bare 1 kutt denne gangen!wee!


Håper alle for en fin onsdag! Nå skal jeg ut!


Hilsen,18.mai.2010 | 17:22

For en fin dag

Da er 17.mai over for i år,og det er en gode underkantet 1 år igjen til neste gang. Var utslitt etter 17.mai og rakk ikke poste en god del bilder fra gårsdagen. Jeg(og sikkert de andre også) hadde en fin 17.mai feiring. Jeg orket ikke å stå opp og komme meg på barnetoget på Åsenhagen,hadde en dårlig natt med hodepine som ikke forsvant og derav dårlig søvn. Men Mamma tok med kameraet mitt og knipset et par bilder..

Her kommer noen bilder fra gårsdagen(ikke helt kronologisk) , blir en del.Men fint med masse bilder ikke sant?


// En liten tur innom gravlund for å se til graven til Terje.


// På Åsenhagen-litt av toget//Anette og Kristoffer


// Arne(Brodern)


//Anette(Svigerinnen min)


// Russevanen til Marita og venninene hennes!


//godt å ha mamma der når musikken fra russebilene er for
høyt..


// Flere unger kaster seg etter russekort,det er jo farlig når russen
kaster ut kortene foran russebilene..
men heldigvis skjedde de ikke noe ulykker.


// "TITSMASKINEN", russevanen til Marita og venninene hennes.


// Marita ytterst t.v... Å ja,det er en hund som sitter i handlevognen.hehe


// Grilling ble det etter russetoget..Her er grillmester Arne.


// Solan håper på at noe faller ned.."fall ned,fall ned"


// Dessert


// Familiekos..


Bunn og grunn,en fin og koselig dag. Hva med din?

17.mai.2010 | 01:34

GRATULERE MED DAGEN ALLE SAMMEN!


//google

Ja,da er det på rett tid å Gratulere Norges befolkning med dagen. Jeg synes det har gått så innmari fort nå,så fort at jeg ikke har bestemt meg for hva jeg skal ha på meg. Skal se ann om et par timer(siden klokken er langt over 00:00,derav 17mai folkens!).

Sånn ser ca. min dag ut:
Poster denne innlegget nå selv om det er mange timer ennå til selve feiringen starter. Er ikke sikker om jeg rekker å blogge så mye i morgen,kanskje et lite innlegg sent på kveld/kanskje natt til tirsdagen. Kommer til å være full rulle fra morgen av,hvis det blir at vi skal se Kristoffer gå i barnehagetoget. Vi får se hva dagen bringer!

Kos blir det uansett! Hvordan blir din 17.mai feiring! Håper alle får en fin dag uansett hvilken måte de feirer den på og hvor henn i verden!17.mai.2010 | 00:11

Ukens...# 19:

# 19:
Denne uken blir det også en "godt&blandet"   Ukens innlegg. Vet jeg kanskje gjentar meg om og om igjen. Men for de som titter innom for første gang,så er dette en kategori hvor jeg tar opp ulike ting som bl.a jeg har hørt på,sett og ,ja rett og slett synes bør få litt oppmerksomhet og som opptar meg for tiden. Du kan klikke på "Ukens.." under kategori menyen rett i sidemenyen til høyre her->, for å lese tidligere "Ukens....".#Ukens TVSERIE:Trueblood

"Thou Shall not crave thy neighbor"


// Alexander Skarsgård spiller  den 1000 år gamle svenske vampyren "Eric Northman"

#Ukens Sang:  Lady Gaga med "Alejandro"
"Don't say my name..Alejandro"//bildekilde//


#Ukens "tilbakeblikk":  Da Norge vant MGP finalen 2009; selvom vi trodde det var en fairytale(16.mai 2009)


Mannen med fela,som "trollbandt" Europa med sangen "Fairytale" nok til at den vant!

Selve MGP finalen er den 29.mai folkens! Noen som skal se? Jeg følger ikke med på det så mye som før,men morsomt er det jo å se alle de rare bidragene som får folk til å trekke på smilebåndene og trimme magemusklene!With kisses from
15.mai.2010 | 23:09

Årets beste illusjon

15.mai.2010 | 15:36

Litt fravær må man jo ha


// Har fått munchies for brødskive med sjokoladepålegg med bananer på toppen.Det er kjempe godt,gikk tipset
på dagbladet for et par uker siden.Men har ikke tenkt noe over det før i går.


Et lite innlegg mens jeg har nevøen på min side..Han er på overnattingsbesøk hos farmor og farfar,og han er kjempe glad for å se tantene sine igjen. Han synes det er kjempe kult at Tante Marita er russ og han har fått en del russekort til å samle på.

Grunnen til innlegg er at jeg kommer ikke til å legge ut så mange innlegg denne helgen,værtfall ikke når jeg har en lekekamerat som vil leke med tante Nina hele tiden.  Men kjenner jeg meg rett så greier jeg ikke holde meg unna. Har noen innlegg som jeg har på lager,så det kommer nok noe..vi får se!

Ønsker alle en super fin helg! 


Hilsen fra Kristoffer,han ville skrive noe..
kmbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbnmbnmjkbjn,n mjnbkjnmhjhmnhb,n jnk ,jnmjkmjnb jmn bj nbnjbmnhb jnm nbj bnnjbnjjnhjbnbjnjnb jnbwe231kjlkjkjkjkjkjkjkkjkjkjkjkkjkjkjkjkjkkkjkjkjkjkkjkjkjkjkjkkkjkjkkjkjkjkjkkjjkjkkjkjkjkkjkjkjkkjkjkjkkjkjkjmmmmmmmmmbmbnmbnnb nmnmb mnbmnbnmbnmbnmmnbmnbmnbmnbmmbmnbmbnbmnbmbmnmnbmnbmnbnmbmnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn nbm ,nbml, nb,m. nbm,km lnm knmlhnbm lPS: svarer på kommentarer senere i kveld eller utover dagen..vi får se når muligheten tilsier det!
14.mai.2010 | 22:22

EN BLOGG JEG ANBEFALEREr du en filmelsker du også,liker å få tips og taps og masse info om filmer? Da er denne bloggen noe for deg!
Nina Martine er forfatteren bak bloggen og er en god venninne av meg. Vi har vel kjent hverandre ca 5 år nå, siden første året på Jessheim Videregående,hoderegning er ikke min sterkeste side folkens!

Hun har ikke blogget lenge på selve blogg.no,men hun hadde en blogg når hun jobbet 1 år på Disney World i Florida. Det var langt år å ikke henge sammen,og gå på kino sammen. Hun er en av min faste kinobuddyer min,og blir med på alle kinostykker(nesten..hehe)

Jeg anbefaler dere å ta dere en liten tur innom hennes blogg, mye fint å lese. Siste innlegg handler om "Alfred Hitchcock".

Klikk på bildet ovenfor eller navnet hennes innledningsvis for å besøke hennes blogg!

-vært innom bloggen hennes før? Ikke? hvorfor leser du  fremdeles,og ikke klikker på bildet?tihi!


14.mai.2010 | 19:40

Shaun of the dead

Vil komme med et lite filmtips for dere som ikke vet hva dere skal gjøre kl.23.35 idag! Da skal dere nemlig skru på viasat 4 og se på "SHAUN OF THE DEAD". Se traileren under og look for yourself!
Først og fremst har jeg ikke sett denne filmen,men den virket ganske morsom. Det er en grøsserkomdie og ja,den handler om ZOMBIER. Jeg elsker å se på zombiefilmer i alle former,enten i komdie form eller "vanlig type".

"Dawn of the dead" går også på samme kanal
(viasat 4 kl 21.35). idag ,så det er duket for en zombie aften uten like. Dawn of the dead anbefaler jeg veldig mye! En av de beste zombiefilmene jeg har sett hittil,den og resident evil filmene er ganske brae også!!

Les mer om "SHAUN OF THE DEAD" her, Simon Pegg er bl.a hovedrolleinnhaver. Simon Pegg spilte i "Hot Fuzz" ..bildekilde
Denne filmen anbefales!Går på VIASAT 4 KL 21.35 ,IDAG DEN 14.MAI 2010!- Sett noen av filmene?
14.mai.2010 | 14:59

Dagen som var

Gårsdagen i bilder,IT'S PICTURE TIME READERS!

// On my way home
// Kristoffer begynner å bli en dreven fotograf..// Noen som vet hva denne kaken heter igjen?
Gårsdagens outfit!Gårsdagen gikk fort over når man er i et bursdagsselskap. Anette fylte år den 3.mai,men feiret ikke den før idag. Det var kjempe koselig. Masse godt mat og mye kake etterpå! Etter en del leking med nevøen min på 4,så var det tide å dra hjem ved 20.00-ish.

Vel hjemme gjorde jeg ikke noe spesielt utover kvelden,så et par episoder av TRUEBLOOD. Er kommet meg på sesong 2 nå,episode 3.


- Du gjorde i går?

13.mai.2010 | 21:26

MIMRE INNLEGG: DA JEG VAR RUSS 08

Aw..Må nødt å mimre litt igjen om russetiden,selvom dette innlegget føles ganske dejavú aktig,fullt mulig at jeg har postet et lignende innlegg,men det husker jeg ikke. Men gode ting skader ikke å poste flere ganger,blir aldri lei. På den tiden hadde jeg bare et dårlig mobilkamera,så det er ikke så bra kvalitet på bildene.
russeknuter tas..


ikke spørr meg hvorfor jeg har brettet opp buksebeina,husker ikke hvorfor selv.hehe


veldig uklart mobilbilde,men endog..du ser budskapet!

-er du russ i år?ikke sant det er litt trist når det nærmer seg slutten av russetiden?
-
hvis ikke du er russ i år,når skal du være russ?evt.når var du russ?


13.mai.2010 | 14:19

SALT I SÅRET


//såkalt "ristebilder". Du kan få til sånn hvis du tar lang lukkertid på kameraet ditt og
har et lys eller annet lyskilde som "du tar bilde av". Så er det å ta raske bevegelser.

God morgen alle sammen! ehm. Jeg snorket lenge idag,pga jeg fikk ikke sove før nærmere halv seks i dag tidlig. Nå er jeg stelt og pyntet på etterpålag til min kjære svigerinne Anette. Hun fylte 34 år den 3.mai,men har ikke før nå hatt sjans til å feire før idag.

Skal prøve å ta bilde av "outfiten" for dagen,siden jeg er ganse fornøyd med det jeg har slengt i sammen. Det er ikke ofte det.hehe Så grunnen til overskriften; jeg spiste "frokosten" min og hadde sår på leppa,så saltet jeg litt eggerøra uten å tenke på det såret. Så da blir det "salt i såret".


Bursdagbarnet til venstre.. Her var vi på Dolly Dimples uka før jeg dro til Hellas..

Blir ikke så mange flere innlegg akkurat før jeg kommer hjem ut på kvelden. Skal ta med meg kamera å ta en del bilder!
13.mai.2010 | 01:42

MED TØRRE GLØGGER
Det blir lengere og lenger fra hver gang jeg poster ett natt innlegg eller såkalt oppsummeringsinnlegg om min dag. Dette innlegget handler om 12.05.2010:


Idag hadde jeg besøk av min bestis
Camilla og det var kjempe koselig av henne å komme helt opp til Gjerdrum,særlig når hun bor i Gjerdrum. Siden jeg er midlertidlig uten jobb og jobbsøkende,så har jeg ikke så mye penger å komme meg rundt og være sosial.

Vi tuslet til til Baker Thorsen på Ask,satt å skravlet der en god stund før vi tok rund tur på Ask. Det var lenge siden Camilla hadde vært i Gjerdrum,særlig rundt omkring i sentrum osv.

Vel hjemme oss meg igjen så loket vi litt på nettet,så litt på den tingen i stua som er firkantet og viser bilder,altså tv. Hun ble til middag(pizza) og etter hvert så prøvde hun å se over en ?puzzle?/gåte fra nintendo DS spillet "Professor Layton and the curious village". Jeg hadde stått fast i den i flere timer dagen forut og det irriterte vettet ut av meg når jeg ikke fant ut av løsningen. Men etter hun hadde dratt ut på kvelden på onsdagen,så fant jeg ut av den. Wee! Nå er det en ny gåte som jeg står fast på..


Har ikke gjort noe særlig fornuftig etter Camilla tok bussen hjemover,har bare slappet av og sett på NCIS på pcen. Er på sesong 7,episode 20.


Nå skal jeg legge meg... Øyene mine er tørre og tunge,på tide å legge seg. Marita er på TRYVANN,siste dagen. Pappa har dratt for å hente henne.

NATTA ALLE BESØKENDE OG BLOGGVENNER! Er glad for hver eneste kommentar som tikker inn,og svarer på ALLE(dersom tilsier et svar endog!). En blogger bør ta vare på sine lesere,og være glad for hver kommentar.. Ikke syte for at det er få  som kommer innom.

-Hvordan var din Onsdag?NEWS:

Nye poster som er oppdatert: "OM MEG"/ME,MYSELF AND I.

Blir kjempe glad hvis du følger meg via Bloglovin!

Vær med å støtt Trine Camilla og Frode,kjøp deres debutcd for BARE kr 50! Hvis ikke du vil kjøpe,spre budskapet til dine venner!12.mai.2010 | 18:28

TELEPHONE REMAKE-AMERIKANSKE SOLDATER I AFGHANISTAN

Jeg og Camilla kom over denne morsomme remaken av Lady Gaga og Beyoncés "Telephone". Den er veldig morsom,så den er verdt å se.12.mai.2010 | 11:23

I will follow you until you love me..


//push me-push on this picture to follow my blog newest entries//

Ville bare si fra at dere kan følge meg via den kule nettstedet BLOGLOVIN', som er et enkelt nettsted hvor du kan registrere deg gratis,og samle alle bloggene du leser på ett sted. De fleste
av oss leser blogger på blogg.no,men hvis du følger andre på blogspot,wordpress osv,så er det enkelt å få med seg de nyeste innleggene med denne funksjonen her.

Har blogget flere ganger om dette,men har merket at jeg har fått nye solstråler som titter innom bloggen min. Koselig å se og jeg setter pris på alle kommentarer som kommer inn!

Skal ikke tvinge dere,men hvis dere har bloglovin kan dere trykke på bildet ovenfor for å følge meg!

♥Har du bloglovin?


Kisses from


bloglovin


bloglovin


11.mai.2010 | 20:32

Sesong avslutning - Vampire diaries

Den kommende torsdag(13.mai) er det sesongfinale(sesongavslutning) på "The Vampire Diaries".  For de av dere som forsatt følger med på TVNORGE.Så ikke se ,det kan være litt spoilere her og der! Se på eget ansvar! Du kan se tidligere sendte episoder HER.!

Liker ikke når det nærmer seg sesongavslutninger på serier jeg følger med på. Nå må jeg vente lenge(ehm.. ikke så lenge,men lenge nok),og jeg regner med at som de fleste tvserier at de begynner igjen til høsten. Så det kommer til å bli en laaang sommer.The Vampire Diaries er jo basert på en bokserie,så man kan jo lese. Men selve bokserien og tvserier har jeg hørt er veldig forskjellige på enkelte områder. Vet ikke om selve historien er det samme,eller om noen småting er endret i forhold til bøkene.
-Noen som vet det?(skriv *spoiler* bak svaret hvis det er noe som avslører hva som skjer videre etc.).


Klikk på ikonet for å se
tidligere sendte
episoder
av
Vampire Diaries
på Casttv.comSjekk nyheter,se klipp fra ulike tvserier og finn ut hva slags musikk de spiller i hver episode på CWs nettsteder!

11.mai.2010 | 17:03

LØP OG KJØP: EN "HAPPY" CD og bli happy!Trine Camilla og hennes mann Frode har kommet ut med sin debutcd og du kan få den for BARE KR 50. Det er ikke mye for noe som er så bra! Klikk på cdcoveret ovenfor for å komme inn til Platekompaniets sider,hvor du kan laste ned hele cden for bare 50 kr.

Hvis du bruker det bildet ovenfor i et innlegg og sprer budskapet kan du være med i en konkurranse på hennes blogg og vinne en kjempe kul ring og et par fine øredobber. klikk her for å lese mer om denne konkurransen og annet!

Gjør noe godt og spre budskapet,det tar ikke så mye av din tid!


11.mai.2010 | 13:58

I look forward to read about The madhatterHar i flere dager vurdert å bestille "Alice in Wonderland". Etter filmen så har jeg hatt lyst å lese om Alice og hennes "eventyrverden". Så jeg stakk innom Bokkilden.no og bestilte boken for kr89 på engelsk. Nå gleder jeg meg til å sette meg ned å lese den. Idet siste har jeg vinglet med flere bøker og har ikke greit å bestemme meg helt for hvilken jeg skal fokusere på.


Har mange bøker i bokhylla som er ulest eller trenger en ny runde,men før jeg bestemmer meg så har jeg noe annet å gjøre,så har jeg det siste ikke greid å sitte stille å lese..Vet ikke helt hvorfor.Kanskje jeg forbinder lesing genrelt med lese pensum,selvom bøkene ikke er i nærheten.Men er litt i en periode hvor jeg er litt skolelei,men jeg kommer meg nok over den også.


Nå er det bare å vente... Boken er en klassiker i mine øyne og er verdt å lese.. Leser den på engelsk for da får jeg med meg hva forfatteren i det første skrev,og ikke omskrivinger fra engelsk-norsk. Noe kan ha mistet mening i oversettelsen.
* Alice in wonderland er en barnebok fra 1865 og er skrevet av Lewis Caroll..

-Noen som har lest den? Andre klassikere å anbefale?andre bøker ?


Edit: skrev dette for 4 dager siden,men glemte å poste det. Idag fikk jeg boken "Alice in wonderland"  med filmcoveret fra 2010 som bokccover osv. Gleder meg til å lese den!
10.mai.2010 | 22:25

DANCE IN THE DARK//Lady Gaga-Dance in the dark//10.mai.2010 | 21:21

En hund etter demonstrasjoner


foto:AFP

Kom over denne artikkelen etter et tips fra Mamma. Det handler om løshunden "Loukanikos" som befinner seg i de fleste demonstrasjonene,uansett hva det blir demonstrert for er han på demonstrantenes side.


foto: AFP
Klikk her for å se flere bilder!

Syntes det var en morsom historie. Hunden har visst vært med på over 10 demonstrasjoner fordelt på 10 år. Han trosser vannkanoner og tåregass for å "demonstrere" på demonstrantenes side.

Han har sin egen FACEBOOK GRUPPE "RIOT DOG" og der er en del som har meldt seg på.

10.mai.2010 | 15:55

What's up bee?


//Bella spiser litt agurk,med rompa si halvveis inni dorullen.. søtnos!//

Syntes hun er så liten og søt når hun sitter å spiser,så jeg måtte knipse et bilde av dverghamsteret mitt Bella.
Buret hennes ble skiftet i går,og hun løp og løp rundt i hamsterballen hennes i stua og overalt i leiligheten. Hun klatre å rulle over dørterskelen til soverommet til Marita. Men hun kom seg ikke ut igjen,så litt hjelp måtte til.. Hun liker å løpe i den og klatrer oppi ballen når jeg tar den inn i buret hennes.Hun vil løpe mer,og vil helst ikke ut av ballen når jeg skal ha henne ut. hehe


Ha en fin dag folkens.. Har ingen planer idag egentlig,så det blir en gråmandag,kanskje en kjedelig én.

09.mai.2010 | 23:26

Ukens....

#UKE 18:

Dette blir et godt og blandet "Ukens..." innlegg siden jeg ikke greide å bestemme meg for 1 ting å ta for meg i innlegget, *lukusproblem*hehe, Hver søndag tar jeg fram forskjellige temaet i  kategorien"Ukens.."  Enten det er "Ukens;bilde,musikktips,filmtips,boktips,blogganbefaling".. You name it! Det er altså en kategori med det "rare i". Prøver å ha forskjellige ting jeg tar for meg i hver uke. Så stay tuned,you never know what coming next!

♥Ukens Bilde:


// Nevøen prøver å titte gjennom kikkerten,det gjør ikke noe om det er feil vei.. tro meg;vi har sagt i fra flere ganger.hehe//

♥Ukens "blogg som du må titte innom":


# Loosethreads er en blogg som jeg har begynt å like mer og mer,har vært innom denne tidligere ,men har i de siste par ukene begynt å bli en fast leser. Bloggen er ganske variert,og hun har masse fine bilder som hun legger ut. Hun er en flink fotograf i mine øye. Anbefaler en tur innom! klikk på bildet eller navnet for å komme til bloggen!


Har mye mer å komme med,men spare litt godbiter til en annen gang!


# Klikk på kategorien "Ukens..." for å lese tidligere innlegg,med masse "godbiter".09.mai.2010 | 20:27

Lazy with a big L


Bilde hentet fra gruppebilde til denne facbook gruppen HER!


Må si jeg dro litt på smilebåndet når jeg kom over denne Facebook gruppe bildet. Greit at man er lat og kanskje bortskjemt til tider. Men når man begynner å bli så lat at det å gå tur med hunden krever at du kjører bil,ja..Da har man kanskje blitt  det "bildet" man har ved siden av "LAT" i leksikonet. hehe


-Hva synes du?
08.mai.2010 | 23:58

THE PARTY DON'T STOP UNTIL...

Har hatt denne frasen av Ke$ha sin sang "Tick tock" på hjernen den siste timen.  Husker ikke helt hva som kommer etter det. Så det irriterer meg. hehe. Det var ikke helt hva dette innlegget skulle handle om.  Nå kommer det et oppsummerings innlegg om min dag(med bilder folkens.. da slipper dere å lese mye!)


//grillings er tingen


//ingen grilling uten salat med.//sennep liker jeg ikke,men ketchup er godt!//sommerkoteletter m/pomfrits  toppet med Bernésaus & salat som tilbehør.
Jeg ELSKER FETAOST..Så jeg må ha masse kilo over salaten min..
FETACHEESE  FOR EVER♥// kvelden er kommet,og folk har kommet seg inn.
Jeg har sett på GULLRUTEN OG NCIS(en episode i sesong 6).

Nå skal jeg se en episode av VAMPIRE DIARIES på casttv.com og
kanskje 1 eller 2 episoder av TRUEBLOOD.

♥DU GJORT I DAG?
Ønsker alle en fin søndag! Takker for alle kommentarer som tikker inn! Setter pris på alle og enhver!

08.mai.2010 | 22:44

Marching On

"Marching on"(timbo version) - Timbaland ft. One republic
Fant ut hvilken sang "Jeremy" hørte på i begynnelsen av "Blood Brothers" ,Vampire Diaries episode 20.
Veldig fin sang!

08.mai.2010 | 20:23

Hellas-et land i krise


Foto: Hans Arne Vedlog /Dagbladet artikkel

I de siste par dagene har nyhets bildet vært preget av store demonstrasjoner i Hellas/Athen. 3 personer har blitt drept etter demonstranter kastet brannbomber inn i en bank i Athen,Hellas hovedstad.

**Aktuelle Artikler du kan lese om saken:

-Godkjenner kriselån på 110 milliarder.
-Kraftige opptøyer i Hellas
-Kastet brannbomber mot Politiet


Foto: AFP PHOTO/SCANPIX
Fleste tenker vel på Hellas som et ferieland,som de idylliske øyene utenfor fastlandet. På fastlandet er nå preget av store opptøyer og demonstasjoner mot landets innstramninger og mot myndighetene generelt. Utrolig trist å se hvordan ting er på nyhetssendinger. Særlig merkelig er å tenke at du har vært der,der de demonstrerer.  Liv er gått tapt,og denne gangen ikke pågrunn av politiet. Estelle, en som bor på det Australske Instiuttet i Athen, som jeg og Hanne bodde sammen i 5 uker, sier at tingene er spent og at hun unngår selve områdene som er sterkt preget av demonstrasjonene.


Foto: Reuters


foto: Nina C.G
Jeg håper at krisepakken kommer godt med til dette gjeldsbetyngede landet,selvom mange er skeptiske til denne pakken og de frykter en ny finanskrise pga at krisen i Hellas. Får krysse fingrene for at det ikke kommer en ny finanskrise i Europa og ellers.


foto: Nina C.G


foto: Nina C.G


foto: Nina C.G
08.mai.2010 | 17:48

Dagens lille god nyhet

Var innom Kari Rasmussens blogg og fant ut av jeg hadde vunnet en liten konkurranse på bloggen hennes. Premieren er en gratis film fra HEADWEB.
Med headweb kan du leie filmer online for 39 kr. Det er en rimlig pris,og du slipper å forlate sofaen. Du leier filmen,og ser den gratis online med Headweb. Klikk på bildet ovenfor for å komme til nettstedet og leser mer osv.-Har du leid film fra headweb før?

Nå har jeg sendt avgårde mail til Kari,så får vi se hvordan det blir gjort.Nå skal jeg spise grillmat snart. Vært ganske fint vær ute idag,litt kaldt vind. Vi blogges senere i kveld!08.mai.2010 | 15:33

Sour candy in the mailGod morgen til de som har stått opp. Jeg har vært oppi 2 timer allerede. Fikk et brev i posten,og hadde helt glemt at jeg hadde bestilt noe fra POINTSHOP.NO. Trodde jeg måtte betale for portoen osv,og da hadde jeg ikke råd til det der og da. Men tydeligvis så trengte jeg ikke å betale.  På dette nettstedet tjener du poeng ved å delta på ulike undersøkelser,kampanjer og annet. Jeg har ikke vært så veldig aktiv,men fikk noen ekstra poeng som bonus for ett eller annet. Men du må ha innmari mye poeng for å bestilt dvd,smykker og annet. Men hvis du er ganske aktiv får du nok tjent opp de poengene.Dagens outfit.
Cardigan- h&m (kjøpte den når jeg var i Hellas).
Topp- Cubus
Skjede- vant jeg i en konkurranse hos Trinecam(husker ikke helt hvor det er fra)Litt vanskelig å ta hele kroppen og outfiten,men joggebuksen er fra Cubus.

Har ikke noen særlig planer for dagen,men skal sitte foran pcen,lese litt i Illustrert Vitenskap-Historie utgave nr 7/2010. Masse interessant lesestoff.
Så skal jeg vaske og skifte buret til lille Bella..


- Noen andre som har noe mer interessant å gjøre idag?

08.mai.2010 | 00:38

Lyst på ny leser kanskje?

Føler det er på tide å snoke etter nye og fine blogger, har en haug med blogger som jeg både leser fast,og noen av og til. Nå har jeg lyst å se om det er noe flere fine og unike blogger jeg kan lese. Skal ikke være kresen,men hadde vært fint å ha en ganske variert blogg. Jeg liker det meste,men har ganske mange bra motebloggere som jeg leser. Men jeg sier jatakk begge deler jeg!Ja, nå tillater jeg midlertidlig reklamering for bloggen din,men trenger litt variasjon og nye blogger å lese. Bare å si fra hvis du trenger forslag til nye blogger å lese. Jeg vet om en god del blogger som er verdt et besøk! Just let me know!

- Skriv gjerne hva bloggen din handler om,om det er noe spesielt du blogger om..

07.mai.2010 | 22:16

Plastic fantastic


//Bilde

Kom over denne artikkelen/bildeserien på MSN STARLOUNGE, Heidi Montage fra MTV-serien "THE HILLS" har gjennomgått en del plastiske operasjoner i de siste månedene.


Before/After
(bildekilde)

Jeg personlig har ikke sett én eneste episoder av den serien,og skal ikke slenge ut noen meninger i hytt og pine. Men har sett par minutter når jeg har zappet gjennom tvkanalene vi har. Heidi virker som en grei jente,og hun hadde jo en pen kropp fra før av. Men vi jenter generelt har noe med kroppen vi nesten alltid vil være misfornøyd med uansett om hvor mange ganger vi hører at den delen av kroppen er fin eller vakker.

Men jeg mener at et sted må grensa gå når det gjelder plastiske operasjoner ,siste nytt er at Heidi Montag skal FORSTØRRE brystene sine enda MER. Jeg synes de er ganske store fra før av,men hun var på en radioshow der radioverten påpekte at de ikke var store nok.?!

-Nok er nok, ikke sant?
-Hva mener du om plastiske operasjoner?

07.mai.2010 | 19:55

The giant bumblebee

video:humle
//En nokså stor humle flyr utenfor terrassedøren.

Litt dårlig kvalitet siden jeg greier ikke å holde kameraet mitt helt i ro.men dere ser megahumla.. Er litt redd for humler,livredd for veps/bier.
Det bildet ovenfor ble tatt for 3 år med et dårlig mobilkamera. Så beklager dårlig kvalitet,men håper dere ser den digre vepsebolet innenfor gardina på rommet mitt. Ja,dere leste riktig. VEPSEBOL PÅ ROMMET MITT. Vi fikk fjernet det etterhvert,men det kom en til noen par daget etterpå.

Nå har vi heldigvis flyttet,og jeg har ikke det problemt på rommet mer.

-hva med deg? Noen fobier mot vepser,humler eller bier?andre fobier??''håper ikke blomsten tiltrekker noen bier/vepser nå.. hehe


07.mai.2010 | 18:47

15 steder jeg må få med meg før ..

Jeg forlater verden om en goooooooood del år. Har lyst å være en bereist dame når jeg sitter på gamlehjemmet og prøver å dytte inn gebisset mitt.  Nå har jeg "tenkt" på 15 steder som jeg har veldig lyst å få med meg før min tid er omme. De 15 reisemålene er ikke rangert etter rekke følge eller noe sånt.

here we go... Blir et langt innlegg folkens.. Masse bilder->lite tekst!
 1. NEW YORK

Aw..Hva skal man si ? Det er vel de flestes drøm å komme til "the Big city" og få opplevd den virkelig storbyfølelsen. New York er vel kanskje turistenes valg nr 1. Der kan man bl.a få med seg frihetsgudinnen og masse andre fine attraksjoner. Skuespill og annet.

2.  MIAMI/eller California(Los Angeles)

Her var jeg litt usikker, har veldig lyst å reise rundt generelt I USA. Men et sted med lange fine strender og strandpromenader er noe jeg må få med meg.


3. ROMA

Var innmari kjipt at jeg ikke kom meg avgårde med resten av klassen til Roma,dette vår semesteret. Blir "grønn av misunnelse" når jeg ser på bildene de ligger ut på Facebook.Men det er også kjempe fint å se at de koser seg. Det er ikke det!

Roma er et must for meg. Må prøve å komme meg enten på vanlig ferie,eller gjennom studier neste år.4. ROUTE 66-USA

Tilbake til USA igjen. Vet det er mange reisemål som innebærer USA i dette innlegget. De to øverste kan jo skvises inn i en ferie,og sammen med min kjøretur gjennom Usa. Må bare ha med meg noen som kan kjøre..
5. ISLAND

Vet Island ikke er favoritt reisemålet til noen nå for tiden,men etter vulkanen Eyjajøkull(eller hva den heter igjen) har roet seg ned;ønsker jeg å reise til Island. Det er så mye fin natur der,og det er en naturopplevelse alle bør få med seg.


6.STOCKHOLM

Ja,vet det kanskje ikke er favoritt reisemålet,eller må-dra-til-reisemålet..
Men har alltid lyst å få med meg Stockholm. Har ikke satt meg inn i "turistmålene" i området,eller om det er noe.Men anyway,må komme meg ditt.

7. KINA(OG DEN KINESISKE MUREN!)
Man kan vel ikke unngå den kinesiske muren når man skal på ferie til Kina. Det er et must å gå hele,hvis ikke deler av den 1 gang i livets løp.
Vet det er mammas store drøm å få dratt til Kina og gå på en kinesiske mur.8.LONDON

London er en by  som jeg har ønsket å dra til lenge. Har vært i England før,men bare i YORK med engelsk klassen for snart 3 år siden. Det var en fin opplevelse,på den turen fikk vi oppleve litt av Leeds og småbygdene rundt YORK. Jeg fikk veldig "hjartet på rette staden" følelsen når vi tok bussen fra Manchester til YORK. Vi bodde på et fint hytteområde med en fin dam i midten.

Neste Englands tur må jeg jeg innom London,så en tur til Stonehenge.
9. HURTIGRUTA TUR


Hehe. Jeg vet ikke at det er det mest interesante "reisemiddlet" .Men har lyst å ta hele ruta for å se det langstrakte Norge. Men er ikke så bereist i Norge som jeg har lyst til å være. Hurtigruta er en fin måte å se den delen av Norge jeg ikke har sett.

Det er svindyrt,men hvis jeg begynner nå kan det hende at jeg har råd til det innen 30 års bursdagen min. Vet det er et merkelig "reisemål".10. AUSTRALIA

Ja, selvom jeg har en mild krypfobi og enda større vepse/bie fobi er det kanskje ikke drømme situasjonen jeg vil finne meg i. Men "down under" er noe man må få med seg. Tror jeg kan glemme alle de ekle krypdyrene for et par uker.
11.MOSKVA

Vet ikke helt hva jeg skal skrive mer her,men vil gjerne dra en tur til MOSKVA. Oppleve den russiske hovedstaden.


12. AFRIKA
Safari sier jeg bare! Litt usikker på hvor henn i Afrika jeg vil dra til.

13. FINLAND

Ja, vil se finland også.. Virker som et fint reisemål.


14. BRAZIL

Rio De Janerio (usikker på skrivemåten)


15. BARCELONA

Et must også. Lille søsteren min Marita var på klassetur til Barcelona i begynnelsen av året.
Har du noen steder du ønsker å besøke?Har du vært på noen av de stedene ovenfor?

** Alle bildene er hentet fra www.google.no, bildene tilhører ikke meg.


07.mai.2010 | 13:33

Special prize for young peoples..

..Special Prize for students. Driver å mimrer litt og kom på den gangen vi var på ekskursjon til Delfi/Hellas i februar i år. Vi bodde i en liten by ca 15-20 minutters busstur unna helligdommen i Delfi. Siden det ikke var turist sesong ennå så var det ganske dødt der. Regnet pøste ned,og jeg,Hanne,Annette,Synnøve og Heidi bestemte oss for å sjekke ut byen og bidra litt til turistnæringen.


Jeg kjøpte meg denne her søte Hello Kitty lommeboka siden min hadde blitt stjålet 2 uker før.
Hello kitty lommeboka er kjempe romslig. Fikk den for en billig penge, vi var innom
en turist/suvnierbutikk. Da en koselig dame sa"Special prize for young people".
La igjen 14-15 euro der,og fikk lommebok og en fin veske.
utsikten fra hotellet vi sov på.Soloppgang


Søte katter som var rundt Museumet i Delfi.


Søte hunden som fulgte med oss når vi var på rundt tur på helligdommen i Delfi /rundt museumet.


en av de siste bildene jeg tok med kameraet mitt før batteriet ladet ut,og jeg hadde ikke tatt med
kameraladeren på denne ekskursjonen.


Koselig å mimre litt og se på bilder.Det er på tide at jeg framkaller en del av disse bildene,men først må jeg se hvilken som skal framkalles,og hvilken som kan slettes.Har tatt en god del bilder som ikke skulle blitt tatt bilde av,pleier å knipse i vei og glemme å slette de. Nytt fotoalbum må skaffes også,men det skal jeg se å gjøre.

Denne turen til Delfi var den siste overnattingsekskursjonen vi hadde på studieturen i Hellas/Athen. Var en koselig tur,og fikk sett mye fin natur og annet. Det er merkelig å være på disse helligdommene som for oss er bare rester av igjen,som på den tiden var del av en blomstrende kultur.


Det er fint å sitte mimre noen ganger,ikke sant?


07.mai.2010 | 02:46

Some Trueblood

Skulle egentlig ha lagt meg for 2,5 time siden,men ble sittende oppe å se på noen episoder av "Trueblood" sesong 1. Så tiden fløy av gårde siden episodene er ca 54 minutter lange eller så.

Førstningen var jeg litt skeptisk mot å se den,mest siden jeg var litt i twilight modus,og hadde  hørt at denne her hadde likheter med noen av hovedtingene i  twilight sagaen. Men etter å sett en del episoder nå så kan jeg med hånden på hjertet si at de er to vidt forskjellige historier. Denne her er mye råere,mer "skumlere" og vampyrene er kanskje mer mytiske og "vampyraktige" enn det de blir framstilt i Twilight. Vet det to vidt forskjellige bokserier/tvserie/film vi snakker om nå,men noen få likheter er der.

Nå skal jeg legge meg,takker for alle kommende kommentarer som tikker inn. Skal godkjenne alle når jeg står opp i morgen. Synes det er alltid koselig med respons på ting jeg skriver,men henger ikke geipen hvis jeg ikke får noe kommentarer på innlegg jeg poster. Mange av de innleggene er ting jeg kommer på farten,idéer og tanker som jeg må på luftet og "få på trykk" et sted.

Ønsker alle en fin Fredag! Har ikke noe planer jeg for min fredag,kanskje se mer av Trueblood og NCIS.  Har mange innlegg som jeg har skrevet(har hatt en del tanker/ting som må luftes og postes). Skal ikke bombadere dere med alle på en gang. Så det er litt varierte innlegg på vei! Stay tuned,you never know whats around the next entry!bildekilde


God natt de som er oppi de sene timer! ...og God Morgen til de som titter inn tidlig fredagsmorgen...


06.mai.2010 | 22:57

All dayHar ikke så mye å meddele annet enn at jeg har slappet av og ikke gjort noe særlig idag. Vært en ganske lang torsdag. Har lest litt,glodd litt på tven og ja,slappet av.. Very exciting day!Ønsker alle en riktig god natt!06.mai.2010 | 19:53

You're so cold


Ice ice baby?

Aw.. My love for Icecoffe.. De som kjenner meg vet at jeg en (is)-kaffoholiker av art. Vet ikke helt hvor mange liter Tine Iskaffe jeg har drukket opp gjennom de årene jeg har drukket det. Begynte å drikke iskaffe i slutten av 1 året på videregående. Pausene mellom timene på vgs hendte det at jeg fløy ned til kantina for å kjøpe meg en før neste time.  Vet at det er ikke det aller sunneste,og at "det er ikke ekte kaffe",at det er lite kaffe. Men det er så godt å drikke,og jeg drikker det ofte.


Men har begynt å trappe ned litt,både at det er dyrt i lengden. Men for at jeg skal ha et "sunt forhold" til iskaffe,og ikke drikke det for mye.  Det jeg savnet i de 7 ukene i Athen var faktisk Iskaffen fra Tine. Klart hadde jeg starbucks kaffe,men savnet litt den iskaffen her.

coffee♥


♥ Liker du kaffe? isåfall hvilken?


06.mai.2010 | 18:15

Omletten med de rare i


//ser kanskje ikke så delikat ut her,men bestemte meg for å ta bildet etter 2 porsjon.Så beklager "rotet"


Jeg kaller den "omletten med det rare i". Ikke pga det er noe rart i,men at du kan putte det meste av grønt oppi omletter generelt. Så du kan ha "mye rart oppi".

Vi hadde ikke salat til den,men det kan du også ha.. Mye tilbehør. Er ikke så flink til å forklare,men skal si hva du ha i .

Innhold:

Egg(8 stk.-> 4-5 personer)Du kan endre ettersom hvor mange dere er.
Matfløte(evt. melk). "liten skvett oppi" (ca.2-3 spiseskjeer).
Krydder(Salt/litt pepper)
Ost(til topping)
Innhold(ting kan sløyfes): Purre,mais,pasta(hvis du vil være sunn kan du ta fullkorn pasta),paprika m.m
Annet: Salat/Ristet brød/Fetaost . Middagen idag så tok jeg litt Tex Mex Santa Maria Taco saus på brødskiven og litt feta under. Smakte godt! Hvitløksbrød er også godt( du kan lage hvitløks brød selv ved å strø hvitløks pulver over påsmurte brødskiver og sitte de i ovnen,eller ta hvitløksfedd å gni over brødskivene og sette de i et par minutter i oven så de blir cripsy )

Framgangsmåte:
Etter å fått tilsatt eggene i bollen så tilsetter du litt matfløte,for å få litt smak kan du ta litt salt og pepper. Så rører du litt , før du heller røren over i en stekepannen. Så steker du omletten halvveis før du tilsetter alt grønt oppi(paprika,purre,mais,pasta/makaroni m.m) før du steker videre. Legg strø litt ost over mot slutten av steketiden.


Vet det er litt dårlig forklart,men som Mamma sier hun tar det som det kommer. Hun har gjort det så mange ganger så hun har ikke noe særlig oppskrift hun følger.Men for de av dere som vil ha litt mer forklaring kan stikke innom Matprat.no,og søke på omlett.
Værtfall det er mange muligheter med denne retten,så det er bare fantasien som kan sette en stopper for hva du kan putte oppi,og ha som tilbehør.
06.mai.2010 | 13:15

Good friends are hard to find...
Syntes dette utsagnet var veldig fint,og jeg fant det på en kjøleskapsmagnet. De har det med å finne sin vei til kjøleskapsmagnet slike utsagn.


05.mai.2010 | 08:07

I'M A FREE BITCH...early in the morning...

Er litt i Lady Gaga modus for tiden etter som jeg deltar på en konkurranse hos Kimskoglund.com,for å vinne 2.billetter til LADY GAGA KONSERTEN 16.OKTOBER//OSLOSPEKTRUM.// Lady Gaga- Bad Romance//

Så over til jeg skulle skrive om...Ønsker alle en god onsdagsmorgen! Skal snart rusle oppover til jobben og jobbe rundt 9,5 time.

Blir nok utslitt når jeg kommer hjem,så vi for se hvor mye blogging det blir utover kvelden. Må jo få dagens bloggdose,er jo en selvskreven bloggoholiker!©Nina.C.G
Da har jeg ikke noe annet å meddele enn at jeg holdte meg bare til 1 NCIS episode i går kveld/natt. For dere som stusser;så er det bare å lese innlegget under!


//NCIS-sesong 7-episode 16 "Mothers Day"


Håper alle får en fin onsdag! Været er merkelig som vanlig i forhold til snøfylte tirsdag,er det solfylte onsdag som møter meg i døra når jeg skal gå ut om 15 minutter. Det er kanskje ikke varmt,men sola titter fram.


// Lady Gaga ft- Beyoncé-Telephone//04.mai.2010 | 22:59

Merkelig (h)værdag

BEFORE:

// tidligere idag..

AFTER:

// Nå: For 1,5 time siden


Da var denne tirsdagen snart over, Frustrert Fruer dosen har jeg fått. Så da er det ikke noe særlig annet på tvkassa jeg skal se på. Vurderer å se 1 episode av my favorite tvshow : NCIS♥
Men vet ikke om det lurt,siden jeg kommer nok ikke greie å se bare 1 episode,så blir det 1 til. osvosv. Men er ikke helt trøtt ennå heller. I morgen(onsdag) skal jeg jobbe,og det er den foreløpig siste dagen jeg jobber på  Baker Thorsen//Ask.

Vært fint å komme i jobb igjen selvom
jeg visste det var bare for 1 uke eller så. Men har jo sagt ifra hvis de trengte noen til steppe inn pga sykdom eller annet,så var det bare å ringe meg.

Baker Thorsen har jo vært mitt første ordentlige og faste arbeidsted i snart 3 år. 9 august i år hadde jeg jobbet i 3 år hvis jeg kunne jobbet der fremdeles. Men ting forandrer seg,og man må forandre seg med tiden.
Idag har været vært ganske merkelig, det har nesten vært snøstorm. Det lå minst 10 cm snø på enkelte steder,og ja.. Snødde som bare fytti rakker'n.

Nå er det bare noen flekker her og der på golfbanen nedenfor oss. Har ikke sjekket ellers,men nede i dumpa der vi bor så er det foreløpig ganske snøfritt iforhold til tidligere i dag.


// NCIS: Mark harmon som "Leroy Jethro Gibbs" men kalles "Gibbs".


04.mai.2010 | 17:11

Middagstips


Tenkte at jeg skulle dele et fint middagstips for de som er ute etter en enkel middag.

Fikk middagstipset av kollegaen min Nina på jobben idag når jeg var innom med Mamma.

Middagstipset: Nuggets(Kylling/Kalkun) m/ salsadip + ris & Salat

Du trenger:

♥Kylling/Kalkun Nyggets (2 pk holder ca til 4 personer)
♥Taco Salsadip(sånn du bruker til taco)
♥Ris(vanligris ..evt Jasmine ris)
♥Salat( isbergssalt,mais,paprika,ost m.m; Du kan putte oppi det du liker)
♥Kyllingsaus(husket ikke helt hva det var,men saus til kylling/lys kjøtt).
♥Fetaost(valgfritt)
♥Forslag til annet tilbehør: Rundstykker/Hvitløksbrød/Krutonger(hvitløkskrutonger)


Det smakte kjempe godt!  Har du noen andre enkle middagstips?
04.mai.2010 | 15:32

ALICE// Avril Lavigne-Alice Underground-


//we♥it- Likte denne sangen, du da?04.mai.2010 | 13:26

DET SNØR,DET SNØR.TIDDELIBOM,DET ER DET DET GJØR...litt uklare bilder pga snøen og ...ja,snøen.

Fy søren som det daler ned snø.Dagens planer var å grille,men det skjer ikke. Det snør,blåser og snør om hverandre. Det skal ikke snø i MAI. Har ikke noe mot snø personlig.men når det daler ned snø 4.mai så blir det personlig. Vil ha vår jeg.

Men man kan ikke kontrollere snøen,så da får man bare vente til det smelter bort. Har vært ute allerede i snøføyka,og så ut som den ufyselig snømannen når jeg kom på butikken for å møte mamma for 1 time siden. Vi satt å drakk caffe mocca for å få igjen varmen og få slappe av.  Jeg jobber ikke idag,men i morgen skal jeg jobbe hele dagen. Så Torill slipper å jobbe 2x helvakt etter hverandre.

Som hun sa, jeg kan ringe hvis jeg ikke orker hele dagen pga ryggen. Men jeg synes det er greit å få 9 timer ekstra på lønningen,så det går nok bra. Får ta det rolig og ikke stresse,noe som jeg er ekstrem god på når det gjelder stenginga. Nå er det ekstra ting å gjøre før vi stenger.litt random bilde,men gleder meg til jeg kan bade på Lysdammen igjen.

-Snør det hos deg?

03.mai.2010 | 21:54

VINN: BILLETTER TIL LADY GAGA KONSERTEN HOS ......


klikk på bildet for å komme til konkurranse og lese om reglene for å delta..


Kim Skoglund har startet opp en super kul kul konkurranse på bloggen hans .
Du har muligheten til å stikke av av med 2 BILLETTER TIL LADY GAGA KONSERTEN den 16.oktober.  Jeg har SÅ LYST å komme meg på en Lady Gaga konsert og har "drømt" om dette lenge. Men av ulike grunner som økonomi,ehm.mest økonomi har jeg ikke hatt muligheten til å se Lady Gaga LIVE.
Aw. Det hadde vært en utrolig sjanse å stikke av gårde med billettene,og få vært med på en super konsert,men en utrolig flink artist. Folk kan si hva de om Lady Gaga,men en ting er sikkert er at hun har bein i nesa. Hun har en egen stil som er varemerket hennes. Liker at hun skiller seg ut fra alle andre A.-TYPISKE artister som ofte kommer fra Usa for tiden.


Musikken hennes får meg til å komme i bedre humør,få tankene over til noe annet. Tekstene er noen ganger sterke,absurde ,fine og råe,men det er Lady Gaga stil. Love it♥Vil du vinne Lady Gaga billetter så stikk innom Kim Skoglunds blogg!

Hvis jeg vinner så ville vært årets høydepunkt.
03.mai.2010 | 18:47

Dream outfits

Satt å "lekte" meg på POLVORE.COM,en fantastisk nettside hvor du kan finne mye fint og sette sammen en look. Det står også under (eller når du trykker på objektene) hvor de kommer fra,og hvor du kan få kjøpt de fra. Er ikke noe proff når det gjelder å slenge sammen looks og klær. Men dette er noe jeg kanskje kunne ha gått i hvis det fantes i min str og at lommeboka mi hadde vært mye større enn nå.


- Pleier du å "drømme" deg bort og sette sammen sånne collage som ovenfor?


03.mai.2010 | 08:16

Morgen hilsen

Til alle som titter innom bloggen min og blogg.no genrellt så tidlig på morgenen.. Nå skal jeg skal stikke,det er  tid for jobbing igjen. Tror det blir halvvakt idag også,men ganske mye før jeg får ruslet heim att igjen.


©Nina C.G

God Morgen!

Håper alle får en fin start på uka!02.mai.2010 | 22:30

The monsterlitt dårlig kvalitet pga jeg måtte ta snapshot på videospilleren på pcen.. Skulle laste opp video
av humla,da ser du at den er mye større.


Skulle egentlig ha en liten videosnutt av denne humla som så ut som den gikk på steroider av noe slag. Men så vil ikke facebook,youtube eller blogg.no video opplastning funke. En konspirasjon for å hindre meg å spre video bevis kanskje? heheLitt oppsummering av både søndagen og helgen generellt kommer under. Han lille søte "kineseren" ovenfor av en hund var på overnattnings besøk hos oss i helgen. Vært en ganske rolig helg for meg,og den har gått like fort over også. Ryggen går det mye bedre med,men litt murring og ømhet i korsryggen. Men det går bra,skal ikke klage(selv om det er nettopp det jeg gjør nå.).Idag har jeg sovet lenge for meg å være;sov til halv tolv. De siste dagene har jeg fått en nokså normal døgnrytme,mye pga at jeg har begynt å jobbe igjen(midlertidlig).


Skulle se hvor godt bilde ble av flyet som fløy over hodet til meg og Solan da vi gikk kveldturen i dag.

Utover dagen har jeg sett en del på disse karene under...

The Big Bang Theory ♥

Har sett en del episoder av sesong 3 av The Big Bang Theory,og ligger 2 episoder foran der TVNORGE er nå. Se på THE BIG BANG THEORY  på TVN mandager 22.30.


Marita har kommet hjem ifra Landstreffet i Lillehammer. Vært full rulle ettersom jeg har lest på andre blogger og har hørt fra min søster. Rune Rudberg var innom å spilte,og rotet med noen russejenter utover kvelden.. Kanskje skjedde det noe mer,hvem vet.merkelig vær idag
'
Kveldstur med Solan♥

I morgen er det tid for litt jobbings igjen,samme på tirsdag og onsdag forløpig. Jobber så lenge jeg trengs,selv om jeg hadde begynt å bli vant til "daffelivet " hjemme så er det godt å ha noe å gjøre hver dag enn å sitte foran pcen eller sep å tvkassa.

Håper alle har hatt en fin helg!

Nå skal jeg snart legge meg,kanskje høre litt på musikk før jeg sovner.

-gjort mye i helgen?
02.mai.2010 | 20:44

Ukens Film


Selv om det er en del uker siden jeg så denne filmen med min søster. Den er en veldig sterk og rørende film,som tar opp et viktig tema. Retten til å bestemme over sitt eget liv,selv om det går mot slutten.

Om filmen fra filmweb(bilder og tekst fra filmweb):
Cameron Diaz og Jason Patric spiller foreldrene som bestemmer seg for å få ett nytt barn, som kan med sine organer kan redde deres nålevende datter fra blodkreft og en alt for tidlig død.


Et stort og viktig spørsmål står i sentrum for denne gripende historien: Hvor langt er man som foreldre villige til å gå for å redde livet til et barn? Brian og Marge Fitzgerald har stått overfor dette spørsmålet mange ganger. I en alder av bare to år fikk dere datter Kate diagnosen leukemi. Hun skulle ikke overleve, men mot alle odds er Kate fortsatt i live når hun fyller 16 år. At dette er mulig kan familien takke Kates yngre søster Anna for, som har vært den perfekte medisinske donator.


Men 13 år gammel bestemmer Anna seg for noe som umiddelbart snur opp ned på familiens liv. Hun vil ikke lenger være sin søsters donator. I det minste vil hun ha retten til å bestemme selv. Hun går i mot sine foreldre for å få kontroll over egen kropp, samtidig som er smertelig klar over at dette kan lede til sin søsters død.Jeg likte denne filmen svært godt,siden den tar opp viktige spørsmål knyttet til donor og andre viktige temaer som dukker opp når man blir rammet av kreft.  I starten av filmen sitter man med litt irritasjon over at Anna nekter å være donor og redde sin storesøster. Men ettersom man blir dratt med dypere og dypere i historien rundt familien skjønner man hvorfor Anna setter ned foten.

Skal ikke si noe mer om handlingen enn at den er kjempe sterk,og bra bygd opp. Jeg satt å snufset meg gjennom filmen.  Har lyst å fortelle mer,men da ødelegger jeg selv handlingen og plotet.Anbefales!02.mai.2010 | 17:08

The Devil You Know

Never trust a demon when he says he's just going to borrow your soul for a little while...


02.mai.2010 | 13:13

It sure felt like a sunday


©Nina C.G

I går føltes det som det var søndag, kanskje mest på grunn av at alle butikkene var stengt og ja,dårlig vær. Værtfall i starten av dagen. 1.mai var det i går også,arbeidernes dag. Vet ikke om Gratulere er riktig i denne sammenhengen eller ei.


Vi er "hundebarnevakt" for Solan og han slapper av på ferien mens Arne,Anette og Kristoffer er i en konfirmasjon.  Men dagen igår gikk mest på å slappe av pga en vond rygg. Begynner å bli mye bedre,men kjenner det av og til hvis jeg bøyer meg feil eller løfter noe.Igår skulle jeg på etterpålag får å feire bursdagen til Camilla(t.v på bilde). Hun fylte 21år den 22.april,men har vært i Usa for å besøke broren sin de siste 2 ukene. Men ryggen min satte en stopper for det,men jeg håper de som var med hadde det koselig. Vil også si Gratulere med dagen som har vært Camila, er kjempe glad i deg♥


Nokia 5230


Nokia 5800


Samsung Corby s3650

Siste dagene har jeg vært uten mobil av den enkle grunn at jeg ikke har hatt råd til å betale mobilregningene mine,men skal betale de ned og bytte mobiltelefonselskap. Tenker på å bytte til Tele2.
De har abonnenter som passer for meg. Valget står mellom de tre mobiltelefonene ovenfor,alle har rimlige abonnenter tilknyttet seg og er billige pr år.
Men vi får se hva det blir til. Merkelig hvor avhengig av telefonen man blir. Noen forslag?
Været idag er sånn noenlunde bra ut,men så har det begynt å skye over igjen. Men vi får se hva dagen bringer,trenger litt sol. Hjelper på humøret!

Håper alle har hatt en fin lørdag!


01.mai.2010 | 20:32

Cappocino cake


Cappocino kake fra Baker Thorsen


Akkurat nå spiser jeg cappocino kake eller kanskje ikke spiser siden jeg skriver nå. But you get the picture.
Den kaken her kjempe god,og jeg sier ikke det bare pga jeg jobber der. Anbefales!


Dere får ha en fin lørdagskveld! Nå skal jeg se litt på tvkassa!01.mai.2010 | 16:29

I wanna do bad things with youKarrieren til country sangeren  Jace Everett fikk full fart på seg etter låten hans "Bad Things" ble valgt som "theme"/åpningsmelodi til serien Trueblood. 

Selvom jeg er en hardbarket Twilight Fans så må jeg si at vampyrene i Trueblood får dessverre Edward til å se ut som en snill pusekatt. Vet det to vidt forskjellig tolkninger av den klassiske og mytiske vesnet "Vampyr". Man kan kanskje ikke helt sammenligne det.

Trueblood(det som jeg har sett..har vært dårlig å se på første sesong..har vel kommet til episode 2) er mye voldsom ,både i hvordan vampyrene blir framstilt,men også selve historien. Denne serien er også basert på en bokserie(som jeg må også lese én gang).For å si det sånn så skjønner jeg hvorfor NRK3 sender serien sendt på kveld.


- Ser du på denne serien?
-Hva synes du om sangen til Jace Everett "Bad Things"?


01.mai.2010 | 15:05

Tips for de som er brilleslanger

Eller mener jo..Som bruker briller. Mine briller begynner å bli ganske slitte,så de trenger egentlig ny innfatning(brilleglass). Men så hender det at de blir fettete/smuss på brillene,og av og til funker ikke å tørke vekk med papir eller gensere etc.

Så hvis du ikke har sånn pussefille som du fikk når du kjøpte brillene dine kan du bruke dette:Du sprayer litt Jif Vinduspuss/glass på brilleglassene dine,så tar du en litt tørkerull eller serviett å vasker gnir litt forsiktig over hele overflaten. Dette er kanskje ikke noe du har i med deg i veska,men hvis du har noe hjemme og ikke har noe pussefille i nærheten så er det midt i blinken.


-Har du noen bra tips til å vaske brilleglassene?hits